שלום לכולם...

עומרגמן

New member
שלום לכולם...

שלום חברים אנא פתחו את המפה וסמנו מעוז חדש אשר עומד לקום בימים אלו ממש ואכשיו לפתיחה קצת יותר רשמית שלום לכל חבריי תנועת בית"ר שמי הוא עומר ארגמן ואני אחד משלושה חברים חדשים אשר מקימים מעוז בקריית מוצקין אנכנו שמחים להתחיל להדריך בתנועה ואני מקווה ששניי חברי הנוספים יתחברו לפורום בהקדם (עוז לוי ואור ביינהורן) נתראה בשמחות ועד אז תבררו איפה זה מוצקין

MS6

New member
אהלן עומר ומזל טוב..

אנחנו מאוד שמחים לשמוע על כך, כל הכבוד לכם.. הגיע הזמן להחזיר באמת את המעו"זים של איזור חיפה למפה (אני זוכר בזמנו חניכים שהיו איתי מנשר, חיפה, קרית אתא ועוד.. ויש כמובן את טירת הכרמל שעדיין פועלים) בהצלחה בהמשך הדרך!

bainhoren

New member
הקדמת אותי..

שלום לכולם! כמו שעומר אמר, מחזירים עטרה ליושנה מה שנקרא (מעוז מוצקין היה רדום 5 שנים).. הייתה היום פגישה ממש טובה (ולטעמי גם מרגשת האמת! ממש סימבולי להצטרף לתנועה ביום ז'בוטינסקי!) עם יוני, ובקרוב נצא לדרך! מצפה להכיר לפגוש את כולכם מהר, אור ביינהורן צרו קשר! ICQ- 158274953 מסנג'ר [email protected]

MS6

New member
אהלן אור..

שאלות לי אליך: 1. יש לכם מבנה? 2. כבר מונה מפקד מעו"ז או שיש אחד בדרך או שאתם בשלבי החיפושים? כמו שכבר כתבתי, אני שמח בשבילכם.. אם אני לא טועה היה איתי בקורסים ב2001 מישהו מקרית מוצקין (אבל שוב יכול להיות שאני טועה).

bainhoren

New member
ככה,

מבנה- יש מבנה פוטנציאלי בקרייה, שבעיקרון אמור להיות פנוי בשבילנו, ותשובה סופית לגביו נקבל תוך כמה ימים. לגמי מרכז- לא, עדיין אין לנו, ואחרי שנקבל את כל האישורים ואת המבנה יתחילו החיפושים אני מניח.

yanivregi

New member
שיהיה בהצלחה!

ועם כל ה"שלום" ו"אהלן" אפשר גם לברך אחד את השני ב"תל חי"...
וסתם משהו שרציתי לספר- כשפתחנו את המעו"ז בנתניה (זצ"ל), ארגנו טקס פתיחה עם ראש העיר וחוצמזה גם נטענו בחצר עץ אורן צעיר. אז אני לא בהכרח מציע להזמין את ראש העיר לפתיחת מעו"ז חדש, אבל נטיעת עץ היא מעשה סימבולי ונאה. אפשר להצמיד לעץ קבוצת חניכים שתדאג לו מפעם לפעם, וזה גם נחמד לראות בתמונות איך הוא גדל יחד עם המעו"ז משנה לשנה. והאמת שעד היום אני מבקר פעם בכמה חודשים את הארון שנטענו. הוא נהיה ענק!

אהלן חברים, מה המצב?

תל-חי! אני דרור מירב, ממעו"ז ברקן (מחוז התיישבות). אולי תספרו לנו קצת על עצמכם? מה הרקע שלכם לתנועה..(הייתם בה בילדותכם?) בני כמה אתם?.. שיהיה המשך יום טוב, וברוכים הבאים לפורום

עומרגמן

New member
אז ככה דרור...

