שלום לכולם..

talula39

New member
צודק!!

אבל אביעד אתה יודע שאינ לוקחת דברים בהפוכה... אז למה נזהרים כל כך היום...יאללה היו כאלה פי אלף יותר צדיקים..והם עשו מעשים הרבה פחות בסדר מאיתנו...

אני אל מסכימה עם המשפט

שהם עשו מעשים הרבה פחות בסדר מאיתנו, אל תשכחי שבזמן יעקב אבינו הם עוד לא היו מצווים במה שכתוב בתורה, כי עוד לא ניתנה התורה.. פשוט צרם לי לשמוע את המשפט הזה...

talula39

New member
חחח גם את צודקת..

לא חשבתי על זה... טוב המח שלי באמת לא מסוגל לחשוב כבר... אבל אני עדיין חושבת שאין בעיה עם נזם... לילה מעולה לכולם...

ברוכה הבאה!!

מה קורה נעם? איפה את גרה עכשיו? גם חברה שלי רוצה לעשות עגיל באף והיא פנתה אליי באותה שאלה.. ודוגרי...גם אני לא יודעת...

Mozes ST

New member
אין שום בעיה מבחינה דתית

אז מה אם זה מושך תשומת לב.. וחצאית ממש יפה- לא מושכת תשומת לב? בעיה הלכתית אין.

Mozes ST

New member
אני מצטער על זריקת התשובה הזאת

קצת בדקתי.. רוב הרבנים אומרים שעדיף לא ללכת עם זה, חלקם אוסר וחלקם מתיר. אז תעשי מה בראש שלך

talula39

New member
אבי?!

מוזר..חחחח סתם זה רק מראה שאני לא ממש מכירה אותך... אבל בעצם אמרת שאתה אוהב שיחות של רבנים וכאלה..טוב שיהיה.... חוץ מזה...כאילו אתם עדיין מתייחסים להודעות של הלל?! חח אני רק צוחקת מהם... ומה הוא כבר אמר סקסי?! סתכלו על החתימה מעלי |אהמ אהמ חתיכת מתלהב...חחחח|

RESTO

New member
נועם!!! ברוכה הבאה!!!!

לפי דעתי נזם יכול להיות יפה ויכול להיות גם שלא! אבל מההכרות שלי עם בנות דתיות שעשו נזם א-ל תעשי נזם זה לא יתרום לך בכלום ויש דרכים אחרות לעשות אותך יותר יפה!!!!

TillsWIFE

New member
יש כאלה שזה נראה עליהם יפה ויש כאלה

שלא (כמה מקורי)... בעיקרון תעשי לפי מה שמוצא-חן בעינייך. אני רוצה עגיל בגבה.. אבל יזרקו אותי מהאולפנא עם הצעד הראשון שיעבור את השער, אז אני מחכה עד סיום הלימודים.

למעלה