שלום לכולם!

nir w

New member
שלום לכולם!

מישהו סיפר לי שיש אתרי אינטרנט שמפרסמים רשימה של שפות לפי סדר ה"נחיצות" שלהם במתרגמים, ושעל שפות מסוימות משלמים 18 דולר למילה. (ואני לא מדבר על שפות ש2 בני אדם בעולם יודעים אלא גם על שפות כמו אמהרית וקטלנית וסינית לתרגם לאנגלית היות ש א) אין לי שום מושג בתחום הזה ואני לא יודע מה נשמע הגיוני ומה לא ובטח אתם תדעו יותר טוב ב) כל מה שמצאתי פה בפורום זה תעריפים לאנגלית אשמח לשמוע אם השמועות מבוססות, ואם באמת יש תרגומים באינטרנט בשכר גבוה שכזה כשמדובר בשפות קצת יותר נדרשות מאנגלית תודה לכל מי שיענה

יפתח ב

New member
תשובה בלי להזדקק לשום מושג בכלום

18 דולר למילה פירושם 4,500 דולר לעמוד סטנדרטי (250 מילה), או 20,722 שקלים לעמוד נכון לשער הדולר הנוכחי. תשלום של 40 שקלים על עמוד מתורגם מאנגלית נחשב (למרבה הצער) מחיר גבוה יחסית. חשבון פשוט מראה שאם ה"שמועה" שאתה מציג הייתה נכונה, אפשר היה לקבל תרגום של 518 עמודי אנגלית במחיר עמוד אמהרי אחד. לאור מצב האבטלה בקרב עולים רבים מאתיופיה, אני מרשה לעצמי לפקפק באמיתות השמועה.

nir w

New member
תודה לכולם

כמה מאכזב לגלות ששמועות טובות אינן הגיוניות. אם יהיה לי כוח אצרף לינקים לאתרים כאלה לתחקיר מדויק יותר.

Fanja

New member
אמור לחי מה השפה

שמשלמים עבור תרגומה *18 דולר למלה* ואלמד אותה! מה שנכון באופן מאוד כללי בשמועה הוא שעבור תרגום מ- ול- שפות פחות שגורות באמת משלמים יותר, אבל לא בסדרי הגודל ש"השמועות" מפריחות באוויר ... למיטב הבנתי את מצב השוק, לתעריפים שמצאת כאן לתרגום מ/ל אנגלית הוסף 25% אם החומר מקצועי ודורש היכרות מיוחדת עם התחום ו/או בערך 25% תוספת על שפה שאינה כה שגורה. בנוסף לכך, צריך לשקלל גם דברים כמו את כמה אתה ידוע כמתרגם, מה הוותק במקצוע, מה הניזיון ... ואם אני טועה - עד מחר אחה"צ כבר יתקנו אותי חבריי!

למעלה