שלום לכולם

Woking

New member
שלום לכולם

אני ווקינג, ואני מגיע אליכם מפורומי חו"ל בעקבות רשומה הומופובית במיוחד התפרסמה בתפוז בשבוע שעבר, ושאני בטוח שרובכם ככולכם כבר שמעתם עליה. מעבר לזה שהרשומה דוחה באופן מיוחד, אם כי לצערי לא במיוחד שונה בשיח הציבורי בישראל, הבעיה העיקרית שלי היא שתפוז בחרו להמליץ על הרשומה ובכך נתנו לה חסות רשמית. אני לא מצפה שתפוז יסתמו פיות, אבל אני בהחלט מצפה שהם לא יקדמו דעות גזעניות שמסיתות נגד מיעוטים, ואם לא מסיבות מוסריות, אז לפחות מהסיבה, שהתקנון שהם קבעו אוסר על כך. פניתי לתפוז בבקשה שיפרסמו הבהרה וימשכו את ידם מתוכן הרשומה. אני מבקש את עזרתכם, ועזרתו של כל מי שהעניין חשוב לו, לכתוב מסר לתפוז, ולהביע את מורת רוחכם מהעובדה שהם נתנו חסות לרשומה הזאת. אני מבקש להתמקד בנקודה הזאת - שתפוז נתנו חסות לרשומה ובכך הפכו אותה למעין מאמר מערכת. תודה.

Naych

New member
אני ממש לא מסכים איתך. ../images/Emo31.gif

לפחות 70% ממנהלי הפורומים בתפוז הם הומואים, לסביות, או דו מיניים. חבל שלקחת את פרסום הפוסט הזה ככה. הם העלו את זה לראשי בדיוק בשביל להדגיש את הדעה ההפוכה ממה שאתה חושב. תפוז זה פורטל מאוווווווד גיי פרנדלי... חוץ מזה, בתור הומו, אני לא רואה למה לאנשים כאלה אסור להתבטא- ולך מותר..? אני עליתי לעמוד הראשי עם סיפור היציאה שלי מהארון והבעיות עם אבא שלי- למה שהוא לא יעלה? שיתבטאו, שיגידו מה שבא להם... אתה לא מת מזה, אף אחד לא מת מזה. אי אפשר שפורטל כ"כ גדול ידגול אך ורק בצד הגיי פרנדלי, הוא צריך להציג את "כל צבעי הקשת". אני מקווה שתבין מה שניסיתי להגיד. בהצלחה בכל מקרה..

Woking

New member
אם אתה חושב שדעה כזאת היא לגיטימית

אז המצב גרוע ממה שחשבתי. כנראה שההומוסקסואלים בישראל כל-כך מדוכאים שהם מוכנים לקבל את ההומופוביה בתור דעה לגיטימית. אני יכול להגיד לך בבטחון, ששום פורטל באירופה לא היה מגבה רשומה הומופובית כזאת שמציגה שקרים בתור עובדה. קח את המילה "הומואים" תחליף אותה ב"יהודים" ותקבל מאמר מערכת מה-שטירמר. אתה באמת חושב שהומוסקסואליות היא מחלת נפש או סטיה? אתה מרגיש שבגללך זוגות הטרוסקסואלים מתגרשים? רק בגלל שתפוז פרסמו את הסיפור שלך על איך שיצאת מהארון, לא אומר שהם צריכים לתת במה למישהו שרוצה שתחזור לשם. שוב אני חוזר, תפוז לא צריכים להיות שוטר ולסתום פיות, אולם הם לא היו צריכים לקחת רשומה כזאת גזענית ולתת לה גושפנקא רשמית.

Naych

New member
לא הבנת כנראה מה אני אומר

ברור לכל הדעות ולכל אדם בר דעה שמה שהבחור ההוא כתב אלה שטויות. אם תמצא את הכותרת שנכתבה בעמוד הראשי של הפוסט הזה אתה תמצא את הציניות שבה- אני פשוט לא זוכר מה הייתה הכותרת רק שהייתה בה נימת ציניות. אני לא חושב שאני חולה נפש סוטה מין וכו'. אני חושב שמערכת תפוז יותר מאשר לתת לו במה, נתנה לו במה לקבל הרבה
"לפנים". הוא קיבל מאות גובות נזעמות כשבדר"כ פוסטים שעולים לראשי מקבלים כ-20 תגובות ענייניות. לדעתי, תפוז עשתה את שלה, ואני לא רואה את הגושפנקא הרשמית שהם נתנו לבלוגר הזה- להעלות לראשי זה ליצור פרובוקציה כזאת או אחרת, ולהציג את כל הדעות. נכון, הפרובוקציה יכולה לפגוע. אבל באותה מידה כל אותם הבלוגרים שכותבים בהקשר לבני סלע יכולים לפגוע בנפגעות תקיפה מינית ולהעלות להן פלאש-בקים. בקיצור... הוא אמר שטויות, הרבה אנשים שללו את השטויות שהוא אמר והציגו לו את הדעות והצדדים ההפוכים. לדעתי זה עשה רק טוב. שוב.. שיהיה בהצלחה עם זה, וברור שלא יכאב לי לראות התנצלות של תפוז אני פשוט לא חושב שהם חייבים לי אחת.

למעלה