שלום לכולם

noosh 19

New member
שלום לכולם

אני צריכה את המתכון הכי טעים והכי הכי הכי פשוט של עוגיות למתחילים. וחשוב שזה יצא טעים

ניקי ב

New member
עוגיות קוקוס

עוגיות קוקוס - ניקי ב מצרכים: 2 כוסות קמח תופח 2 כוסות קוקוס 1 ביצה 200 ג' חמאה / מחמאה 1 כוס סוכר סוכר חום לפיזור אופן ההכנה: לעבד לבצק, לקרוץ צורות. לפזר סוכר חום על העוגיות להכניס לתנור על 160 מעלות עד שמזהיב לשים לב . לאכסן בקופסא סגורה בצק טוב לעבודה עם ילדים.

מיכל ת

New member
העוגיות קוקוס האלו טעימות פחד

ניקי,תודה על מתכון מוצלח במיוחד....

pirge

New member
עוגיות סבתא הכי פשוטות שיש

עוגיות פשוטות מאד מחומרים שיש בבית . מתאימות גם למכונה. הבצק עדין ואחרי האפיה מתפצפץ בפה. רוצו להכין הנה המתכון: עוגיות פשוטות לתה: 2\1 2 כוסות קמח שקית אבקת אפיה 200 גרם חמאה או מחמאה או מרגרינה רכה בטמפרטורת חדר כוס סוכר שקית סוכר וניל נהדר להוסיף תמצית שקדים או רום ,או קליפת לימון. ביצה שלמה ללוש לבצק. להכין עוגיות במכונה או כמו שאני הכנתי. רידדתי על משטח מקומח לבצק (לא דק) קרצתי בכוס עיגולים. הנחתי על ניר אפיה וסימנתי לאורך במזלג.פיזרתי סוכר. אפיה כ-20 דקות בחום 175. יוצאות כ-40 ויותר עוגיות. תהנו, מפירגה.

noosh 19

New member
נראה לי העשה את המתכון הזה

אין לי אפילו מושג איך משתמשים בתנור
כל המתכונים האחרים נראים לי מסובכים
פשוט לערבב את הבצק, לשטח במערוך מז'תומרת לא דק? כאילו שהבצק יצא הווה? עד כמה. עם אין לי מארוח בבית. איך אפשר? פיזרכת ככה סוכר לפני האפיה סתם על העוגיות?

pirge

New member
noosh19 אם את רוצה את יכולה ל

לקרוץ מהבצק חתיכות קטנות ולהכין עיגולים בגודל של אגוז. לשטח אותם ביד או עם מזלג ולהניח על ניר אפיה. כן. פיזרתי סוכר לפני האפיה. שימי לב לא לאפות יותר מדי. בהצלחה.

עוגיה אופים לא יותר מ-15 דקות

גם אם הן נראות לא מוכנות ורכות , כשייתקררו מעט הן מתקשות

pirge

New member
עוגיות תבנית מעולות לילדים

עוגיות תבנית נהדרות לילדים מקור:פירגה שמים בקערה: 3 כוסות קמח מרגרינה מומסת כוס סוכר חום דמררה 3 כוסות קמח גיל שקית אבקת אפיה לטעם לפי בחירה: 3 כפות ליקר תפוזים או משמש קינמון קליפת לימון מגוררת דק קליפת תפוז מגוררת דק לשים חתיכות מהבצק בכל התבנית להדק את החתיכות זו לזו ולעשות שכבה אחת וישרה לדקור את הבצק במזלג לאפות 15 דקות ולהוציא מהתנור.הצבע כבר זהוב. לסמן רצועות או ריבועים להמשיך לאפות עוד כ-10 דקות. לקרר ואז לחתוך לפי הסימנים לשמור בקופסה סגורה. תהנו.

pirge

New member
../images/Emo124.gifעוגיות תבנית מתכון מתוקן

תיקוןעוגיות תבנית לילדיםו pirge / בישול לילדים ו 13:41 | 31/12/06 עוגיות תבנית לילדיםו pirge [מצורף קובץ jpg] ו 13:35 | 31/12/06 עוגיות תבנית לילדים מקור:פירגה שמים בקערה: 3 ביצים שלמות 3 כוסות קמח תופח או קמח רגיל+שקית אבקת אפיה 200 גרם מרגרינה רכה מאד כוס סוכר חום דמררה לטעם לפי בחירה: 3 כפות ליקר תפוזים או משמש-לא חובה קינמון קליפת לימון מגוררת דק קליפת תפוז מגוררת דק ללוש לבצק רך ונעים. לשים חתיכות מהבצק בכל התבנית ------בתבנית הגדולה של התנור להצמיד את החתיכות זו לזו ולהדק ל שכבה ישרה. שכל התבנית תהיה מלאה בבצק. לדקור את כל הבצק במזלג לאפות 15 דקות ולהוציא מהתנור.הצבע כבר זהוב. לסמן רצועות או ריבועים להמשיך לאפות עוד כ-10 דקות. לקרר ואז לחתוך לפי הסימנים לשמור בקופסה סגורה. תהנו.

pirge

New member
עוגיות אבקת סוכר../images/Emo91.gif

18:01 | 21/06/06 KALAH תודה על תשובתך והנה המתכוןו ציז קייק ו עוגיות אבקת הסוכר של פירגה. 3/4 ק"ג קמח 2 ביצים 2 חבילות מרגינה 1 כוס אבקת סוכר 1 שקית סוכר וניל 1 שקית אבקת אפיה. לערבב את כל המצרכים ולהכין סהרונים(כך לפי פירגה). אני לא מכינה סהרונים אלה יוצרת כדורים קטנים ומשטחת אותם בעזרת אצבע (נקיה כמובן...) או בעזרת מזלג. לאפות בחום בינוני עד לקבלת צבע זהוב בהיר. כשהעוגיות עדיין חמות (לחכות כמה דקות לאחר הוצאתן מהתנור) לטבול כל עוגיה בנפרד באבקת סוכר. לקרר ולשים בקופסא. בסך הכל יוצא לי להשתמש בכ-שלוש שקיות של אבקת סוכר (לבצק ולעוגיות המוכנות). עוגיות נפלאות. ושוב - כל הזכויות שמורות לפירגה. תהנו מעוגיות בית נפלאות.

2hila2

New member
יש לי שאלה...

אבקת הסוכר שבחומרי המתכון היא זו שלציפוי או היא לבצק ולציפוי צריך עוד? תודה

pirge

New member
כוס אבקת סוכר זה לבצק. צריך עוד

שקית וחצי לטבילת העוגיות אחרי האפיה. בבקשה

למעלה