שלום לכולם

AsUwiiiiiiiiish

New member
שלום לכולם

הגעתי לכאן דרך קישור ממקום אחר על השיחה של אתי אלטמן, באתי לפה וקראתי את כל מה שהיא כתבה ומאוד נהניתי והחכמתי (עד כמה שאפשר להנות מנושא כאוב כזה). מאז ומתמיד אהבתי חיות ותמיד חשבתי שניסויים זה דבר נורא, המודעות לנושא הגיעה שנה שעברה כשקראתי כמה כתבות על זה ב´מעריב לנוער´ אבל מאז לא ממש עשיתי הרבה. בעקבות דבריה של אתי אלטמן וכל האחרים שכתבו פה בפורום החלטתי שהגיע הזמן שאני אנסה לפעול בנושא, אז חתמתי על כל העצומות שהפנו אליהם פה, וגם נכנסתי לאתר של ´תנו לחיות לחיות´ ומילאתי טופס התנדבות. עכשיו אני רק מחכה שהם יתקשרו אלי ויגידו לי מה אני יכולה לעשות... אם יש למישהו עוד רעיונות איך אפשר להתחיל לפעול, אני אשמח! |:)|

shanty.G

New member
ברוכה הבאה ....asuwish

כל הכבוד על רוח ההתנדבות והרצון לעזור
(האם את תלמידת תיכון?) את יכולה לפעול גם במישור הבית-ספרי: *להכין שעור/הרצאה לכיתה או לשכבה- יש לאנונימוס ולאגודה הישראלית נגד ניסויים בבע"ח מערכי שעור מוכנים, צרי עמם קשר טלפוני. קישורים לאתרי האגודות תמצאי ב"קישורי הפורום" הנמצאים למעלה בשורה האפורה. *הכנת קיר בכיתה שיוקדש לנושא זכויות בעלי-חיים. על קיר/פלקט מעין זה אפשר לתלות פלקטים (מהאגודות), כתבות העוסקות בנושא, הכנת סקר/ מאמרים קשורים או אינפורמציה עדכנית וכו´. אם את חברה בתנועת נוער כלשהי, כמובן שהפעילות רלוונטית גם לתנועה. *חלוקת חומר הסברה (ברושורים של האגודות) אם בנושא ניסויים, אם בנושא רווחת חיות משק, ואם בנושא עיקור וסירוס וכו´. אין גבול לאפשרויות לפעילות בסביבה הקרובה. כמובן שיש פעילויות נוספות הקשורות באופן ישיר לעזרה דרך האגודות עצמן: הסברה בדוכנים, השתתפות בהפגנות, ועוד. בהצלחה!
shanty

tipid

New member
AsUwiiiiiiiiish תבורכי !

והלוואי וירבו כמותך בקרב הנועו שלנו. ובהזדמנות זאת ברצוני לברך את כל חברי וחברות הפורום בברכת שבוע טוב ומבורך! מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות מתמר

למעלה