איתן - קיבלתי ת´-Fucks
יש לי בעיה עם הסריקה אז אני יפתור אותה מחר כשאני יהיה עירני (לא כמו עכשיו) וישים כאן ת´כתב שלך כוסאמק - התמכרתי לקפוצ´ינו נמס קר לפי המד דופק Polar שלי - שרפתי היום באימון 1,460 קלוריות, הדופק הממוצע שלי במהלך האימון היה 128, ובעת כתיבת שורות אלו הוא נמצא על....שניה - תנו לי להסתכל - ... - על 66 כאשר הדופק המינימלי שלי הוא 43 והמקסימלי 213 היום קראתי בכף היד לאיזה מישהי שפגשתי בתחנה המרכזית בתחנה של הקו שלי היא הייתה נחמדה לאללה והיה סבבה לדבר איתה ראיתי בכף היד שלה טראומה בגיל צעיר - שאלתי אותה אם חוותה איזה משהו כזה והיא אמרה שאמא שלה מתה, באופן דיי טראגי שאלתי אותה אם היא ראתה איך היא מתה היא אמרה שכן, שאבא שלה הרג אותה שאלתי אותה איך היא אמרה שהוא לקח אלה\מחבט וברגע של אי שפיות זמנית חבט בה בראש והיא מתה על המקום "תקשיבי DJ זה לא שם פרטי...למרות שחצי תל-אביב תסתובב - כשתצעקי" איזה שיר יפה.....עיברי לידר - בתי קפה אחלה שיר מומלץ בחום או אוליי בקור קפוצ´ינו קר יותר קליל לראש מאשר חם חם לא צריך לפני סקס בקטע הזה כבר מתחממים בדרך היום בדרך מהחדר כושר לתחנת אוטובוס - שהיא דרך עפר כזו (כי אני עושה קיצור דרך לאיזה שכונה מהמרכז של הקאנטרי קלאב) אז בכל מקרה - הייתה מכונית בהמשך הדרך ואני התקרבתי אלייה תוך כדי הליכה - וחשבתי לעצמי - מה היא גנובה אוליי ?....או אוליי זה איזה זוב.. והסתבר שזה זוג ועכשיו - לא רציתי להפריע להם וזה... אבל מה יכולתי לעשות - זו הדרך היחידה שאפשר לעבור שם ובגלל שהיה בוץ עמוק משני הצדדים נאלצתי לעבור קרוב למכונית, ממש קרוב אז אני עושה להם - "תמשיכו תמשיכו, אל תייחסו אליי, אני לא קיים" דווקא הבחורה הייתה שווה יאללה - אין לי מושג איזה שטויות אני מדבר אני שוכב לי כאן כזה מול המחשב על הרצפה - בסתלבט´שלי ונכנסתי כזה למין מצב היפנוטי בליווי המוזיקה ברקע - וכל האווירה הזו גרמה לי לכתוב כאן סתם ככה מה שעולה לי בראש...זה כזה מוזר - אני רושם עכשיו באופן אוטומטי מה שאני חשוב (בזה הרגע) יאללה נראה לי אני יילך לישון מרי קריסמיס