שלום לכולם... :)))

B a Z u K a

New member
הגובה של יהודה לוי הוא 1.75

וזה עוד כלום לעומת עופר שכטר שהוא בכלל 1.65 (
) וטום קרוז שהוא גם לא גבוהה במיוחד- 1.74

B a Z u K a

New member
בעצם...

פשוט תקרא את הכתבה הזאת וזהו
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3235001,00.html

SuperStar666

New member
כמה הצעות...

תראה, כמובן שהגובה היא הבעיה המרכזית, אין בארץ הרבה שהצליחו עם גובה נמוך, אפילו שכטר שנחשב לנמוך הוא מעל 170. לגבר 165 זה נמוך מאוד. הייתי ממליצה לך לפנות יותר בכיוון ה-TV ולא הדוגמנות. לגבי דוגמנות אני לא כ"כ בטוחה שאתה תוכל להרוויח, אבל אולי דרך המשחק וה-TV תוכל להכנס לתחום הדוגמנות. - בכל אופן.. לגבי הטעם שלי... לא כ"כ אוהבים בתעשיה הזו חימצון בשיער, עגילים, הרבה קעקועים.. כך שממה שאפשר להפטר - תפטר.

כן אבל השאלה היא אם באמת

הגובה שלי לא בטוח יהווה מכשול בכל סוכנות שאני אלך אליה.. כאילו, 1.65 זה לא גמד או ננס
חחח זה פשוט נמוך לדוגמנות.. אבל למסלול, ז"א דוגמן צילום אני לא חושב שתהיה לי בעיה, לא

SuperStar666

New member
P.C

כמו שאמרת, גובה זה בכלל לא קריטריון לגבי שום דבר בחיים. זה לא עושה אותך ננס או גמד וכו' !! פשוט בכל תחום יש את הדרישות שלו... בדוגמנות יש את דרישת הגובה, ואין מה לעשות עם זה. כמו שבתחום אחר יש דרישה לככה וככה מס' יחידות בבגרות, או ככה וככה ידע, בתחום הזה דרוש גובה.

לפי דעתי...

אל תוותר על מה שאתה רוצה. אם לא מתאים לך עבודות מסוימות בגלל הגובה, תמיד יהיו עבודות אחרות בתחום שאולי כן יתאימו... תנסה אצל עוד כמה סוכנויות, כי אתה נראה טוב. יש לך פנים ממש יפות וגוף יפה. אל תוותר כ"כ בקלות... ב-ה-צ-ל-ח-ה...

למעלה