שלום לכולם!

Symbolic

New member
שלום לכולם!

שאלה חשובה לי אליכם, בעצם 3 שאלות בזיהוי שירים. הערב הייתי בהופעה של פורטיסחרוף במעבדה בירושלים. היה ענק אגב. היו 3 שירים שאני כמובן הכרתי, אבל אני לא מצליח למצוא אותם באף דיסק/הקלטה. אשמח אם תעזרו לי לאתר אותם: 1. שיר שעד עכשיו שמעתי רק בהופעות, שהפזמון שלו הוא "שהגיטרה מנסרת את הלילה".. 2. שיר עם הלחן הברור "את לא טובה אליי" 3. שיר עם, שוב, הלחן הברור "שובי שובי אליי, שובי שובי אליי". אשמח בבקשה אם מישהו יודע את שמות השירים ובאיזה אלבומים הם מופיעים. בתודה מראש

וואו טניה איזה הופעה הפסדת!

שמה את הסיטי הול בכיס הקטן! אין על הופעות בירושלים אין!!! נראה אותך בבארבי ב31?

T S F1

New member
לפי מה ששמעתי

בסיטיהול היה יותר טוב. [שמעתי את זה מכאלה שהיו בכל שלושת ההופעות בסופ"ש]. בכל מקרה, שמחה שנהנת. בקשר לבארבי.. השאיפה שלי היא להגיע לשניהם, אני מקווה שאני אצליח.

lilistears

New member
דווקא בסוף המעבדה אכן התעלתה מעל

והתבררה כהכי טובה, לפעמים יש רק קטע אחד בכל הופעה שגורם לה להיות הכי טובה, וההדרן במעבדה בהחלט היה ככה. ההופעה בסיטי הול הייתה משובחת, אבל המעבדה לדעתי לוקחת מכל השלוש.

נכון

חשבתי על זה ישראחרי ששלחתחי ולא היה לי כוח לתקן את עצמי אבל אני כן יודעת את זה!! מבטיחה!!!

קיר קמט

New member
המ

1. לייפציג ברצלונה מתוך סיפורים מהקופסא 2. את לא מתוך "שוטר פושע והענק הלוחש" של האחים פורטיס (נו, רמי פורטיס) 3. תלוי על צלב, גם כן "שוטר פושע והענק הלוחש" של האחים פורטיס

מוצקלה25

New member
וחובה לקנות את שניהם

גם אם זה אומר שצריך לעבוד בסחיבת לבנים במשך עשרים שנה, זה שווה את זה

למעלה