שלום לכולם.

שם3ים

New member
שלום לכולם.

כתבתי הודעה, סיפור, ולחצתי על לינק לא נכון, ונמחק. אנסה את מזלי שוב. שמי שם ים. אפשר לא להוסיף את 3. אחרי לבטים ארוכים, מצאתי פורום שיתאים לי, אחרי שנים שלא גלשתי, שוב אני ברשת. והפורום הזה מתאים באופן מדוייק למה שקורה עכשיו בחיי. אני גרה בבניין שכולו בנות. לא זו לא פנמייה, זה לחלוטין דירה להשכיר. ומה שקורה בבניין הזה, יכול היה לפרנס מבחינה רוחנית כל מעגל נשים בעולם. פשוט אידיאלי להתפתחות הרוחנית. שלי בכל אופן. ויש בו, בבניין הזה מכל טוב. הכל . את כל מעגל הרגשות. ולטעמי האישי, השמחה מקיפה את כולו, וכל רגש בנפרד. אתמול, הגיעה הלסיומה מריבה בין שתי בנות. אחרי שיצא כעס וצעקות ובכי. היה שלום. וקורה לי, מרגע שנכנסתי לבניין הזה, מידי ערב נס. בדיוק כמו שפעם ציפיתי וקרו לי דברים רעים כל ערב, ככה בשלושת החודשים האחרונים, עם כל הכאב והצער, קורה לי כל ערב נס. אסיים. איני ממש יודעת מהו הפורום הזה. אני מקווה שיש בו מקום גם לרגשות ולמחשבות ולדרך. פעם חיפשתי מקומות של כאב כי רק כאב רציתי להוציא. היום אני מחפשת מקום של שמחה, שאפשר להוציא ולשחרר את כל הרגשות. מקווה שאכן הגעתי למקום הנכון. דרך צלחה לי, ואשמח להכירכם. שם ים.

א י ו ש י

New member
שלום ים וברוכה הבאה

אני חושבת שהגעת למקום הנכון במעגל שלנו משתפים בשמחה, כאב ועצב ומה שבא בעצם! יש כאן מקום לכל רגש, התלבטות, קושי וכמו שאת מחפשת שמחה. השמחה שלך תעזור לצמוח, כל תקווה נותנת כוח לאחרים! על איזה נס את מדברת אם אפשר לשאול? מה קורה כל ערב?

שם3ים

New member
שלום לך,

המון ניסים. קטנים. כאלו שהם משמעותיים רק עבורי ורק לעיניי. סתם דוגמה, אני מגיעה במקום לחכות למים חמים, אז יש מיד. זו דוגמא שנאית פטתית, אך לא כשאת חוזרת אחרי עשר שעות עבודה. או יצא שבחודש הלפני האחרון הייתי סופר תפרנית, ויצא שהוזמנתי כל ערב לארוחה. אני מרגישה פה מאוד אהובה, אחרי שנים רבות של תהליכים בתוך עצמי, ופתאום כלכך הרבה מתנות.

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo20.gif

שמחה ששינית את מטרת חיפושייך ושאת מחפשת את הדרך לאושר, ולא לכאב. את נשמעת אישה מיוחדת ובטוחה שתהיי תוספת מעניינת ונחמדה לפורום שלנו, שהוא מדהים בפני עצמו.

שם3ים

New member
אישה? לא בטוח שאני ממש מרגישה אשה.

לעיתים כן. אך לא לרוב. לא עדין. אך זה אומר לי שאני בדרך ויש מטרות..

ברוכה הבאה למעגל ../images/Emo24.gif

את מוזמנת לחלוק ולשתף, אנחנו כאן. בשבילך. למה לא גלשת שנים ? מה קרה שדווקא עכשיו חזרת לרשת ? ובנין שכולו בנות... וואו. זה מסקרן. רוצה לשתף ? "קורה לי כל ערב נס" ! וואו מחכה בסבלנות וסקרנות לשיתוף שלך :) בפורום שלנו י שמקום לרגשות, למחשבות, לתחושות, לתהיה, לשיתוף, להקשבה. יש מקום לכל מי שהיא אישה ובכל דרך שבה היא תבחר. אסנת

שם3ים

New member
אני מחייכת לי עכשיו.

השאלות שלך טובות ומדוייקות. בדיוק אתמול לפני השינה חשבתי על זה. פעם גלשתי בכל מיני אתרים של נפגעי נפש. וזה היה כי התחלתי לעבור תהליך עם פסיכולוגית, של כאב וחזרה לעבר. אח"כ הפסקתי, כי העבר-הדיבורים עליו כבר התישו אותי. ובדיוק התחלתי ללמוד. ולמדתי בלימודים כלים טיפוליים ועצמיים וכל מיני דברים, וכבר לא הרגשתי משתייכת לקטגוריה הזו, של נפגעי נפש. למרות שהפגיעות לעולם נשארת, רגישות, ועוצמה. ופתאום יש אינטרנט, ובהתחלה לא התקרבתי אליו. ואח"כ דיפדפתי, ואתמול, אתמול ממש חיפשתי פורום שיהיה מדוייק עבורי. ועם זה שאני גרה במקום המיוחד הזה, זה השתלב מדהים. והמקום הזה, הוא הוקם פעם על ידי אמריקאיות עם מצפון, עבור נשים.והיום הוא, לצערי, עומד להפוך לבניין מגורים יוקרתי, וזמנית החליטו להשכיר את החדרים, ויצא שאני השוכרת הראשונה, ויש גם איזה שהיא הילה סביבי, חחח. אבל באמת, זה מקום באמת מיוחד במינו, שבאופן מדהים לכל אחת מן הבנות יש פה סיפור מיוחד. קסם.

לפעמים זה באמת מתיש

כמה אפשר לדבר, לחפור, לבדוק.... ראיתי אתמול את התכנית בטיפול - תכנית נהדרת שגורמת לי לחשוב הרבה אם על עצמי כאדם ואם כיועצת לאחרים. והיא אמרה שם המטופלת לפסיכולוג - למה זה טוב כל החפירה הזו ? אז יופי. נגענו בנקודות הכואבות, הבנו עוד משהו - אבל במה זה תורם ?? אני בעד לדבר, לחלוק, לשתף, לשחרר. אבל יחד עם זאת גם להבין, להפנים ולטפל כדי שזה לא יחזור שוב.

למעלה