שלום לכולם..

Pink F l o y d

New member
שלום לכולם..

זאת הודעה ראשונה שלי בפורום הזה.. יש לציין שהפורום הוא מעולה (אני עוקב מידי פעם) לעינינו: אני מתכוון להתחיל לנגן על גיטרה בס בזמן הקרוב והדבר שנותר לי הוא: ללכת פשוט לחנות וליקנות אותה.. אין לי שום רקע בתחום ולכן אני פונה אלייכם שתציעו לי! מה שאני שואל אותכם חברים זה: איזה גיטרה אני צריך ליקנות בטור התחלה (איזה חברה ואיזה מגבר?) התקציב שלי הוא בסביבות ה: 1000 ש'ח! אין לי ממש רקע בנגינה כול שהיא (רק מתחיל) אשמח לקבל עזרה ממכם. רוב תודות !

איפה אתה גר?

אילו חנויות קרובות אליך? התקציב הזה הוא גם לגיטרה וגם למגבר? כי אני חושש שלא באמת תמצא משהו שווה ב-1000 שקל. אפילו יד שניה יהיה קשה מאוד.

אני מירושלים..

ולא התקציב הזה הוא ללא מגבר, רק הגיטרה. ומגבר אני מוכן להשקיע עוד 1000 ש'ח!

Pink F l o y d

New member
היום בשעות הצהריים

הייתי בחנות לייד ביתי כמו שהציעו לי כולם.. ושם הציעו לי על גיטרה בס של חברת ESP הדגם הוא: LTD B 10 . למישהו ידוע במה מדובר? ואם כן מה אתם אומרים?? זה בסדר בטור התחלה?

אישית לא יצא לי לנסות אותה

אבל בעיקרון הכל נורא אינדבידואלי. הדברים הכי חשובים בקניית גיטרה הם למעשה צליל ונוחות. בתור מתחיל, הצליל בשבילך לא חייב להיות מדהים, בגלל שאתה לא תבחין בצורה משמעותית. העיקר שתנגן על משהו שנעים לך לאוזן (למשל סקוויר ואס אקס מזמזמות בצורה נוראית, לכן לא אמליץ עליהן) הדבר שיותר חשוב לך, לדעתי, הוא הנוחות. תרגיש את הבס בידיים, תראה שאתה מגיע לפרטים כמו שצריך, שהצאוור לא עבה מידי, לא דק מידי. שיש לך גישה לכל מקום שאתה רוצה. שהיא לא כבדה לך מידי, וכו'. בהצלחה :)

למעלה