שלום לכולם!

uri80

New member
לאן את ממהרת? זו החלטה שלא

לוקחים ברגע, בפרט כשאת כל כך צעירה, הוא בצבא, ואפילו לא דיברת איתו על כך. סבלנות.

אפריל11

New member
יש לנו זמן עד סוף השנה

ועד שאסיים את הבגרויות אבל אני רואה שקשה לשנינו שהוא בטירונות. אם נגור ביחד יתנו לו חופשות ונוכל לגור ביחד. הוא עוד לא יודע ולא הצלחתי למצוא איפה הישובים בבקעה, מה המרחק שלהם מחברון ואיפה מציעים דירות.

hemi32

New member
גברת אפריל ! את נקראת לסדר ...

אין לי מושג מי את ומה עברת אבל לעשות צעד כזה בגיל שלך נשמע כמו משהו בלתי שפוי .. ממתי מתחתנים בגלל שקשה לכם ? ממתי מתחתנים בגלל לחץ של הורים ? מה קורה לך ? אם הוא אוהב אותך שישים פס על ההורים שלו ? לך אין ערכים ? לך אין עקרונות ? למה את מוותרת ? אחרי שתיהי נשואה לו הוא יתחיל עם 1001 דרישות שונות ממך , ואז גם יגיעו ההורים שלו עם דמעות בעינים שתעשי להם ילד קטנצ'יק חמוד כזה שיעשה אותם מאושרים ואת תקפצי טנגו בדיוק לפי מה שהם יסכימו או לא ! מה קרה ? אין יותר בחורים נורמליים ? זה מה שיש מתוך מליארד בחורים על פני הגלובוס ? להתחתן ? עכשיו ??? נישואין זה משחק ? יאלה תצאי מזה , תתפסי חוט שדרה , תרימי את הראש ותקבעי את התנאים שלך .

אפריל11

New member
אני מדברת על עוד 9 חודשים

אני אהיה בת 18. אני צריכה לברר את הכל לפני שאדבר. ההורים שלי בכלל לא רוצים שאתחתן איתו. הם אומרים שהוא ואחותו משפיעים עלי לא טוב. אם אקשיב להורים שלי אפרד ממנו וההורים לא צודקים תמיד. ההורים שלו אוהבים אותי אבל מבקשים שנחכה. אני לא רוצה לנתק אותנו מההורים. הכל באוויר עד שאבקש אותו לבדוק מה קורה בבקעה ואם יש אפשרות לקבל דירה בחינם ולחיות מהמשכורת הצבאית. הוא גם צריך להסכים. חשבתי על הרעיון בגלל מה שקראתי פה. נשמע שיהיה להם כייף והלוואי שאני כבר הייתי נשואה ומחפשת איך לגור ביחד. אצלי לא חייב להיות ישר תינוק. אני אשמור. תודה על העצה.

אנילה1

New member
אפריל, הנה יישובי הבקעה

[עריכה] ישובי הבקעה ארגמן - מושב, 180 תושבים. בקעות - מושב, 170 תושבים. גיתית - מושב, 150 תושבים. גלגל - קיבוץ, 180 תושבים. חמדת - ישוב קהילתי דתי, 105 תושבים. חמרה - מושב, 170 תושבים. ייט"ב - מושב, 140 תושבים. יפית - מושב, 145 תושבים. מבואות יריחו - מושב דתי קהילתי , 85 תושבים. מחולה - מושב דתי, 360 תושבים. מכורה - מושב, 160 תושבים. מעלה אפרים -היישוב המרכזי מועצה מקומית, 1800 תושבים. משואה - מושב, 180 תושבים. משכיות - מוסד חינוכי, 40 תושבים. נערן - קיבוץ, 60 תושבים. נעמי - מושב, 135 תושבים. נתיב הגדוד - מושב, 170 תושבים. פצאל - מושב, 273 תושבים. רועי - מושב, 150 תושבים. רותם - ישוב אקולוגי מעורב, 20 תושבים. שדמות מחולה - מושב שיתופי דתי והרחבה קהילתית, 480 תושבים. תומר - מושב, 315 תושבים. ואתר יישובי הבקעה את יכולה לכתוב להם מייל

אפריל11

New member
את מותק!!! תודה!! אני בודקת.

תודה! את מותק!! ריגשת אותי. כשאבדוק הכל אספר לו. לפני שאני מבררת הכל אני לא אומרת לו.

אפריל11

New member
ישובי השומרון

חבר שלי גר שם ויש שם גם דתיים נחמדים וגם חילוניים. יש איכות חיים ושכנים טובים. הייתי אצלו כמה פעמים והמקום הוא הכי יפה שראיתי בארץ עם נוף ושכנים שלא מפריעים וכולם חברים. המגורים בכל יהודה ושומרון זמניים עד להיפרדות אבל אחריה תקבלו הרבה כסף ותוכלו לגור איפה שאתם רוצים.

מתלבט13

New member
לא בטוח שיקבלו הרבה פיצויים

עזה זה קצת מתיישבים, ויכלו לממן פיצויים. ביו"ש - אם יפנו - אני מעריך שהיד תהיה קפוצה בהרבה.

אבזץ

New member
טוב, רק עכשיו נפל האסימון.

יש כאן באחרונה אינפלצייה של ניקים חדשים, אך הרעיון, כמו הכותב, זהה. לא מוכן לתחייב על כך, אך זו תחושתי. משועממים נמאסתם. כך או אחרת - סליחה מראש.

למה אתה אוהב להיות ג`יפה?

וסליחה על הביטוי אבל אתה לפעמים מעצבן אותי עם ההודעות שלך! מה אכפת לך אם היא משועממת או לא? גם אני עכשיו משועמם וגם אתה כשכתבת את התגובה נראה שהיית משועמם מה אכפת לך מה היא תענה על מה שהיא שואלת!

סלח לי, ראית פה שרשור שכותרתו

"מה מעצבן את יוצא בשאלה 1?" יש לך סיבה לחשוב שמעניין את סבתא של מישהו, מה מעצבן אותך, מה מדליק אותך, או מה ה5 דברים שאתה מחפש בבחור? לידיעתך הדבר היחיד שמעניין פה מישהו, זה - מה משתיק אותך? או לפחות - מה משתיק את המפלצת המוגבלת עמוסת השנאה ששולטת במקלדת שלך? וסתם שתדע.. "ג'יפה" זה לא ביטוי, אז אל תתנצל. ג'יפה זה סתם ג'יפה. לו כתבת "אתה? מי אתה בכלל? שתוק אתה! לך תחזור לבית מדרש שלך ותתפלל לאלוהים הדפוק שלך כי אתה מעצבן אותי וכו'" הייתי מבין. זה (סוג) ביטוי.

admor

New member
הנותן לשכוי בינה

מה רבו מעשך ה' לתרנגול יש שכל. אבל הריח הריח של השכוי, קשה קשה. לא לבושם הזה התפללנו.

למעלה