איתמר-אני מודה שהפתעת אותי לטובה..
אבל יש לי בעייה קטנה עם חלק ממה שאמרת. **"אבל במיוחד את השבטים הקטנים יותר כי הם צריכים דוגמה". ?? ומה עם נצח? הם לא מהווים דוגמא?. לא יודע מה איתך אבל בתור מדריך של חניכים קטנים יש לי קשר מעולה איתם ואני לא מתבייש להגיד שהם כמו חברים שלי ובגלל זאני מכיר אותם אני יכול להגיד לך בוודאות שכל עניין הדוגמא מהגדולים זה פשוט בלבולי שכל! זה לא קיים בגרוש וזה קלישאה שעבר זמנה מזמן מזמן... אם כבר דוגמא זה מהמדריכים... הקטע של "להוות דוגמא" הוא קטע ממש לא קלישאתי, ואנשים, לא משנה מאיזה שבט (הם יכולים להיות בניצנים והם יכולים להיות בהרא"ה), מסתכלים על כ-ל מי שבחב"ב כעל מישהו על רמה, שהם מעריכים ומכבדים. אתה לא יכול לומר שהקשר בין חב"ב לחב"א הוא בולשיט. אני יכולה להבטיח לך שיש לי קשר עם חניכים מכל השבטים בסניף שלי, ויש כאלה שאומרים לי בפירוש שהקשר שלהם איתי הרבה יותר טוב מהקשר שלהם עם המדריכים שלהם. יכול להיות שזאת בעייה בסניף שלי, אבל לא נראה לי. יש לנו בסניף אחלה מדריכים, ואני חושבת שהקטע של הגיבוש בסניף וכד' משפיע על "להוות דוגמא", כי אין דבר כזה שחניך שם רק על המדריך שלו.. ונראה לי שאתה גם מודע לזה עקב זה שאתה מדריך של נבטים.. אבל אולי אני טועה, לא יודעת..