שלום לכולם!

veiga

New member
שלום לכולם!

אני מקוה שכולם נהנים בלימודים שלהם בכל מקום שיהיו ובכל מקצוע (גם פסיכומטרי ובגרויות זה מקצוע...) אני לומדת השנה מדעי הרפואה ואיכשהו הגעתי לשם בלי שלמדתי בחיי אי פעם פיזיקה וכימיה. נרשמתי לשם מאוחר ולכן לא הספקתי לעשות את קורסי הקיץ אומנם אני לא מחוייבת בהם כדי ללמוד אבל אני מתקשה להבין את מה שאנחנו לומדים, אני ממש אודה לכם אם מישהו יוכל להעביר לי חומר שיש לו מאחד הקורסים הנ"ל או משניהם ואז זה אפילו יהיה יותר משובח:) תודה.

הכי טוב

קחי מהספריה של האוניברסיטה את הספרים הבאים: לכימיה את הספרים של עמנואל מנזורולה, ולפיסיקה את הספרים של יורם אשל. זה אמור לסדר אותך די טוב. אם את רוצה, אין לי בעיה להשאיל לך את החומר שיש לי בכימיה ופיסיקה.

Dr McNinja

New member
ספרים זה פתרון טוב

ואפשר גם לחרוש עם חברים
תחפשי באינטרנט הסברים או שיעורים, תמלולים, קורסים וכד'. אם את רוצה מידע יותר עובדתי, כמו הגדרות תנסי את ויקיפדיה: http://en.wikipedia.org/wiki/Main_Page בהצלחה !

הייתי לוקחת את ויקפדיה בערבון מוגבל

ממליצה על האתר הבא - מצורף קישור. ובכלל ממליצה להסתכל על אתרים של ספרי הלימוד באינטרנט או בספרים עצמם
אני יודעת שהם כבדים ומשמשים מצוין כמעצור דלת או מחזיק ניירות או ככלי רצח.... אבל לפעמים צריך לפתוח אותם. יום טוב.

למעלה