שיחות מסנג'ר דווקא יש
J Jagged chaos New member 29/5/06 #36 עידו... אם תעלם מהפורום אחרי השרשור הזה זה יהיה מוזר רצח ... אני רק אומר שאתה חברותי
ע עידומורן New member 29/5/06 #37 תודה... אני חושב... מקווה להישאר קצת לפני שנעלם. אם אהיה בקשר עם אנשים במסנג'ר יהיה לי יותר קל גם להישאר בפורום. תודה על המחמאה
תודה... אני חושב... מקווה להישאר קצת לפני שנעלם. אם אהיה בקשר עם אנשים במסנג'ר יהיה לי יותר קל גם להישאר בפורום. תודה על המחמאה
J Jagged chaos New member 29/5/06 #26 ../images/Emo11.gif לא. התחלתי לשמוע מוריסט מגיל 10 וחצי... לא היה לי מושג בשיט מה היא אומרת.. אבל השירים היו נשמעים טוב לאוזן. רק בגיל 13, שלימדו אותנו בבצפר זמנים ואנגלית בסיסית ולא אנגלית מילים כמו שמלמדים ביסודי חפרתי יותר...
../images/Emo11.gif לא. התחלתי לשמוע מוריסט מגיל 10 וחצי... לא היה לי מושג בשיט מה היא אומרת.. אבל השירים היו נשמעים טוב לאוזן. רק בגיל 13, שלימדו אותנו בבצפר זמנים ואנגלית בסיסית ולא אנגלית מילים כמו שמלמדים ביסודי חפרתי יותר...
R Rוית New member 29/5/06 #15 וולקאם! ../images/Emo140.gif נו, נראה לי השירשור הזה כבר הראה לך את הלך רוח הפורום, אין לי מה להוסיף לזה תהנה! (ואל תהייה סמוי! אנחנו לא נושכים.. רובנו.)
וולקאם! ../images/Emo140.gif נו, נראה לי השירשור הזה כבר הראה לך את הלך רוח הפורום, אין לי מה להוסיף לזה תהנה! (ואל תהייה סמוי! אנחנו לא נושכים.. רובנו.)
ע עידומורן New member 29/5/06 #21 נושכים כשמבקשים מתאים לי ../images/Emo3.gif אני יכול לכתוב בפורום ועדיין להיות סמוי? אני אוהב את התואר מעריץ סמוי... ברוכים הנמצאים, מקווה להיות פה קצת.
נושכים כשמבקשים מתאים לי ../images/Emo3.gif אני יכול לכתוב בפורום ועדיין להיות סמוי? אני אוהב את התואר מעריץ סמוי... ברוכים הנמצאים, מקווה להיות פה קצת.
J Jagged chaos New member 29/5/06 #30 אני רואה שאף אחד לא עשה את זה אז... עידו, תכיר..זה האתר הישראלי של אלאניס- ALANIS-ONLINE.2YA.COM בנה אותו ליאור (Oracle)... והוא מעולה.. בנאדם מוכשר שזה נוגע לגראפיקה ועיצוב..
אני רואה שאף אחד לא עשה את זה אז... עידו, תכיר..זה האתר הישראלי של אלאניס- ALANIS-ONLINE.2YA.COM בנה אותו ליאור (Oracle)... והוא מעולה.. בנאדם מוכשר שזה נוגע לגראפיקה ועיצוב..
O O r a c l e New member 29/5/06 #32 אוו אמיל.... אני מסמיק... אגב אני ממש עובד במרץ על העדכון הבא- שיהיה בקרוב.. ואחריו אני אחזור לשגרת עדכונים עם כל מה שכלול בזה!
אוו אמיל.... אני מסמיק... אגב אני ממש עובד במרץ על העדכון הבא- שיהיה בקרוב.. ואחריו אני אחזור לשגרת עדכונים עם כל מה שכלול בזה!
ע עידומורן New member 29/5/06 #35 מגניב... ראיתי את האתר כבר קודם עבודה מדהימה ליאור אתר מקסים. מושקע בטירוף. בטח כיף לבנות אתר למישהי שאתה מעריך כל כך כמו אלאניס...
מגניב... ראיתי את האתר כבר קודם עבודה מדהימה ליאור אתר מקסים. מושקע בטירוף. בטח כיף לבנות אתר למישהי שאתה מעריך כל כך כמו אלאניס...
W Woodstock99 New member 29/5/06 #38 קצת באיחור... אבל ברוך הבא אני נועה, בת 23... כרגע בקושי נמצאת פה כי יש תקופה לחוצה נורא באוניברסיטה, אבל משתדלת לבקר (איזה כיף שבועות=חופש!)
קצת באיחור... אבל ברוך הבא אני נועה, בת 23... כרגע בקושי נמצאת פה כי יש תקופה לחוצה נורא באוניברסיטה, אבל משתדלת לבקר (איזה כיף שבועות=חופש!)