שלום לכולם

שלום לכולם

היי לכוםלם קוראים לי מעיין, מקרית אתא, חיילת... אני חדשה פה, מקווה להכיר אנשים סבבה ואולי גם להתקדם בתחום הדוגמנות.

שלום מעיין

ברוכה הבאה לפורום נשמח לראות עוד תמונות שלך ולשמוע עוד קצת פרטים עלייך. גובה, גיל, משקל, צבע עיניים ושיער, האם יש לך ניסיון בתחום ומה הן השאיפות שלך? את מוזמנת להצטרף לתחרות " נערת פורום דוגמנות 2006". מקווה שתקחי חלק פעיל בפורום ותהני מהתכנים המוצגים פה. בקשר לתמונה, לא אהבתי את הפוזה קצת לא טבעית אבל הפנים נראות מיוחדות אשמח לראות תמונות נוספות.

ברצון

אז ככה: אני בת 19, חיילת. 1.63(נמוכה אבל מה לעשות מסתדרים עם מה שיש), משקל 45. שיער שחור, עיניים כמעט שחורות, יש לי ניסיון בתחום, השתתפתי במספר הפקות(בעיקר לאיפור). השאיפות שלי הן : 1. לחתום בסוכנות נחשבת כגון: יולי, לוק וכד'. 2. לעבוד בתחום ולהשתתף בהפקות נחשבות/ להוביל קמפיין למותג מוכר. לצערי אין לי תמונה עם בגד ים, ולכן לא אוכל להרשם לתחרות. אני מצרפת עוד תמונה שלי

נראית ממש טוב לטעמי

תשיגי מצלמה תצלמי תמונה בבגד ים ותצטרפי לתחרות חבל לפספס הזמדנות לזכות בבוק מקצועי

תגובה

תודה על ההערה, אבל אני מקווה לעשות בוק מקצועי בקרוב ע"י כך שאחתום בסוכנות טובה, אומנם זה יתקזז לי מהעבודות הראשונות שאני יעשה, אבל כך לפחות אני יהרוג שני ציפורים במכה אחת.. וגם אין לי מצלמה דיגיטלית ולאף אחת מהחברות שלי גם אין אז נראה לי שאני יוותר בינתיים על הרעיון של התחרות, מה גם שאני די סקפטית לגבי תחרות שמתנהלת באינטרנט ומהטבות שניתן לקבל דרכה. נ.ב שלחתי לך מייל לפני כמה שבועות והיה נחמד אם היית מחזיר לפחות תשובה.

למעלה