שלום לכולם

במבה 100

New member
שלום לכולם

מאחר וראיתי תלונה שמצטרפים חדשים נעלמים להם מהר מדי החלטתי בתור מצטרפת חדשה לא להעלם אחרי הודעת ההצטרפות שלי (לפחות לא מיד). ושאלתי היא כזאת: איפה לטייל בסנט פטרסבורג השנה. אני טסה לשם כמעט כל שנה ונמאס לי מכל המקומות הרגילים. צריכה רעיונות

Burzum111

New member
../images/Emo99.gif

הייתי שם בקיץ, אמממ... יש הרבה גנים וכל מיני בתים של אצילים. אני לא יודע אם עדיין יש- אבל אמורה להיות תערוכה שמקושרת לרצח של ראספוטין. וכמובן הכנסיות תמיד יפות. אבל את כל זה את בטח כבר ראית. תמיד יש את לנין במוסקבה, זה די הרשים אותי.

במבה 100

New member
לנין...

זה במוסקבה כמו שאמרת. והכי מבאס שעד שכבר הייתי במוסקבה אז אי אפשר היה להיכנס לכיכר המרכזית שם..כלומר לא ראיתי את לנין

Burzum111

New member
אני חיכיתי וחיכיתי וחיכיתי...

בערך שעה וחצי. הוא נראה כמעט כמו בובת שעווה במוזיאון. אם נניח שזה באמת הגופה שלו, אז הם עשו אחלה עבודה עם השימור. אה ובקשר לסט. פיטרבורג- איך יכולתי לשכוח עוד מקום טוב: http://www.kunstkamera.ru/english/ זה המוזיאון הראשון ברוסיה שהוקם על ידי פיטר הראשון (היצור שייסד את העיר), מה שמיוחד במוזיאון, חוץ מחפצי 'עולם' של תרבויות שונות, הוא אוסף מדהים של תינוקות פגומים גנטית, משומרים.

Burzum111

New member
זה בסדר, הם כבר לא במצב של...

להביך משפחה בציבור, כי הם שמורים שם הההרבה זמן... יש מיצג ממש רומנטי שם של תינוק ואחיו הפרזיט (שנראה כמו עוף שמחבק אותו, ללא ראש). חבל שהסורק שלי לא עובד, יש לי את התמונה בחוברת. הנבלות לא מרשים לצלם שם רק בגלל זה.

The O n l y one

New member
חח נשמע מגניב...

באמת נחמד לבקר שם... אולי אני אשכנע את סבתא שלי שניסע לשם בקיץ

s h u r i k

New member
שיקברו אותו כבר

מסכנה הגופה שלו, היא כבר נרקבה כולה מבפנים ואני לא יודע מה דחפו לו כדי שהוא יראה נורמלי, כל יום הוא עובר את טיפולי היופי האלו שמשמרים אותו.. פשוט התעללות בגופה שלו. איפה פה כבוד המת ואיפה פה בדיוק כבודו של לנין אני לא מבין בדיוק. אותו דבר אפשר לעלות לקבר שלו. מה כל כך מרגש לראות גופה?? (צריך לשלם על זה?) pust zemla budit puxam

The O n l y one

New member
אוףףף תפוז זבל

כתבתי שהוא היה בן אדם גדול אז אנשים רוצים לראות אותו וגם ששמעתי שרצו לקבור אותו אבל מלא אנשים התנגדו

Drunk Bullet

New member
../images/Emo45.gif

ילצין, בזמנו, רצה לקבור את לנין והדבר הקים מהומה בכל רוסיה, ולבסוף הנושא בוטל. אין סיבה לקבור אותו, לנין הוא מגדולי מנהיגי העולם של העת המודרנית, אם לא הבכיר שבהם. עצם העובדה שעשרות מליונים בשנה באים לראות את גופתו למשך דקות ספורות בלבד, רק מדגישה את חשיבותו.

Burzum111

New member
מסכים...

אישית אני לא יכול לכבד אותו, או לא לכבד אותו פשוט מאוד הפועל שלו רחוק מדי ולא חשוב מספיק. מה שכן, יש לו אחלה דוגמת זקן. לא צריך לשלם על זה, אבל כן צריך לשלם על "שמירת תיקים" שזה חובה עם יש לך מצלמה. הכי מצחיק שמאחורי הפרמידה הזו של לנין יש פסלים של כל מיני.. איך לקרוא להם.. לוחי מסוג הקומראדס, ועל הפסל של סטלין היו הכי הרבה פרחים

Drunk Bullet

New member
לפני שאתה מכנה את גדולי האומה

בקללת ה"לוך", תחשוב טוב מה אתה בעצמך ומה עשית, כדי לא לזכות באותו הכינוי. מאחורי המאוזוליאום קבורים גדולי האומה הסובייטית - פוליטיקאים מהמפלגה הקומוניסטית, מנהיגים דגולים, קוסמונאוטים ואנשים שהוגדרו כחבריה הטובים ביותר של בריה"מ - ראש המפלגה הקומונסטית של ארה"ב קבור שם (אפרו יותר נכון), מס' חברים בכירים במפלגה המונגולית הקומוניסטית, בכיר המפלגה הקומוניסטית הלטבית שהוצאה מחוץ לחוק וכו'. ומן הסתם, על מצבתו של סטאלין יהיו הכי הרבה פרחים, המנהיג החזק ביותר של בריה"מ, שהרים אותה מהברכיים והגיע לברלין.

למעלה