שלום לכולם!!

italk2myself

New member
שלום לכולם!!

בנוגע להודעה הקודמת...... נפרדתי מחבר שלי....היה לנו ריב ענק בעקבות מה שכתבתי כאן והחלטתי שהוא מבסס את הקשר יותר מדיי על יחסים פיזיים ואני ממש לא צריכה את זה...סוף סוף אין לי אבא שני ואני לא מחויבת....וזה ממש משחרר...כל מי שהיה בקשר עמוק לפחות כמה חודשים טובים...יבין אותי.....קיצר שיהיה לכם יומטוב!!!! ואני אשמח מאוד לתגובות...

האמת...

ראיתי את הראשונה שלך והאמת זה היה החשש שלי....שהמערכת שלכם מבוססת יותר מדי על יחסים פיזיים. עד כמה שסקס טוב הוא לפעמים מסבך... יום טוב

תחשבי שהכל היה לטובה..

אולי בהתחלה זה קשה אבל, יהיה טוב.. את זה אני יכולה להבטיח לך.. תמיד כשיוצאים מקשר של תקופה ממושכת מרגישים הקלה.. עד אז, תהיי חזקה. קרן:)

sh53

New member
כל הכבוד לך ../images/Emo45.gif

קשר לא יכול להתבסס על סקס בלבד.

italk2myself

New member
תודה:)

טוב לדעת שיש עוד אנשים שחושבים שעשיתי את הדבר הנכון...למרות שקצת קשה לי עכשיו :(

sh53

New member
מניחה שזה קשה כי המשמעות היא = לבד

אבל עדיף להיות לבד עכשיו כדי להיות אח"כ בזוגיות בריאה, מאשר להיות ב"זוגיות" כשבעצם מרגישים לבד ושלא מתחשבים בך או בדעתך.

את יודעת יש שיר שנתקע לי בראש..

ויש לו כמה שורות שמתאימים לכאן: "איך זה יכול להיות אני מנסה מחדש לבנות את עצמי לא, אף אחד לא אמר שזה יהיה קל כל כך להיות לבד אז תהני מהחיים" (מילים מתוך השיר "בשבילי", מילים ולחן:שירלי צפרי) אני באמת ממליצה לך להנות מהחיים..
קרן

שלום לך.

בתור התחלה אני רוצה לברך אותך על השינוי המשחרר ו... איחוליי! נראה שהוא צריך היה להתבגר ולהשתחרר קצת מההתרגשות ומהחרמנות שלו. לא טבעי לגמרי מה שקרה לו וזה לא יותר מדי מובן. אני מסוגל לעקל בנאדם שמתלהב מהעניין, סקס זה באמת מהדברים המעניקים עונג אמיתי וכך זה אמור להיות מאחר ואלוהים רצה שיהיה לנו רצון לקיים יחסי מין על מנת לפרות ולרבות [להביא ילדים לעולמנו]. חוץ מעדות מסוימות אצל המוסלמים שעושים בריתה לבנותם וגוזלים מהן את עונג הסקס-כולנו אוהבים את זה. כל אחד במידה אחרת. הגבול הוא-חבר שלך לשעבר. הוא הפך בטיפשות את מערכת היחסים שלכם מרגש למין. טוב עשית שנפרדת ממנו ואני מאחל לך הצלחה בהמשך דרכך! {דוד}

למעלה