שלום לכולם

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
שלום לכולם

אני כבר לא סופרת כמה היו. לא צריך לספור. אבל קודם הודיעו ברדיו שיש לנו אזעקה....ולא היתה ולא ידעתי מה לעשות....... איך אתם? עם החדשות הנוראיות והמתח? איך מתמודדים עם מתח מתמיד? איך בורחים ממנו לכמה דקות, שעות, (אסקפיזם) למחשבות אחרות? בהומור? בכעס? מפילים על הזולת את הרוגז? מפנימים? ואיפה בלסימה??????????? ומאירק'ה//////////////////////////////// \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ ? וצלילתה? והחדשים.....?

מאיר פז1

New member
היי מגי // אני פה ../images/Emo24.gif

מה לא הייתי נותן כדי // להרגיע ולנחם אותך
גם פה החדשות // האירועים // לא קל איתם תעסיקי את עצמך בכל מיני // בישול // יצירה // אומנות [את טובה בזה] שיחות עם חברה // חבר // גם מועילות // משכיחות // צפיה בתוכנית בידור לא בתוכניות אקטואליה // חדשות // תקחי מהן הפסקה לריענון וניקוי הראש. וכשתישמעי צפירה // אזעקה // תרדי למרחב המוגן // ותחשבי שזה סתם עוד ניסוי צופרים

magy

New member
האסקפיזם שלי

זה לכתוב באיזה קומונה, ולעשות צחוקים....כאילו הכל הסדר.. זה שומר על שפיות....... כתבתי למישהו שם, שאם הוא יגיד לי "ארצה" אני ארד לו.......סליחה........ארד...לרצפה....
דברים כאלה........שטותיים........... גולשים שם אמרו לי שזה יופי, ומצחיק גם אותם............. כל אחד והמפלט שלו... לא מסוגלת כרגע ליצור, או לקרוא, רק מחשב. ואוכלללללללללללללללללללללללללל

מאיר פז1

New member
../images/Emo45.gif מחשב זה בסדר // גם הומור ../images/Emo13.gif

עם האוכללללללללללללללללללללללללל בבוא היום את // עשויה לגלות // שהמשקוף צר מדי

magy

New member
ברוך השם..................סמממממאלה

לא רואים ....... הדאגה והמתח שורפים הכל.......... אני אוכלת רק פופקורן.............

מאיר פז1

New member
לקח לי 5 דקות ארוכות

להרים את העיניים
// והלשון
מהריצפה
תגידי מגי // אין חשש שיפלו כמה פופקורנים לבפנוכו?

סימפתי

New member
magy תפסיקי לקטר! את מסייעת לאויב!

DEAR MAGY אנא הפסיקי להתלונן על המלחמה. זה גורם לדמורליזציה ובעקיפין מחליש את רוח העם ומסייע לאויב. חישבי על גלולה מרה שצריך לבלוע... או ניתוח שחייבים לעבור. איש לא נהנה מהמלחמה הזו, רבים מאתנו מקריבים חיים ופצועים... בואי ונדחה את הטרוניות שלנו לזמן הולם יותר. If you have nothing good to say say nothing

magy

New member
מה??????? אני מקטרת?

לא שמתי לב. חשבתי שאני דווקא עושה את ההיפך- (כתיבה, תמונות, ) אבל אתה מהמרכז..... אז..... אולי אתה לא מבין נפש צפונית........ מתיי בפעם האחרונה היתה אצלכם אזעקה? וגם אם אקטר, זו זכותי........ שים לב http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3288989,00.html

צלליתה

New member
ואם את מקטרת?

לפעמים אנשים מצויים בסיטואציות קשות, והקיטור עוזר. אז למה שלא תקטרי? (למרות שאני לא ממש מזהה קיטור, אבל זו כנראה המוגבלות שלי) ולך סימפתי טול קורה

magy

New member
תסלחי לי צלליתה

שלא ידעתי עד היום כמה את גדולה............. באמת סליחה.......... אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא........הא?

magy

New member
אם היא בתולה

אין סיכוי שיחדור משהו........ הא?

magy

New member
מאירק'ה........אני קיטרתי??????????

If you have nothing good to say say nothing מיסטר סימפטיקו...............

מאיר פז1

New member
אהההה // עכשיו אני רגוע ../images/Emo13.gif

האריזה הכי מקורית לפופקורן // בסרט הזה עוד לא הייתי

magy

New member
רק עכשיו ירד לך

האסימון?
איזה כיף לאכול מאריזה כזו? אה? ובסוף, לא זורקים את האריזה..............

מאיר פז1

New member
רגע // האסימון עדיין לא ירד // כי

לאחר עיון נוסף // היגעתי למסקנה שהפופקורן נבע מתוך ה"מכשיר" // הכניסו לשם זרעי תירס // ולאור החום הרב שנוצר // הפופקורן החל לקפוץ החוצה בקולות הנפץ האופיניים // זה נשמע לי יותר הגיוני

magy

New member
ח-רסתי אותי................./images/Emo3.gif

פלופ פלופ
פופ קורן

מאיר פז1

New member
אני הרסתי ? ../images/Emo13.gif

תראי איזה תמונות את שמה לי
מזכיר לי בדיחה // פסיכיאטר מצייר לפציינט // דבר כזה ▼ ושואל אותו // מה זה? הפציינט עונה : " ואגינה " וזה? ▓ שואל הפסיכיאטר גם ואגינה // עונה הפציינט הפסיכיאטר פוסק : אתה דפוק בשכל הכל אצלך ואגינות עונה הפציינט : תגיד אתה מפגר? // אני ציירתי את הואגינות?

magy

New member
אני רוצה את זה בכתב ומיד../images/Emo3.gif

אגב, יש זריקה שמעלימה דיכאון תוך שעתיים....כך כתוב בווינט........ הזריקה שמעלימה תסמיני דיכאון בתוך שעתיים בניגוד לנוגדי דיכאון הפועלים רק לאחר שלושה שבועות, מחקר חדש הראה כי החומר קטאמין המשמש להרדמה, הצליח להפיג את תסמיני הדיכאון לאחר שעתיים ד"ר איתי גל

למעלה