שלום לכולם.

שלום לכולם.

אני חדש כאן. עקבתי אחריכם קצת, וראיתי שאתם אחלה ח'ברה ואני החלטתי שאני מעוניין להצטרף לפורום שלכם. שמי יעקב אני בן 28 מירושלים. אני חולה רומח דרקון. ( שאני אהיה בריא), הדמות אהובה עלי הוא גדילן קוץ רגל. הסיבה היחידה שהיוזר שלי הוא קארמון, זה בגלל שגדילן היה תפוס.אני השבת לא בבית, אז אני יתחיל לכתוב כאן באופן רישמי אחל מיום ראשון. תודה ולהיתראות לבנתיים !

someboddy

New member
ברוך הבא לפורום

ובכינוי שלך כתוב "מאייר". שנה את זה ל"מאז'ר" לפני שמישהו ישים לב. ואם אני לא טועה, קרמון כותבים בלי א'. אבל זה פחות קריטי.

בעיה קטנה, משום מה תפוז לא מקבלים

את הפסיק הזה - ' , כך שלצערי לא ניתן לשנות למאז'ר. ובתור אחד שקרא את הספרים של רומח הדרקון אין ספור פעמים, יודע שהשם הוא מאז'ר ולא מאייר.

someboddy

New member
אם זה מה שאני חושב שזה...

נסה לכתוב את הגרש פעמיים. כלומר '' במקום '(שים לב, לא גרשיים, פשוט כותבים את התו של הגרש(') פעמיים. אם זה יעבוד, אז כדאי להודיע להנהלת תפוז ומהר. זה מעיד על פירצת אבטחה בשם SQL Injections.

flint15

New member
מה כבר עשיתי?

אז כתבתי פעם אחת את מאייר במקום מאז'ר כי התבלבלתי זה לא סיבה לרדוף בן אדם עד סוף ימיו לפעמים עושים טעויות וזה לא נורא אז תרדו ממני דייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

someboddy

New member
קרמון באמת חכם

הסיבה שחושבים שהוא טיפש היא שהוא איטי, אבל זה לא בגלל שהוא טיפש, אלא בגלל שהוא חושב טוב טוב לפני שהוא פועל. בגלל זה הוא תמיד עושה את הדבר הנכון... חוץ מבמקרים שהוא עוזר לרייסטלין כמובן...

flint15

New member
ברור

תן דוגמא אחת לזה שקארמון חכם (זה שכתוב שהוא חשב לא אומר כלום!!!)

crysania

New member
ברוך הבא:) ומה לעזאזל? לא מאייר

זה מאז'ר. לפני שאני אתעצבן. לא ממש חשוב קראמון או קרמון אבל מאייר. תקשיב, אתה מקלל את רייסט ככה>< רייסט קדוש, אסור בתכלית האיסור לקלל את רייסט>< וברוךהבא! מגניבי לנו יש לנו עוד חבר בפורום.

למעלה