שלום לכולם

magi2

New member
שלום לכולם

היי אז הפורום שלכם מופיע ברשימת המועדפים והחלטתי לראות מה קורה כאן... קראתי במשך השעתיים האחרונות את ההודעות שלכם.. יש כאן כמה הודעות ממש סטנד אפ.. אבל אתם נשמעים ממש אחלה!!! אז נעים מאוד - שמי מגי וגם אני חולה במחלה שלכם כבר המון שנים וכייף לדעת שיש איפה להתעדכן בכל הקשור לקושקוש שלנו. (אה? איך אני כבר יודעת את הכינוי שלו?) טוב, אז מקווה להשתמע כאן בקרוב לילה קסום לכולכם

וואו , יפה ../images/Emo6.gif לומדת מהר ...

ברוכה הבאה לפורום שלנו,
אנחנו אמנם לא ממש נורמלים, אבל זה מה שמייחד אותנו. והכי חשוב - אנחנו אוהבים, מאוהבים, מעריצים, מעריכים, ומשוגעים על שלמה
אז תתרוווחי על הכיסא, קחי לעצמך פופקורן חם, הדקי חגורות, ותרגישי בבית
תהני , וחג שמח

ברוכה הבאה לפורום

אני מקווה שתהני ולא תבריזי לנו כמו כמה אנשים פה... (כן, גיל, אל תתחבא מאחורי העציץ... רואים אותך) שיהיה בכיף ותרגישי בבית רוני

R o M

New member
ברוכה הבאה

עברת את מבחן א´, את יודעת איך קוראים לנושא. זה בסדר, מהר מאוד תלמדי לדבר בשפת הקודש של הפורום.

רוני תסתמי את הפה../images/Emo67.gif

לפני שאני לא מעביר לך יותר כלום ואז לא תוכלי להיות נחמדה לכולם ולשלוח סינגלים אני פה כשאני יכול אני קורא את כל ההודעות ואני עוקב אחרי כל האנשים פה במיוחד אני רוצה לדעת מי זו נבראתי לך ובכלל אם היא רוצה לשלוח לי מכתבי אהבה או נאצה היא מוזמנת.

רק אהבה ממי, ../images/Emo99.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo25.gif

תגיד אתה באייסיקיו לפעמים
שנים שלא דיברנו, ואני מתגעגעת

יש לך בכלל את האייסיקיו המעודכן ?

כי הוא השתגע לי כבר כמה פעמים וכל פעם התקנתי אותו מחדש , והוא טפו טפו טפו עובד סופסוף 61691971 תשמיע קול :)

גילי

מה קרה לפלאפון שלך???? שיר (עפיפון) שמאחלת לדמות בכירה בבית הספר שלה שיפול עליו מגבר עם המורה למתמטיקה עליו המגבר רוקדת סמבה (היא ממש גדולה ומפחידה) וכשהוא יתעורר מהמכה הוא יראה אותה לידו בבייבי דול. אני כבר מרחמת עליו!!! למה לעזאזל הנ.ב יותר ארוך מההודעה????

למעלה