שלום לכולם!

Mr Fender17

New member
חחח אחח הגרמנים..

המלווה יגמר לי חודש לפני שאני טס. ואחת מהדרישות שלי בטיול הזה זה להשכיר שם BMW או מרצדס.. ככה ש-120 לא יהווה בעיה .. אבל אין ביטוח אם אני נוהג לא? כי אבא שלי משכיר את האוטו ובחו"ל מותר להשכיר מגיל 24 ומעלה.. נגיד ואני עושה תאונה שם מה קורה?

Krishi

New member
אממ

אני בספק רב אם תמצא שם חברת השכרה שתרשה למישהו לנהוג מתחת לגיל 21 או 24 אז תחשוב לבד מה יקרה אם תעשה תאונה... לא יהיה ביטוח!!!

Superdror

New member
גרמניה.

גרמניה נמנית עם המדינות בהן ניתן לנהוג עם הרשיון הממוחשב הישראלי בלי רשיון בין לאומי, למרות זאת, יש לוודא מול חברת ההשכרה כי אתה רשאי לנהוג על הרכב מבחינה ביטוחית. מה יקרה אם תנהג בלי ביטוח - אין לי מושג לגבי החוק הגרמני. מה יקרה אם תעשה תאונה - תדרש לשלם את הנזק שגרמת לאותה בימר שהשכרת ואת הנזק שגרמת לרכב האחר שפגעת בו. בלי ביטוח לא הייתי מעיז לעלות על רכב בשום מחיר, קל וחומר לא במדינה זרה.

S h a y D u

New member
גם אני לא.בייחוד לא על ב.מ.וו:) + )

בינונו, אתה לא רוצה לדעת כמה תצטרך לשלם לחברת ההשכרה במקרה של תאונה עם רכב כזה (חו"ש)...

MrJacKasS

New member
כן אה ..

בקשר לביטוח הם ממש נאצים ..

NewUser4

New member
השכרה.

אם אתה נוסע לגרמניה כאשר בידך כבר רשיון קבוע (מפלסטיק) אז מותר לך לנהוג שם. בנוסף, מומלץ להוציא רשיון בינלאומי. הבעיה היא עם חברות ההשכרה. הרוב הגדול של חברות ההשכרה לא משכירות רכבים לנהגים שגילם קטן מ24. וכנראה שאם תמצא אחת שכן עושה כך, הדבר יעלה הרבה כסף, במיוחד השכרה של BMW. ברכב שההורים שלך משכירים יהיה אסור לך לנהוג, שכן הם צריכים לציין בפני חברת ההשכרה את גילם ואת הוותק שלהם בנהיגה עבור הביטוח. כדי שתנהג ברכב יש להגיד לחברת ההשכרה שגם נהג בן 17 מעוניין לנהוג ברכב. אם הם יסכימו אזי זה כנראה יקפיץ את מחיר ההשכרה לא במעט. כנראה שהם כלל לא יסכימו לכך מלכתחילה. כמובן שאסור לנהוג בלי ביטוח בגרמניה שכן אנחנו לא יודעים מה החוקים שם, וייתכן שעוד תמצא את עצמך עומד למשפט שם, ואולי אף תצטרך לרצות שם זמן בכלא.

למעלה