שלום לכולם

מאי 39

New member
שלום לכולם

אני מחתנת את הבן בעוד שבועיים והרגל נקועה כך שלא יכולה להתסתובב יותר מדי אשמח לקבל עצות איפה אפשר לראות שמלה מתאימה למלאות/שמנות כמוני שלא תעלה סכומים שאי אפשר לעמוד בהם ושאפשר יהיה להשתמש בה אחר כך תודה מאי

בקשר לנקע

אני מציעה לך ללכת לחנות טבע,לקנות חימר ירוק יש עליו הוראות איך להכין עיסה למרוח על הנקע לעטוף בתחבושת אלסטית,ותראי שתוך יום יומיים הרגל תחזור לעצמה ,קיבלתי את המרשם הזה לפני שנים כשהייתי במצב כזה וזה בדוק עובד ..לכל מי שנתתי את המתכון הזה זה עזר...תרגישי טוב ומזל טוב.

בגדים לאירועים

אם תהיי יותר ספציפית כלומר מידה,סגנון,איזור חיפוש , תוכלי לקבל תשובות יותר מדויקות וברורות , כדאי גם לבדוק בארכיון במינוח של "בגדים לאירועים" והעיקר המון מזל טוב אורית

מאי 39

New member
תודה על האיחולים ועל הטיפ לנקע

לגבי הטיפ לנקע שולחת לקנות לי כל דבר שיעזור אני אשמח לגבי הסגנון זו חתונה חרדית , למרות שאני לא כזאת אבל צריכה להיות מאוד צנועה אזור תל אביב , ליד קניון איילון מידה אין לי מושג אני במשך חודש וחצי הורדתי כ 10 קילו למרות שהרב מהפנים
אבל אם זה עוזר
אני בערך מספר 4 במתאים לי תודה

naamon

New member
בקניון איילון יש שדרת מעצבים

שם תוכלי למצוא את רעומה,הגרה,דורין פרנקפורט. ברעומה בטוח יש דגמים מתאימים לאירוע בשפע. מחוץ לשדרה בקניון יש חנויות של אישה אישה,מתאים לי, קרייזי ליין,ג'אמפ ונינה. אני מאמינה שתוכלי למצוא שמלה מתאימה באחת החנויות, גם מכיון שבקניון הזה יש הרבה לקוחות חרדיות. לגבי המחירים - עכשיו סוף עונה בכל הרשתות. מזל טוב והחלמה מהירה.

גבוהית1

New member
לאישה אישה יש בגדים מהממים

גם לי יש חתונה של דוסים ומצאתי שם בגד נפלא \ בעצם אל תלכי לשם אנירוצה להיות מיוחדת חח

דליה12

New member
למאי 39

ברחוב רוטשילד 6 בראשלצ חנות חדשה יופי בגדול יש מגוון של בגדים לאירוע במחירים סבירים וגם מתאים לחתונה דתיתין בהצלחה תעדכני אם מצאת ונהנית

DREAM111

New member
אז נתחיל באיחולי ../images/Emo49.gif ונמשיך בכך

שתרגישי טוב ומהר יש לך חתונה של הבן. לגבי בגדים באיזור קניון איילון לא מכירה אבל אם מגיעה לאלנבי אז יש את מתוקה בכניסה לנחלת בנימין. שיהיה בשעה טובה.

מאי תנסי את אטי יעקובסון

ברח' הרצל בראשון לציון. היתה לי בעיה דומה, והיא עיצבה לי במחיר סביר בהחלט שימלה ועליונית מהממת שזכתה להרבה מחמאות. לא תתאכזבי.

מאי 39

New member
המון תודה

זהו עכשיו צריך להתחיל לצאת לחפש לא היה לי גם חשק מזמן כי עבדתי על עצמי ירדתי 10קילו בחודש וחצי לפחות הפנים נראים כמו שאני אוהבת מישהי יכולה להמליץ על מחטב מה כדאי אני רוצה לקנות כזה גבוה עם רגל ופוחדת להחנק בזה אנא תשובתכים המועילות נ.ב. לגבי מתוקה אני לא חושבת שיש שם משהו שהוא מיוחד לחתונה של הבן יש שמלות ערב לא יודעת אם כדאי בכלל עליונית, כי אני עד המותן נראת טוב ולצערי הכל מתרכז משם ומטה אז עם עליונית אני נראת כמו אוהל חייבת למצא משהו שכן אפשר לראות את המותן ומעלה שוב תודה

תכלת100

New member
מזל טוב בגד לאירוע

יפה וצעיר לדעתי תמצאי בראשון אצל אטי יעקובסון .יש לה מגוון בגדים לאירועים שאפשר להשתמש בהם לאירועים אחרים .

למעלה