מה הבעיה שלי עם היהדות? אין לי שום בעיה, אני אפילו יהודיה, אבל במה זה אמור לחייב אותי...? אגב, מי זה אורי זוהר? ובכלל לא ידעתי שיש כאלו שחוזרים בתשובה, ועוד שחקן...? סתם שתדע: הבורות, בד"כ אינה מסימני ההיכר של היוצאים בשאלה, להיפך, יש המון ידע דתי-הלכתי ועם הזמן עוד הרבה ידע כללי..... סתם, אם רצית לדעת.....
שכמדומני לא נותרו אלא 4 יהודים בעולם ובנוסף להיותם זונות ממין זכר, הם היו ג``כ סריסים. (דבר זה שנוי במחלוקת, ולדיעה אחרת סריסים = שנסתרסה ע``ז בימיהם. אך אם סוף טוב הכל טוב שטבעו ברוק, לא הצלחתי להבין איך עלו לא``י ונשאו נשים והולידו ילדים?)
מה דעלך שנא אל תעשה לחברך ואהבת לרעך כמוך זה כלל גדול בתורה לך תמצא אהבה בין הדוסים כל היום רבים עם עצמם ומרבים גזענות לשמה יום כיפור אינו מכפר על בין אדם לחבירו בברכת והמשכיל בעת ההיא יידום לפ"ק תשס"ז ר"ת: תוב שמן זית משמן סויה (להביא ביד כמובן) לילה טוב טקסס ג'וינט קל
לפני השואה ואחריה, כפי חוקי נירינברג של הרמבם, אך היטלר הקדים אותם ולא סיים את מלאכתו. ועדיין חוקי נירנברג של השו``ע והרמבם הקוראים להשמדת המינים והאפיקורסים עדיין נלמדים בכל בית יהודי, ולא צונזרו בידי הממשלה. ואילו לעבדים ולשפחות נמכרנו, ההחרשתי?
היהדות גרמה בכוח הניסתר את הצונאמי. את הרעב באפריקה. את הכחדת יערות הגשם. כמו כן היהדות הפיצה את מחלת הסרטן (המחלה ל``ע) את חוסר האונים את הדיכאון היא גרמה לצרפת להפסיד במונדיאל אבל הדבר הכי כואב זה שהיא העלימה את אחד מכוכבי הלכת. די לכפייה הדתית!