שלום לכולם!

matan61

New member
שלום לכולם!

שלום לכולם! אני מתן, ואני דתי. ואני מאושר שאני דתי. ואני לא מבין מה אתם רוצים? מה הבעיה שלכם עם היהדות?

והיא גם אמרה

שאשם לא יאבה סלוח לי אפילו אם אני יעשה איתו שלם שלם לעולם ברוגז ברוגז אף פעם כי אז יעשן אף אשם וקנאתו בי!!! חחח

n oy

New member
משהו מעניין בין איזראפל לmatan61

אני סתם מדמיינת או שיש פה קשר? תסתכלו רגע בתמונה בכרטיס של איזראפל ובכרטיס של מתן הוא נמצא בתור חבר. סתם

אתה יודע לתהות?

פשוט מעניין שזה אותו כרטיס ואתה תוהה אתה מסטול או סתם עם שריטה קלה. עכשיו תביא ניק חדש בלי שידעו שזה אתה .רק מעניין מה תכתוב? לאחר שחזרת בשאלה ואחר כך הטפתה להיות דתי.עכשיו אולי תשמח אותנו במשהו מקורי.

קחי כדור

היצור ההוא הכניס את אזירפאל לרשימת החברים שלו, מה הביג דיל? הוא יכול לעשות את זה לכל אחד בפורום. זוכרים את הילד שניצל? זוכרים את האמא המסכנה שמחפשת את שמוליק (לפני שהוא הפך לשניצל) וצועקת "שמוליק!!" "אייכה!!" "שמוליק!!!" ואני עומד פה מולכם היום וצועק, אוריאל!!! אייכה!!! הפורום מדרדר.. ואנחנו לאן? אחד שאכפת לו

אזירפאל

New member
../images/Emo118.gifאממ, סליחה?

matan61 ואני זה לא אותו אחד. למה הוא בחר לשים אותי על תקן חבר בעולם שלו? אין לי מושג יותר משלך יש. מה שכן, יהיה הרבה יותר נחמד אם לא תזרוק סתם דברים כאלה לאוויר בלי לבדוק האם הם באמת נכונים. תודה ויום טוב.

n oy

New member
הודעת הבהרה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני לא. ואני חוזרת: אני לא!!! חשבתי לרגע שמתן ואזירפאל זה אותו אחד. רק שמתי לב שהוא אצלו בכרטיס וזה היה נראה לי מעניין לכן שאלתי.זה הכל. סליחה אם פגעתי ברגשות של מישהו. ולך אדוני הבריטי תירגע. מה עובר עליך? לא אמרתי שום דבר שמצריך לקיחת כדור -מכל סוג שהוא. מה קורה לאנשים פה היום?

באמת מוזר

למה הוא אוהב אותך כ"כ? פתאום באמצע החיים מישהו שם לך ניק על הראש. בעניין הכרטיסים הזהים עזובבבב זה סתםםםםםםם יצא בלי כוונה שאתה זה לא אתה והוא זה אתה וההוא זה לא ההוא ואתה בכלל לא בעניין.

אזירפאל

New member
../images/Emo118.gifהאמת היא

שהוא שלח לי היום מסר ארוך על כך שהוא קרא את הודעת ההצטרפות שלי לפורום והוא מעוניין להיות איתי בקשר כדי לגרום לי לחזור בתשובה או משהו. עכשיו זה יותר ברור?

admor

New member
אז יש קשר?

זה הרי ברור מתן מחב"ת והוא מנסה להחזיר את חבר הפורום הצעיר בתשובה. בקיצור חברה להרגע אין כאן מתקפת סירים מחבתות או ניקים. ודווקא ציפיתי שתאכילו את הטרול.

האמת

שאני מתחיל לחשוד שכל הפורום הזה (חוץ ממני כמובן) זה חתיכת ניק אחד גדול...

האמת

שאני מתחיל לחשוד שכל הפורום הזה (חוץ ממני כמובן) זה חתיכת ניק אחד גדול...

למעלה