שלום לכולם!

S h a y D u

New member
שלום לכולם!

שמעתי שאפשר להנפיק רשיון נהיגה בין-לאומי לנהג חדש בתקופת מלווה, זה נכון?

S h a y D u

New member
יש פה בפורום מישהו

שבמקרה חושב אחרת...??? אני די בטוח שזה אפשרי... שמעתי על זה כבר מכמה אנשים...

Superdror

New member
כל בן אדם שחושב אחרת לא יודע את

החוק, חד וחלק, לא נתון לויכוח. שמעת שמועות, שמעת מאנשים שלא יודעים, שמעת מאנשים שחושבים וכו'. נהג חדש בתקופת המלווה לא יכול להוציא רשיון בין לאומי, חד וחלק - והוא גם לא יכול לנהוג עם הרשיון "נייר" שלו באף מדינה אחרת שמאשרת נהיגה עם רשיון ישראלי. קיצר, בכמה מילים - נהג שנדרש במלווה יכול לנהוג רק בישראל.

Superdror

New member
נהג חדש יכול להנפיק רשיון נהיגה

בין לאומי. נהג חדש בתקופת המלווה לא יכול להנפיק כלום - נאדה, יכול לנהוג רק בישראל, עם מלווה, כחוק.

Superdror

New member
כנראה שברשות הדואר

לא מפרטים את תקנות התעבורה המלאות... ואפשר להבין למה. אתה כנראה מתעקש לא להאמין למה שאומרים לך אז... http://www.mot.gov.il/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_CI/.cmd/ad/.ar/sa.subject/.c/6_0_9E/.ce/7_0_CS/.p/5_0_9E/.d/1?PC_7_0_CS_subject=HE_RISHUI_210&actionType=browse#7_0_CS ואגב, אם אתה לא מאמין למה שאומרים לך, למה לשאול מלכתחילה ? גש אל סניף הדואר, אמור להם שאתה רוצה להנפיק רשיון בין לאומי ויגידו לך לחזור עוד 3 חודשים, כשתגמר לך תקופת המלווה. והנה עוד שאלה קטנה הופכת לשרשורפלצת סתם.

S h a y D u

New member
מוזר מאד.. ../images/Emo178.gif

כששאלתי את המורה שלי, הוא טען שזה אפשרי... (לנהג בתקופת מלווה..) יכול להיות שבסניפי הדואר אפשר להנפיק, אבל אם הולכים למקומות האלה שמדפיסים בהם טופס ירוק (שפועלים מטעם משרד הרישוי...
) - לא יהיה ניתן...

Superdror

New member
המורה שלך לא יודע את החוק.

אתה לא יכול לנהוג עם רשיון בין לאומי בלי צירוף של רשיון ממוחשב עם תמונה, אין לך ולא יהיה לך רשיון ממוחשב עם תמונה עד שלא תסתיים תקופת המלווה. אף אחד גם לא אמור ולא ינפיק לך רשיון בין לאומי בכלל. אתה לא, אני חוזר,לא יכול להוציא רשיון נהיגה בין לאומי ולא יכול לנהוג מחוץ לישראל בהיותך נדרש במלווה.

S h a y D u

New member
אנשים, הבנתי ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif

Mr Fender17

New member
../images/Emo207.gif בבקשה זה קשור..

אני בקיץ נוסע לחו"ל.. גרמניה ושאר היבשת.. כבר יגמר לי המלווה כשאני אהיה שם.. אנחנו משכירים אוטו שם, יש איזשהו מצב שאני אוכל לנהוג שם? (ושזה יהיה בסדר מבחינה חוקית כמובן) ?

S h a y D u

New member
אם יגמר לך המלווה

בזמן שתהיה שם, כנראה שזאת תהיה בעיה (כי הרי אי אפשר להנפיק את הרשיון הבין-לאומי שם). אם יגמר לך המלווה לפני הטיסה ותספיק להנפיק עד אז רשיון בין-לאומי ולקבל אותו, לא תהיה בעיה... (רק שמעתי שאם אתה נוסע שם על פחות מ-120 קמ"ש, אתה תהיה עלול לקבל קנס. ובנוסף, נהגים יתחילו לקלל אותך מאחורה...)

למעלה