שלום לכולם

שלום לכולם

אני מעריץ סמוי של אלאניס מזה שנים רבות. רציתי לשאול אתכם כמה שאלות.... אתם המומחים. 1. מה אלאניס עשתה או עושה למען העולם? ילדים במצוקה וכו'? 2. האם יש הסכמה רחבה בינכם שיש ירידה באיכות המוזיקה שלה מאז האלבומים הראשונים שלה? 3. מה הגיל הממוצע בפורום? רק טוב לכולם...

O r a c l e

New member
שלום לך מעריץ סמוי...

למה סמוי אגב? צריך להתגאות בזה! זה אומר שיש לך טעם טוב במוסיקה... 1. אני יודע שאלאניס תרמה את אחד משיריה (Offer) לאיזה דיסק שההכנסות שלו נתרמות למדינות עולם שלישי נדמה לי... על דברים אחרים אני לא בטוח. 2. ללא ספק... אחרי JLP ו-SFIJ אלאניס לא הצליחה להוציא אלבום שלם ששל וואו כמוהם... חלק יגידו שגם SFIJ הוא לא וואו- אבל הם פשוט טועים חחח... 3. גיל ממוצע נראה לי בין 18 ל-20... אתה מוזמן לחשב.. אני עוד מעט בן 18 (זה נשמע כל כך דבילי כשאני הראשון שמגיב...) חוץ מזה.. ברוך הבא- מקווה שתשאר פה בפורום שגדל מאוד בזמן האחרון. אחלה אנשים, אחלה נושאים ובסה"כ דרך נעימה להעביר את הזמן. תתכונן לגל "ברוך הבא". ליאור

Jagged chaos

New member
שותף לגל "ברוך הבא ../images/Emo24.gif"

1. היא תורמת הרבה, היא די אובססיבית בזה.. בשירים שלה (these R the thoughts, offer, symptoms) היא מדברת כמה היא מתוסכלת שאין לה מספיק בשביל לעזור לעולם כולו (ב-these are the thoughts זה בקושי..היא אומרת את זה "if we have so much why do some people have nothing still) ב-2001 היא קיבלה פרס מהאו"ם על העזרה והתרומה שלה... 2. כן. הירידה התחילה עם under rug swept, שבפעם הראשונה קיבלנו שירים פופים-בינוניים מאלאניס, ובכל זאת, היו כמה שירים מעולים שפיצו על זה שורבם ב-feast on scraps. אבל מאז so called chaos הרוב התקבע על זה. 3. הכי צעירה פה נראה לי סיוון..בת 17.. והכי זקן (ואני מתסכן עכשיו בעריפת ראש על ה"זקן" הזה) הוא יוסי..בן 47...
(סתם לא..הוא בן 23
..והוא מלך
)...

Jagged chaos

New member
ואגב,

זה אחלה פורום אחלה אנשים... הייתי עושה את כולם פה... סיוון
ליאור
איילת
שי
- לאן נעלם?
רוית
יוסי
נופרי
דן
שהצבא הבנזונה לקח לנו אותם
נ.ב. אני רק נראה אינפנטילי

Jagged chaos

New member
האאא...מזל טוב...

אז יהיה פה רצף... אתה ב-31 אלאניס ב-1 ואני ושלומית ה-2 ושלומית
...גם אותך אני
...

איך שכחתי

באיזה שיר היא חושפת את שנת ההולדת שלה? בדיסק השני שלה SFIJ. ורק בשביל הסקרנות - זה את או אתה? ומה המצב המשפחתי זוגי שלה? ראיתי שהיו שרשורים בנושא... מישהו בקיא בהיסטוריה? אחלה פורום.

Rוית

New member
בשיר UR

"do you realize guys I was born in 1974"
ואמיל, (ג'אגד קאוס) הוא בחור בכל רמ"ח אבריו.
והמצב המשפחתי של אלאניס כרגע - היא מאורסת לשחקן ראיין רינולדס. אתה מוזמן לפשפש בפורום וגם במאמרי הפורום בכלליות ופה בפרט. וזה לא שאנחנו אחלה פורום כמו שאנחנו אחלה אנשים

צודקת

שמתי עכשיו את כל הדיסק כי שכחתי באיזה שיר זה נמצא... תענוג לשמוע אותה שוב אחרי כל כך הרבה זמן. מחזיר אותי לתקופות נשכחות. עוד שאלה - הייתם אומרים שצריך להיות בגיל מסויים בשביל לאהוב את אלאניס?

O r a c l e

New member
אני מניח שכן

כדי להבין את השירים ואת כל המשמעויות שלהם צריך לעבור את גיל 15 בערך... לפני זה אולי אפשר להקשיב בכיף ל-SCC רק. כדי להנות כמו שצריך מ-SFIJ לדעתי צריך רמה מסויימת של בגרות וטיפה ניסיון בחיים (אפילו מינימלי).

למעלה