שלום לכולם.

שלום לכולם.

פורום בהחלט מעניין..
יש פה איזה גרפולוג שאני יוכל לשלוח לו בפאקס את כתב היד שלי, והוא יעלה אותו+ניתוח פה לפורום? תודה, איתן.

astral tal

New member
איתן - קיבלתי ת´-Fucks

יש לי בעיה עם הסריקה אז אני יפתור אותה מחר כשאני יהיה עירני (לא כמו עכשיו) וישים כאן ת´כתב שלך כוסאמק - התמכרתי לקפוצ´ינו נמס קר לפי המד דופק Polar שלי - שרפתי היום באימון 1,460 קלוריות, הדופק הממוצע שלי במהלך האימון היה 128, ובעת כתיבת שורות אלו הוא נמצא על....שניה - תנו לי להסתכל - ... - על 66 כאשר הדופק המינימלי שלי הוא 43 והמקסימלי 213 היום קראתי בכף היד לאיזה מישהי שפגשתי בתחנה המרכזית בתחנה של הקו שלי היא הייתה נחמדה לאללה והיה סבבה לדבר איתה ראיתי בכף היד שלה טראומה בגיל צעיר - שאלתי אותה אם חוותה איזה משהו כזה והיא אמרה שאמא שלה מתה, באופן דיי טראגי שאלתי אותה אם היא ראתה איך היא מתה היא אמרה שכן, שאבא שלה הרג אותה שאלתי אותה איך היא אמרה שהוא לקח אלה\מחבט וברגע של אי שפיות זמנית חבט בה בראש והיא מתה על המקום "תקשיבי DJ זה לא שם פרטי...למרות שחצי תל-אביב תסתובב - כשתצעקי" איזה שיר יפה.....עיברי לידר - בתי קפה אחלה שיר מומלץ בחום או אוליי בקור קפוצ´ינו קר יותר קליל לראש מאשר חם חם לא צריך לפני סקס בקטע הזה כבר מתחממים בדרך היום בדרך מהחדר כושר לתחנת אוטובוס - שהיא דרך עפר כזו (כי אני עושה קיצור דרך לאיזה שכונה מהמרכז של הקאנטרי קלאב) אז בכל מקרה - הייתה מכונית בהמשך הדרך ואני התקרבתי אלייה תוך כדי הליכה - וחשבתי לעצמי - מה היא גנובה אוליי ?....או אוליי זה איזה זוב.. והסתבר שזה זוג ועכשיו - לא רציתי להפריע להם וזה... אבל מה יכולתי לעשות - זו הדרך היחידה שאפשר לעבור שם ובגלל שהיה בוץ עמוק משני הצדדים נאלצתי לעבור קרוב למכונית, ממש קרוב אז אני עושה להם - "תמשיכו תמשיכו, אל תייחסו אליי, אני לא קיים" דווקא הבחורה הייתה שווה יאללה - אין לי מושג איזה שטויות אני מדבר אני שוכב לי כאן כזה מול המחשב על הרצפה - בסתלבט´שלי ונכנסתי כזה למין מצב היפנוטי בליווי המוזיקה ברקע - וכל האווירה הזו גרמה לי לכתוב כאן סתם ככה מה שעולה לי בראש...זה כזה מוזר - אני רושם עכשיו באופן אוטומטי מה שאני חשוב (בזה הרגע) יאללה נראה לי אני יילך לישון מרי קריסמיס

