שלום לכולם... :)))

שלום לכולם... :)))

זוכרים אותי
הייתי פה הרבה כשהפורום נפתח.. קיצר, שמעו סיפור
שלחתי כמה תמונות שלי לאתר דוגמנות "טאץ'", והם הגיבו קצת בהתלהבות (ככה זה נראה היה לפחות חח) והזמינו אותי לאודישן אצלם. נסעתי מירושלים לתל אביב לאודישן, ובאודישן הם אמרו לי ש"אם רק היית יותר גבוה..." (1.65) עכשיו העניין הוא כזה, זה שאני נמוך, זה סבבה אפשר להבין בקשר לדוגמנות מסלול, אבל יש גם דוגמני פנים, דוגמני גוף, וכל מיני כאלה, אז למה לפסול עד הסף? הרבה אמרו לי "רן לך תעשה משהו עם עצמך בתחום!!" ווואללה ניסיתי (אולי ניסיתי רק סוכנות אחת וזה לא מספיק.. (
) ) ולא הצלחתי כל כך.. מה אתם אומרים, התייאשתי מהר מידי
יש טעם לנסות עוד סוכנויות או שהגובה שלי יקשה עלי להתקבל..
אני אשים פה את התמונות ששלחתי להם שגרמו להם להתלהבות (או שלא.. חח ) ואני אשמח אם תגידו לי מה דעתכם ובכנות, שתגידו לי אם יש לי סיכוי להצליח בעסק עם איך שאני נראה.. בתמונות לא רואים שאני נמוך
תשפטו בעצמכם
תודה לכל מי שקרא והתייחס\יתייחס
רן.

MENTER

New member
זאת תמונה טובה אתה ממש יפה../images/Emo99.gif

ללא ספק יותר מתאים לך שיער "ארוך" מאשר קצוץ, יש לך פנים יפות מאוד וגם גוף יפה, לדעתי תנסה עוד סוכנויות, אני ממש לא מבינה בזה ממשששש אבל שאלת אם יש סיכוי, אני אומרת כן

תודה ../images/Emo13.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo24.gif

דווקא התעסקת בסוגייה שמעסיקה אותי (ואת כל מי שמכיר אותי בערך..
) לגבי מה יותר מתאים לי, ארוך או קצר.. הרוב אומרים קצר אבל אני בטוח שארוך
תודה נשמה
{קצר כמו בתמונה הזו
אני גם אוהב
}

MENTER

New member
בטח ששיער ארוך,הסתכלתי שוב ואתה יפי

יפייפה,אני מתהההה

ToryMaster

New member
בעיקרון הבעיה די פשוטה

בארץ אין שוק מאוד רחב, לכן מחפשים מישהו שיוכל להתברג בכמה שיותר תחומים. באירופה אולי אפשר להשתלב כדוגמן סטילס בלבד, אבל בארץ פשוט אין מקום.

אתה יודע מה../images/Emo35.gif

זו בדיוק התשובה שהביאו לי שם כששאלתי למה אי אפשר להיות רק דוגמן צילום או פנים וגוף..

ToryMaster

New member
אבל עניתי לך

בשוק הישראלי מחפשים בעיקר דוגמנים שיכולים לעשות כמה דברים, כי הוא לא מספיק רחב ומגוון בשביל שדוגמן יחליט לא לעשות מסלול...

הא.תמונה מעולה

בכל אופן, בקשר ל"בעיה שלך". יש לך בוק? יש פעמים שהוא עוזר. בכל אופן תנסה אולי להתברג לתחרויות יופי..הן פותחות דלתות [בין השאר החתמה בסוכנויות]. בהצלחה

אלה כל התמונות ששלחתי להם,

אני אשמח לקבל מכם דעות ועצות לגבי מה שאני יכול לעשות בהמשך
(אגב הם הציעו לי לעשות אודישנים למשחק אבל אני לא יודע אם זה מה שמתאים לי..)

topagency2

New member
אם זו השאיפה שלך אל תוותר

יש כלכך הרבה סוכנויות וכלכך הרבה תחומים,ששווה לנסות כמה שיותר סוכנויות. הלכת לאחת זה ממש לא מספיק,ישנם המון דוגמנים ודוגמניות שניסו המון סוכנויות עד שמצאו את מקומום.

חפש סוכנות אחרת:) שיהיה בהצלחה:)

נראה אחלה ויש לך אחלה גוף:) מזכיר לי אותי בימים הטובים שהייתי שוחה:) עופר שכטר יכול:) אז גם אתה יכול:) וווששייי היה פה בהצלחה:)

yuli17

New member
גם יהודה לוייי נמוך!!!

ותראה אותו...לאן הוא הגיע אתה נראה טובבב שיהיה בהצלחה! תנסה עוד סוכנויות למה הלכת דווקא לטאץ'?

מה הגובה של יהודה לוי באמת../images/Emo35.gif

ותודה
אממ.. הלכתי ל"טאץ'" כי שלחתי להם תמונות שלי (מצאתי אותם בחיפוש בגוגל) והם הזמינו אותי לאודישן.. הקטע הוא שאם שואלים אותי מה הגובה שלי במייל אז כבר אומרים לי שזה נמוך מידי... ואין טעם שאני אשקר חח

למעלה