שלום לכולם!!!

wee man

New member
שלום לכולם!!!

היי כולם, קוראים לי ינון, בן 13 וחצי ואני מתעניין ועניין של מאגיה וכישוף כבר הרבה זמן. עוד לא ניסיתי שום כישוף או משהו כזה רק קראתי מלא חומר בנושא וכל מיני לחשים למינהם. אגב, וויקה, ראיתי את האתר שלך כבר לפני מלא זמן ורציתי להחמיא לך עליו אבל אין שם את האי מייל שלך, עכשיו מצאתי אותך ואני רוצה להגיד שיש לך אתר ממש יפה! מישהו כאן מוכן להגיד לי איך מתחילים את הנושא. אני לא מתכוון לקרוא דברים וכאלה, אני מתכוון דברים מעשיים יותר. אולי אני מקדים את המאוחר ויש דברים אחרים שאני צריך לפני שאני ממש מתחיל אז אם מישהו מוכן לתת לי כיוון אני אשמח. עוד משהו, בבקשה אל תתחילו לכתוב דברים כמו- הוא סתם מתחיל, עוד מישהו בן 13 שחושב שהוא יודע... וכו... אשמח לקבל תשובות רציניות וכנות מכל מי שיהיה מוכן לעזור. תודה לכולכם מראש, ינון

אני יכולה לנסות לעזור לך

קודם כל, השאלה היא אם מעבר לקריאה על הטכניקה, קראתי גם על הפילוסופיה שמעבר. אם זה המצב, אז פשוט תתחיל. הכי כייף לעשות בתור טקס ראשוני זה לחכות עד החג הקרוב (אוסטרה יהיה ב-20 למרץ) או בירח מלא הקרוב. תחפש באינטרנט או בספרים שלך מידע על אותו יום, מה הוא מציין, איזה אלים ומנהגים קשורים אליו, ותבנה לעצמך טקס מלא, שבין השאר יכלול גם הקדשה עצמית. אני חושבת שזה יהיה מאוד סימבולי לעשות את ההקדשה דווקא באוסטרה.

wee man

New member
הפילוסופיה... לא בדיוק,

תוכלי אולי להפנות אותי לאיזה אתר או שאת תכתבי איזה משהו על זה? אשמח מאוד אם תוכלי שלך, ינון

wicca sphere

New member
שלום ינון

שלום ינון, ותודה רבה על המחמאה לגבי האתר :). תודה... הזכרת לי שבאמת לא רשמתי את האיי מייל באתר מאז התקלה שהייתה בו... בכל מקרה, בקשר ללהתחיל עם הענין של המאגיה, צריך לזכור שיש הרבה זרמים ושיטות לכל דבר... תקרא, תעיין, ותנסה. בהצלחה.

RainBird

New member
הפילוסופיה... משתנה מדת לדת אדם לאדם אמונה לאמונה אני חושב שזה משהו שאתה צריך לבחור בעצמךצ כי יש כלכך ההרבה זרמים ופילוסופיה שתקצר היריעה מלתאר

rainbowgirl

New member
אני גם בת 13 ואני מתעניינת במאגיה

וכישוף והזונות באתר של המיסטיקה לא פתחו את האתר!! אני לא קראתי חומר כי אני לא יודעת איפה לחפש אתה יכול להגיד לי מאיפה לקחת את החומר?
קורל

The Wraith

New member
ספרים, זה הכי מומלץ

אני מציע לך לקרוא את הספר Magic In Theory And Practice של אליסטר קרואלי (Aleister Crowley).

היי גם אני בן 13

אני בן 13 וגם אני מתענין במאגיה לבינתייפ בחצי שנה האחרונה קראתי הרבה בכל מיני אתרים כמו לדוגמא: WWW.MAGICK.CO.IL או משהו כזה.... זה אתר מאוד יפה ומושקע ויש בו בערך את כל מה שאתה מחפש..... ואני מציע לך קודם כל לקרוא קצת ותאמין לי שגם אני לא אוהב לקרוא בכלל לא!!!! אבל בכל זאת זה נורא עינין אותי אז פשוט התחלתי לקרוא ואני עכשיו יודע הרבה דברים בסיסיים שיעזרו לי בתחום המאגיה ואני מציע לך שתעשה אותו הדבר..... ככה תלמד את הסכנות של העסיוק במאגיה ותלמד בכלל על כל נושא המאגיה וכל השאר...... ואז תהיה מוכן לעשות תברים יותר מעשיים! ככה לפחות אני עשיתי וגם בנסוף יש לי מדריך כזה שהוא עוזר לי שיש לו כבר מלא מלא מלא ניסיון בתחום הזה ובקרה הוא בן 14 וגם נפתח אתר מיסטיקה חדש שהוא בעצם בית ספר למיסטיקה יש שם חדרי צ´ט יש את השעות ויש כל מיני קורסים ודרך אגב הקורסים יתחילו עוד כמה ימים...... אני חושב ב- 3.3.02 אני חושב או משהו כזה.... ו....בקיצור אם אתה רוצה להמשיך לדבר או כל מישהו אחר רוצה לדבר איתי אז אני יתן את כתובת האיי סי קיו שלי..... 128183871 TAL

yonini

New member
מי שאתה מדבר עליו....

אחראי על המערכת שיעורים,לסדר שכל השיעורים יהיו בשעות הנכונות,אני מכיר אותו הוא לא המנהל שם.

למעלה