o_O
T The Snow fox New member 22/7/06 #12 ../images/Emo63.gif כל פעם שאני רואה הודעה שלה עולה לי הבעה כזו על הפרצוף.
L LuLuLu iT New member 23/7/06 #16 די כבר יא ואתקים סנובים ../images/Emo7.gif אני הייתי ככה והרבה יותר גרוע. קבלו בהבנה. משהו. ;;
G Guybrush Marley New member 23/7/06 #21 אממ../images/Emo118.gif אנלא בטוח שהיא דיברה איתך, אבל לוידע
C crysania New member 23/7/06 #23 לא הבנתי מי בצד שלי../images/Emo122.gif טוב, מי שבצד שלי להרי... טוב טוב>< הלכתי להתחפר בקבר שלי ולישוןD: אמרי מה המסן שלך? יש לי אותך?
לא הבנתי מי בצד שלי../images/Emo122.gif טוב, מי שבצד שלי להרי... טוב טוב>< הלכתי להתחפר בקבר שלי ולישוןD: אמרי מה המסן שלך? יש לי אותך?
G Guybrush Marley New member 25/7/06 #38 ../images/Emo45.gifכן../images/Emo45.gif../images/Emo118.gif סוף סוף אמרת משהו חכם=)
S someboddy New member 25/7/06 #41 אני אומר הרבה דברים חכמים... הם פשוט נבלעים בים השטויות היוצאות ממקלדתי.
W Wing Chan New member 24/7/06 #26 לא ירדו על ההודעה שלך, אל תדאג ../images/Emo13.gif "ירדו" (גם, לא ממש) על ההודעה של המשתמשת קריסניה.
ק קארמון מאייר New member 24/7/06 #32 תודה לכולם על הברכות וסליחה שוב על השם מאייר. אבל להגנתי אומר רק שבאחד הספרים לא זוכר איזה ( אולי דרקוני להבת קיץ,ששם יש מלא שגיאות ) קארמון ורייסט מופעים כמאייר. אז תוכלו להתייחס לזה כשגיאת כתיב בלתי מכוונת או משהו כזה.
תודה לכולם על הברכות וסליחה שוב על השם מאייר. אבל להגנתי אומר רק שבאחד הספרים לא זוכר איזה ( אולי דרקוני להבת קיץ,ששם יש מלא שגיאות ) קארמון ורייסט מופעים כמאייר. אז תוכלו להתייחס לזה כשגיאת כתיב בלתי מכוונת או משהו כזה.