שלום לכולם

beladon

New member
שלום לכולם

המדינה momra #1065 (מקום ראשון בתעשיה) נגנבה ממני שלשום,מייל נשלח לערן ואני מאמין שהנושא בבדיקה(עדין לא קבלתי תשובה). אין לי מושג איך פרצו לי את הסיסמה אבל היום מצאתי סוס-טרויאני ויכל להיות שבעזרתו גילו את הסיסמה ויכל להיות שלא, אני רוצה לציין שלא נתתי לאף אחד את הסיסמה או את השם משתמש, המדינה נפרצה בדרך כזו או אחרת. אני מאוד מקווה שערן יחזיר לי את המדינה אבל במידה שלא אני כנראה אפרוש. כל פעולה עוינת מהמדינה הנ"ל לא קשורה לברית AIS, במידה והותקפתם ברית AIS לא קשורה! יש לי בקשה לכל מי שמכיר אותי ויודע שזאת המדינה שלי, שיגיב פה בבקשה, אולי זה יעזור במשהו. תודה לכולם צחי

lazimi

New member
חחחחח לא יעזור לך ערן לא יחזיר לך

תמדינה מניסיון

beladon

New member
יש מקרים שהוא החזיר ויש מקרים שלא,

בכל מקרה אני שמח שזה מצחיק אותך, לפחות ההודע שלי הצליחה להצחיק מישהו גם זה משהו.

daniel559

New member
צחי אחי אל תידאג

אני אומר לך הוא יחזיר לך זה קרה לי פעם ואחד בשם יוני בחור נמחד מאוד החזיר לי את המדינה הוא שאל אותי כמה דברים אל המדינה ואז החזיר לי את המדינה וערן אם אתה רואה את זה המדינה באמת שייכת לו בבקשה תנסה לעשות מששהו נגד

anoshe10

New member
צחי אחי מקווה שהוא יחזיר לך

בכל מקרה אתה לא פורש! אם הוא לא יחזיר לך נעזור לך לחזור לכוח שהיית בו אם צריך נגייס את כל AIS אתה תחזור לכוח שהיית בו עם או בלי עזרה מערן (אני מקווה שהוא יחזיר לך אותה בקרוב)!!

יוסף1122

New member
ערן!!!!!

כנס !!!!!!!!!!! עם אתה לא מאמין שהמדינה שלו (momra #1065) אתה מוזמן לראות בכמה דפים שהוא מגיב שדיברו על המדינה שלו ועוד משהו תעשה משהו נגד הפריצות אלה אני משאר שיש תוכנה לפריצות אז בקשה תחזיר לו!!

111dolev111

New member
ערן ההגנות שיש במישחק הזה ממש לא

רציניות זאת לא פם ראשנה שאני רואה שפרצו למדינה ערן זה לטיפולך!

hakim

New member
תשובה

מה ערן יכול לעשות ? ההגנות שיש במשחק מצויינות . משתמשים שלא שמים סיסמה "חזקה" ,אינם מגנים על המחשב שלהם ומעבירים את הסיסמה לחברים אחרים -> הם הבעיה .

lazimi

New member
חחחחחחחחחח נו הוא החזיר או לא?

בוא נחשוב הוא לא חחחח הוא גם לא יחזיר שמע אני עשיתי הכל שהוא יחזיר 200+ איש חתמו שהוא יחזיר לי והוא לא החזיר זה לא יעזור הוא אטום

beladon

New member
הוא ביקש שאני שלח לו פרטים מסוימים

כמובן ששלחתי וכבר שלושה ימים עברו ולא קיבלתי תשובה.

triponas1

New member
חן בימקום לינאום לנו

על מה שהיה לך יהיה יותר נחמד אם תביע סולידריות עם המיקרה בימיוחד אתה שיש לך עבר לא מוצלח בנושא הזה עם ערן

lazimi

New member
אני רק אומר לו שערן לא יחזיר לו

וחבל על המאמצים שלו שיפתח כבר מדינה חדשה וישקיע אני איבדתי מדינה הרבה הרבה יותר טובה מימה שהוא אבד במפקד הצבאות ולא עוזר כלום

יוסף1122

New member
הקפצההההה

הההההההההההההההההההההההה יאללה ערן תחזיר לו פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

661994

New member
נו יאלה ערן

תחזיר לו תמדינה אליהו הנביא אפילו מבקש ממך :p

yevgeny199

New member
צחי על דאג הוא יחזיר לך את המדינה

שלך אני עוד עד שזה שלו! ערן תחזיר לו את המדינה בבקשה

יוסף1122

New member
ערןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

תודה באמת תודה שהחזרת לו תמדינה צחייייייייי מזל טוב!!

למעלה