astral tal

New member
אני לא מצליח להירדם

ואין לי אף אחד אונליין על האייסיקיו אני צריך לשים לי עוד אנשים באייסיקיו מארצות שונות ככה שיהיו לי כל הזמן אנשים אונליין לדבר איתם... למרות שאני כבר לא נמצא על המחשב כל כך הרבה דרדסים ננסים תפוזים וזייתים גלגלים של משאיות פיונה אפל בולעת תפוח רקוב עם תולעת שמלחינה שירים נעליים ללא מוצא זוב דם עד נפש חיים נחמן ביאליק במרצדס בנץ נופל מצוק קלמנטינה על אגס קפוצ´ינו קר נמס על משאית שודדים בדרכים לא שותים לא נוהגים שמים זין על הכסף מחוץ לכסף, בתוך הכסף אופציות, ארביטרז´ים סמים קלים סמים כבדים סמים בחלל סמים ללא משקל סמים בהזרקה סמים בהסנפה סמים זה טוב סמים זה רע סמים אחלה ומה נשמע ? איתך ? ודודה´שך ? ומה שלום הילדים ? והאישה ? סבתא יוחבת כבר נפלה לביצה ? מצלמה עם סמלים קוף על מטע מלפפונים חמוצים קוף מסניף סמים קלים כוכבים בשמיים כוכבים על המים כוכבים משתקפים כוכבים נופלים קרוב לתהילה ורחוק מהחיים שעון מעורר כדור פורח בשמיים כדור פורח על המים מטוס עם בנדנה טיל מונחה שיניי זהב גשר מתרומם גשר בייסקסשוואל הטיטנאיק ג´יק דוסון רוזמרין רוזלין ווזלין תנינים סמים קלים לבד עם הרבה אנשים בחוץ קר קפוצ´ינו שוב הרבה ועם זאת קצת רץ בשדות פתוחים לרווחה עם ג´יק ניקולסון ווינונה ריידר נשר פסל החירות הבניינים נופלים בגלל ציפורים עם עיניים מכוסות שנעלבו סתם כך ללא סיבה צמא מאוד וקצת רעב רוצה לקפוץ מצוק עכשיו ולנחות עם מצנח להרגיש בטופ של העולם שם באוורסט בקצה העולם בסוף הדרך פינק פלויד השף העירום ריבר קפה שני נשים שמנות טרקטורון רכבת ישראל עראפת חוסיין אף-16 סמל החיים פיס אנרכייה אינג ויין יחי המאבק לשילטון סמים קלים לא שותים לא נוהגים אבל אמרנו לה לעוף בינ לילה - לוקח ת´אחריות טל ברמן קופץ על רגל אחת שירז טל מלקקת לו ת´אוזן ומסביב תהלוכה של ברזיל עם קטנוע ווספה משנות ה-60 שעושה תאונה ונכנס בפיל שעשה רוורס בלי לאותת ובטעות גם חירבן על המשיח שלעולם לא ייבוא ואוליי כן ? לאאאאא.....אין סיכוי יחי הסמים הקלים לדפוק ת´ראש ? אין סיכוי אני הולך לשתות קפוצ´ינו קר אחלה לילה מחר בורסה מסיבות בלגנים חברות חברים אימונים קריאה בכף היד לאנשים סמים קלים שגרה כרגיל לקפוץ מצוק ולגלות שאתה חיי דואה לך על גליי הרוח המתנשאת מעל למפל כחול הזורם לו בין עלים ועשב ירוק שמה למעלה חופשי

shonshon5

New member
דבר אחד או שניים שסבתא לא סיפרה לי.

היא הייתה מאד מאד חכמה ובעלת נסיון חיים עשיר. הרזומה שלה נקרא כמו פרק מתוך "אינדיאנה ג´ונס". תכליתית, מעשית ונועזת. אבל מעולם לא סיפרה לי על ההשפעות המדהימות של קפוצ´ינו קר. או שזה שם הקוד אצלכם בסביבה לחומרים אחרים מאגף הצמחים? אבי, שמעדיף צ´וקולטה חמה עם קרואסון.

עטרה ב ט

New member
אני איתך בעניין הצ´וקולטה-קרואסון

ובכלל ככה כותבים "יוכבד". חשבתי לעצמי מעניין מה אפשר להוציא מרצף אסוציאציות כל כך משובח, אבל זאת עבודה קשה מדי על הבוקר, לידידנו אסטראל יש כל כך הרבה אסוציאציות ! שבעצם הדבר העיקרי שעולה זה הכמות המציפה שלהן
.

yelly

New member
גם אני איתכם ../images/Emo96.gif

אבל! עכשיו אני שומרת,
-
, |
-
- |
, |
- |
עוד פחות מחודש יש לי תחרות גדולה!

astral tal

New member
וואלה

עכשיו כשאני קורא את זה על הבוקר הצלחתי להרשים אפילו ת´עצמי מלשות ככה זה הראש שלי עובד כשאני עייף כאילו אין סיכוי שהייתי מצליח לרשום דבר כזה לאור יום והאמתי - לא כל כך זכרתי שעשיתי את זה כאילו קמתי עכשיו בבוקר לפני 20 דקות, ניגשתי למחשב, הסתכלתי בפורום - ואני רואה שיש הודעה אחת שלי שאני לא מצליח להירדם ואז נזכרתי שבאמת קמתי באמצע הלילה מהמיטה והייתי על קצת על המחשב... - אבל לא כל כך זכרתי שרשמתי את כל זה... מעניין אסטראל "מפתח נטייה לכתיבת הודעות בפורום מתוך שינה"

astral tal

New member
אבי !

