שלום לכולם..

לעלה

New member
שלום לכולם..

שלום לכולם אני חדשה פה. קוראים לי נעם ואני משבט לביא סניף נווה דקלים..(לשעבר..?) יש לי שאלה שנורא מציקה לי. והיא, אם כדי לעשות נזם (עגיל באף) או שלא. מצד אחד אני אוהבת את זה וחושבת שזה יפה עליי, גם שמותר. אבל מצד שני זה לא משהו של דתיים.. מה אתם חושבים?

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif ברוכהבאה ../images/Emo70.gif

תהני המונים
רק תזהרי.. הפורום ממכר
אז אל תשכחי לקבוע עיתים לתורה
.. ולעבודה
אגב.. נוית מנהריה.
נצח שליטה
בקשר לנזם.. אני חושבת שכדאי לך להתגבר על היצר ולומר: "לא, זה יצר הרע, אני אתגבר עליו". יש שני צדדים שאוסרים לשים נזם: צד דתי וצד בריאותי. אם את שמה נזם את מכריזה שאת שונה, ושאת רוצה שישימו לב אלייך. גם אם זה לא ממש מה שאת רוצה, זה מה שזה יגרור. ומלבד זאת, לפי הצד הבריאותי.. חראם על הגוף שלך.. רוצה זיהום?!
אני לא רוצה להתערב בעניינים שלך.. תעשי לבד את החשבון.

../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה, התאקלמות מהירה ונעימה. אני הדס שבט הרא"ה סניף כפר-שלם ת"א. תלוי. את רוצה שיסתכלו עליך רק בגלל המראה שלך? נזם הוא מקור לתשומת-לב מאד גדולה, את יודעת. ולא תמיד במקרה הזה היא הכי בריאה. הממ, אני מסכימה איתך שנזם לא מתאים לבחורות דתיות. אם כבר, בחורות דתיות וחילוניות כאחד. אבל תשאלי רב לספקותייך.

שומו

New member
יש לך שם יפה, הדס../images/Emo13.gif.

נעם- ברוכה הבאה
אני שמר משבט נצח סניף רמ"מ (חשמונאים). לקומונרית שלנו יש נזם. תעשי מה שבא לך
.

ברוכה הבאה

אני איתמר ממדריך נבטים מסניף (שזה גם הסניף שלי) עמישב הדר גנים בפתח תקווה משבט אחי'ה מכירה את שרה'לה אדלר מעצמונה הבת של אלי אדלר אחד מהרבנים של המכינה? זאת בת דודה שלי והוא בעלה של אחות של אמא שלי. ואולי גם את אורטל אדלר בקשר לנזם בשביל מה? בשביל למשוך צומי? אני חושב שנזם זה ממש מכועער ויחשבו שבגלל כל המצב את מדרדרת כי מה שישר חושבים על אנשים עם נזם זה שהם בהתדרדרות נפשית

זה מה שאת חושבת

אבל אני חושב שנזם זה דוחה והמטרה שלו בעולם זה להיות תלוי לאנשים בכל מיני מקומות ולעשות מהם אנשים מכוערים מאוד ופשוט חבל על היופי שלהם להרוס את זה בנזם למה?! חבלץ...

בונה...

אני שמחה שזה מה שאתה חושב ושיש לך דעה בנושא אבל זה לא אומר שזאת האמת. יש לי חברות שהנזם רק מוסיף להם... לדעתי זה ממש יפה אבל תלוי למי... לי אין שום חור כי אנל'א בקטע של לחורר ת'עצמי אבל מי שנהנית מזה... שיבושם לה..

זאת דעה

ואם להודות אני לא נתקל כמעט בכלל באנשים עם נזם ככה שכל מה שכתבתי פה זה בגדר השארה על פי הדימיון

סבבה בכיף../images/Emo140.gif

יאללה. ואם אני כותב משהו שהוא באמת לא נראה לך אז את מוזמנת לכתוב, לא אכפת לי לקבל ביקורת.

וחוץ מזה זאת היתה דעה

ינעל זומזום דעה דעה דעה לא יותר מזה זאת ד-ע-ה ד' ע' ה' דעה זה אומר כשמשהו חושב המחשבה הזאת היא רק שלו מזה תשפץ את הדימיון שלך?! תשפצי את התגובות שלך... יא.... ירוקה!

talula39

New member
היי בנאדם כלבבי..חחח

קודם כל ברוכה הבאה... עכשיו לא קשור לדתיה לא דתיה אני מתה לעשות.... ההורים לא מסכימים...אז מחכים לגיל 18... לדעתי אין בכלל בעיה עם התורה כי גם בתנ"ך הלכו ככה...זה רק בגלל שדתיות לא הולכות ככה...וכל זה..אבל אני לא יודעת לדעתי זה לא משנה ממש... וחוץ מזה בירושלים אין לכם מושג כמה דתיות ראיתי עם נזם... ודווקא לא מהדתיות החפיפניקיות..כאילו גם ממש דוסיות... אני מציעה לך שאם את יכולה לעשות נזם תעשי..(גם בשבילי..) חכי לתגובה שלילית מאביעד..הוא אמור גם לכתוב לך את כל המקורות...חחח סתם אני תמיד אומרת לו שאני רוצה לעשות והוא אומר שהוא לא ידבר איתי..חח

למעלה