שלום לכולם

שלום לכולם

רציתי להעלות שאלה ורעיון, ואני יודעת שבסופו של דבר זה תמיד המקום שנותן לי את התשובות לשאלות האלה שלי. התכוונתי לשאול האם יש הגיון מסודר שמתווך בין מזלות מסוימים או יותר נכון לנשמות עם מזלות מסוימים לאותה משפחה. אני למעשה יודעת את התשובה, כמובן שיש, כי אני רואה את הסדר במשפחה שלי. אבל רציתי לראות אם מישהו יכול לכתוב את זה ממש, איזה מזלות הולכים עם איזה מזלות, באותה משפחה. כי יש סדר מסוים בחיים, אנחנו מגיעים לאותם אנשים או מזלות כחברים, וגם כמשפחה, למעשה, לפחות אצלי אני כל הזמן סביב אותם מזלות, אין המון גיוון. יש סוג מסוים של ריאקציה חיובית או שלילית עם מזלות מסוימים. מה דעתכם? מקווה שלא בלבלתי בשאלה, והבהרתי את עצמי.

ושאלה נוספת.

פגשתי אדם מסוים, ומפעם אחת בלבד הוא גרם אצלי לתגובות מאד קשות של שנאה וסלידה, אין לי שום הכרות עם האדם קודם לכן, עד כמה שידוע לי. טליה, מה ההסבר לכך? אני מחויבת להפגש איתו מפעם לפעם, וכל האינסטיקטים שלי לגבי האדם צורחים להתרחק. מה קורה כאן??

זה די ברור לי התשובה הזאת..

אני מנסה לברר מה תאריך הלידה שלו, לפחות לדעת איזה מזל הוא. לא יודעת, זה די משגע אותי, פתחתי אפילו בקלפים, והפתיחה היתה מאד קשה וחזקה מבחינת הקלפים, הכל פה אמוציונאלי ברמות מאד חדות.

Tal_Ya_Tal

New member
ניבה מותק../images/Emo24.gifכרגע ראיתי את שאלות

ייך. חזרתי מחו"ל לפני יומיים ועדיין לא התאפסו לי השעות. על כן, אענה לך בהרחבה מחר L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
היי שוב ניבוש'../images/Emo24.gifבאסטרולוגיה

אפשר לזהות משהוא שנקרא 'דילמות' ה'דילמות' הן אנרגיות ספציפיות שיכולות להתקבל משילובים וקומבינציות שונות של אנרגיות פלנטריות. במיוחד אפשר לראות זאת בבתוך מסגרת משפחתית. אני מכנה זאת:'תורשה אסטרולוגית'. כלומר, אפשר לראות במפת הלידה, מאיין כל אחד במשפחה 'לקח' תכונות, דפוסים או התנהגויות מסוימות. כך שבהחלט, אם מכירים את מפות הלידה של כל בני המשפחה, אפשר לראות שהן סובבות סביב אותן 'מזלות'. כלומר, יכולים להיות שילובים שונים, אך הם יחזרו על עצמם בוריאציות שונות אצל בני משפחה שונים. איןכאן כללים של 'מה הולך עם מה' ובכל זאת יש 'יוצא מן הכלל' והוא ה
ים. אפשר לפגוש משפחה שלמה של בני מזל דגים.(מזל השפע מכל הבחינות). יכול להיות שילוב של אשה עקרב
9 עם אופק דלי ו
בדלי ב
ראשון וגבר עם
בקשת אופק עקרב ו
בטלה(כמו בית ראשון) וילד עם
בסרטן(כמו ירח בבית ראשון)אופק עקרב ו
בקשת וילד/ה אחר/ת עם
בדלי, אופק קשת ו
בעקרב וכד'. כל הקומבינציות אפשריות
ותאמיני לי, זה הרבה יותר מורכב ורק אסטרולוג מיומן יכול לזהות את ההקשרים. זה ממש מרתק לתור אחר ההקשרים הללו במפות משפחה. L&L TALYA

טליה הי ../images/Emo24.gif

הבנתי שאת נסעת, אז פשוט חיכיתי, זה היה הרבה יותר מהר ממה שציפיתי. כמובן שיכולתי לסמוך עליך לקבל תשובה, בכל מקרה שוב נראה לי שהנושא ממש מעניין. הגעתי אליו כי אנחנו חושבים על עוד צאצא, והתחלתי לחשוב מעניין מתי הוא יחליט להוולד ובאיזה מזל הוא יבחר. בכל מקרה, תודה על התשובה וחבל שאני לא יכולה לנסות ולהמשיך לחקור את הנושא כי בסופו של דבר זה נשמע ממש מעניין. ויש לי בקשה נוספת, שחשובה לי מאד וממש מטרידה אותי, אם תוכלי בבקשה לבדוק אם יש לי קשר עם אדם מסוים. שלגביו שאלתי את השאלה השניה. הכרתי אותו דרך בעלי ואני ממש לא יכולה לסבול אותו, משהו שלא נתקלתי בו בחיים. אני מאד אינטואיטיבית ואני ממש לא סומכת עליו, ואני רוצה לברר אם זה משהו אצלי, או באמת אצל האדם הזה. אז אם תוכלי בבקשה לעזור לי. תאריך הלידה שלו הוא 16.02.75 תודה רבה רבה רבה.
ניבה

מקפיצה לעצמי.. ../images/Emo42.gif

מקווה שאולי תוכלי לעזור לי עם הבקשה שלי. תודה רבה שוב

זה יותר מהתאמה של מזלות

זה התאמה של מפות לידה מלאות. כשעושים הצצלבת מפות של בני משפחה רואים את מהות הקשרים בניהם.

Tal_Ya_Tal

New member
א-כ-ן../images/Emo45.gifאלו הם גם ההשתקפויות שלנו

קל יותר לראות את ההשתקפויות הללו בתוך המסגרת המשפחתית. כי בן הזוג מיצג את החלק הסמוי באישיותנו(שפחות בא לידי ביטוי). ילד מיצג את הילד הפנימי שלנו. את החלק היצירתי שבנו ומערכת היחסים שלנו אתו, מצביעה על מערכת היחסים שלנו עם הילד הפנימי שבתוכנו. הורה מעיד על הצד הסמכותי שבנו(אם זה האב בד"כ) וע היחס שלנו לסמכות בכלל ואל עצמנו כסמכות בפרט.האם בדרך כלל משקפת את הקשר שלנו לבית, למשפחה, לשורשים, את רגש האמהות שבנו ואיך אנחנו ממשים אותו או קשורים אל הפאן הזה באישיותנו. L&L TALYA

למעלה