תקשיב לי - אתה חייב לנסות את זה זה מהדברים הטעימים ביותר שיש אתה לוקח אבקת קפוצ´ינו קר נמס ושם אותה בכוס גדולה וארוכה כזו אחר כך מוזג לתוכה חלב מרענן עד כדי 3/8 ממנה ואז מותח עם הידיים שקית ניילון על הפתח של הכוס - ומנער בחוזקה (לא לאט - כמו יעל, זה פשע
) אבל ממש ממש חזק ומהר ורצוי עם מוזיקה וממש להתפרע עם זה כאילו ממש להיסחף וככה בסוף אחרי 10 דקות ככה כשאתה כבר יוצא מהאקסטזה - להוריד את הניילון - והרי לך קפוצ´ינו קריר ומרענן עם קצף חלומי וסמיך שאתה פשוט משתגע ממנו אני כל כך אוהב ת´קצף הזה שחיסלתי ליטר חלב ככה בבת אחת, כוס אחר כוס מומלץ ! אסטראל "אובייקטיבי קובע"

עטרה ב ט

New member
אבי, ואם אתה מצליח למזוג 3/8 חלב

או כל דבר אחר, אז ישר אחרי זה לך לאליפות מזיגת שברים פשוטים שמתקיימת ברגעים אלו ממש במוריה פלאזה וולינגטון. הדרך הקלה והזולה להגיע לניו זילנד ! אה? איך אני? מנהלת דואגת או לא?

shonshon5

New member
../images/Emo24.gif אני חוזר ואומר:

אין בעולם מנהלת פורום יותר מגניבה ממך! אין. ובאמת, האסטרל הזה, עם ה-3/8 שלו, הרג אותי. שעתיים אני מתמודד עם המזיגה. הרסתי שתי חליפות ג´ורג´יו ארמאני, (לא שלי. של הבוס שלי.) ועוד לא הצלחתי. אני בעד שברים עשרוניים. הם היו ברשימת המועדפים שלי מאז ומעולם, יחד עם הקרואסון קלאודיה שיפר ומכבי ת"א. ומצורף חוף חמוד מאד 35 דקות טיסה מוולינגטון, Abel Tasman National Park ליד נלסון.

עטרה ב ט

New member
אני נכנעת ! מרימה ידיים !

אוקי אוקי, שיהיה ניו זילנד ! פייר וול קנדה.........

ליטן א

New member
שלוש שמיניות אמרתם? לליטן פניתם -

לא טעיתם.. קחו קנקן גדול, ושלוש כוסות (או כוס אחת ולרוקן אותה כל פעם מחדש
) תכפילו כל כמות במנה ב8, ותכניסו.. כמובן, שתצטרכו להכניס שלוש כוסות חלב.. (רק את החלב, לא את הכוסות עצמם!!) לאחר מכן, מיזגו מהקנקן לתוך הכוס, או השייקר, או what ever, ותמשיכו על פי ההוראות של אסטרל... ליטן, על אף שהיה לו היום מבחן במחשבים, מחר בוחן ענק בסיפרות ומחרתיים מבחן ענק במתמטיקה, תמיד פנוי בשביל לשרת את הציבור הרחב, ולהסביר לחברי הפורום כיצד מכניסים 3/8 כוסות חלב למשקה.. who may the force be with me...

עטרה ב ט

New member
ליטן ליטן ליטן (ניסתה עטרה את השיטה

של אבי
). לא מספיק שאסטראל סיבך אותנו עם השברים הפשוטים אתה מכניס לענין גם הכפלות וחילוקים ? לכו שניכם לצפות במת לחיות 3, תפתרו את החידה של הכד ואז תחזרו. זה הדבר היחיד שאני גאה לספר שאני ממש יודעת במתימטיקה
.

למעלה