אני עומר ארגמן ואני בן 17 עוד 4 ימים כולנו בכיתה י"א ואנכנו לא היינו בתנועה בילדותנו (עד כמה שאני יודע על שניי חבריי) אבל למען האמת עוז לוי הוא זה שחשב להקים אצלנו במוצקין מעוז ואת שנינו הוא פשוט מאוד הלהיב ברעיון ואנכנו הסכמנו להצתרף כולנו מדריכי של"ח צעירים בעליי תעודות הדרכה ונסיון הדרכה מאוד גדול וכל אחד מאיתנו בא מרקע קצת שונה למשל עוז היה אלוף הארץ בקרב מגע ואני הייתי במועצת תלמידים ארצית ואני מעדיף שעוד דברים כבר נדבר מתישהו פנים אל פנים כי כל אחד מאיתנו עשה מסה של דברים בחיים

עומר...

תודה שענית לי... איך הכרתם את תנועת בית"ר?? למה חשבתם להצטרף אליה? איך עשיתם את זה? למי פניתם? (סתם מעניין אותי...) ערב טוב אגב, אתה יכול לדבר איתי גם ב-ICQ-301948372

bainhoren

New member
אני באופן אישי,

שקלתי שתי אופציות. האחת הייתה להקים מחדש את סניף הליכוד במוצקין, אבל בירור קטן העלה שאף אחד בליכוד לא ממש מתלהב מהרעיון, אולי בעיקר בגלל שזו לאת קופת בחירות.האופציה שנותרה, אם כן, היית בית"ר. מהידע הקודם שלי על בית"ר, ידעתי שהיא מושתתת על אותם ערכים ואותה האידיאולוגיה של הליכוד, זאת אומרת אותם הערכים שגדלתי עליהם. מכיוון שאני רואה צורך עליון בחינוך הנוער לערכים שכאלה, ובגלל שהמצב כל כך עגום והנוער לא מחונך לכאלו ערכים, אלא במקרה הטוב הולך לצופים ושאר צרות, באה ההחלטה להצטרף לעוז (גם הוא יצוץ פה בפורום בקרוב אני מניח, שותף שלנו) בהקמה מחדש של המעוז. עוז פנה ליוני, יוני הסביר לו את ההליכים, ומשם.. אלוהים גדול.

MS6

New member
מזכיר לי קצת אותנו..

גם בבית שמש זה התחיל מהליכוד.. היה לנו סניף של נוער הליכוד, נגמרו הבחירות, שאלנו את עצמנו מה הלאה והחלטנו להקים מעו"ז.. והיום עברו 6 שנים ובשנה האחרונה גם קם מעו"ז נוסף בעיר כך שטפו טפו יצא בסדר. עצה שלי אליכם: אל תחכו שבית"ר תחפש בשבילכם רכז נסו לחפש בתוך מוצקין מישהו שמתאים לתפקיד, כשהעדיפות היא למישהו אחרי צבא עם רקע ימני וניסיון בהדרכה.. בחור מבחוץ זה הימור משום שהוא לא מכיר את המערכת. אגב איזה מפלגה שולטת במוצקין? יש לליכוד חברים במועצה? הליכוד בקואליציה? והכי חשוב.. יש לכם איזשהו קשר לסניף? (השאלות האלה חשובות כי גם תקציב זה עניין שצריך לקחת בחשבון).

JaboGirl

New member
תל-חי!

שלום עומר, אני ציפי ממעו"ז רעננה(שהוא גם מעו"ז חדש). שיהיה המון בהצלחה ותמשיך לעדכן

עומרגמן

New member
אנכנו כולנו כיתה יא

ואנכנו גדולים חזקים קשוחים ואפלים חה חה חה נחירה נחירה

אנה פת 15

New member
שיהיה לכם בהצלחה:)

היי אני אנה ממעו"ז פ"ת ואני מאחלת לכם בהצלחה!!!!
ואם אתם רוצים לתקשר אייסי 190564508

למעלה