שלום לכולם...

Philipil

New member
תל-חי

בהצלחה לכם, אתם עושים עבודה חשובה, המשיכו בה בדבקות. אני פיליפ אוקליין ממעו"ז פ"ת (אבל תושב קרית אונו)

תל-חי ושלום לכם...

אני חזי ברסי, ש"ש בעברי בתנועה(אתם תהיו כאלה...). מפקד מעו"ז גבעת שרת בבית שמש, ומנהל הפורום הזה. קודם כל- ברוכים הבאים לתנועה. אני אשמח לעזור לכם בכל מה שאני אוכל (החל מעצות לניהול מעו"ז טוב, עצות לניהול מעו"ז כושל, ידע אידיאולוגי, תכניות הדרכה ואפילו מידע שאסור לגלות כאן...). שנית- ברוכים הבאים לפורום. נשמח אם תשמשו בפורום הזה ותכירו את החבר'ה ואת התנועה, וזה גם יכול להיות מגניב (עוד מעט אנחנו מחזירים את "מערך החיים" - טלנובלה בהפקתי על מעללי התנועה). גיל 17-18 הוא אחלה גיל להצטרף לתנועה (אהה..פיליפ...ציפי....). אל תתנו לאף אחד לעשות לכם מצפון שהוא בתנועה מכיתה ב', כי זה גיל ממש טוב להצטרף.... אני הצטרפתי לתנועה ממש בסוף י"ב, פיליפ וציפי פחות או יותר בגילכם, ועוד טובים אחרים. שיהיה לכם בהצלחה, חזי ברסי גרעין "פלאטו"

אמאאאאאאאאא אני לא מאמינהההה

עומר "מכוער שלי" .... מה קורה?????? חחחח זאת חן זילברמן זוכר?????? שנה שעברה מחוז חיפההההההה, סמינר למנהיגות והדרכה ואחרי זה מועצה ארצית ביחד .... חחחח (היו ימים) בקיצור אני ממעוז מבוא דותן ... אני לא מאמינה שאתה רוצה להכנס לתנועה ....

עומרגמן

New member
חן המכוערת שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יאאאאאאאאאא חן איזה יופי אני כל כך מתרגש לקרוא את זה וואו איזה כייף לראות פנים מוכרות!! וואו אני כבר מחכה לפגוש אותך במסגרת התנועה ^_^

למעלה