שלום לכולם...

דולה

New member
שלום לכולם...

מצטערת שלא השתתפתי הרבה זמן כי לא הייתי פה. רציתי לשאול באם יש מישהו המעוניין להשתתף בתערוכת אלטנטיבה 2002 בינואר המתקיימת בגני התערוכה במתחם המיסטיקה? אני מתכוונת ליועצים מקצועים העובדים עם קהל מכל התחומים. התקשרו ל-805539-064 תודה

דולה

New member
נפטיס, פרטים...

ראשית תודה. אלטרנטיבה בגני התערוכה נערכת כבר הפעם השביעית ובדרך כלל מבקרים שם בין 25,000 עד 30,000 איש ליום. בתערוכה משתתפים חברות מזון, בריאות,ויטמינים ותרופות אלטרנטיביות, שירותי בריאות ורפואה מונעת, בתי ספר ומכללות, ספרות ומוסיקת העידן החדש, עיתונות מקצועית, מטפלים וטיפולים הוליסטיים והשנה ל ר א ש ו נ ה מתחם ליועצים רוחניים - מיסטיקנים. כמו כן לראשונה יתקיימו ימי עיון לקהל הרחב בנושאי בריאות ומודעות וכנסים מקצועים של רופאים, דיאטקנים, רוקחים ומטפלים. התערוכה ב-15 עד 17 לינואר 2002 מ-12:00 עד 23:00 . מתחם המיסטיקה מוגבל ל-18 מיסטיקנים שבאפשרותם לשווק את כל עיסוקיהם, פרט למיסטיקה, שהרי רובם עוסקים גם בתחומים אחרים כמו הרצאות, סדנאות, טיפולים וכדומה. במתחם הם יקבלו קהל לייעוצים בתחום המיסטיקה בלבד, תמורת תשלום. בעיקרון, מי שמשתתף בתערוכה יוקרתית זו חושף את עצמו לעיסקאות שנותנות לו עבודה רבה בהמשך השנה. זאת מנסיון שלי ושל אחרים המשתתפים כמעט כל שנה. למידע נוסף, אשמח אם התקשרי אלי או כתבי לאיי-מייל שלי שנוכל לשוחח. חן, חן ושבת שלום דולה

Justin Angel

New member
משעשע

אבל למרתו זאת יש לי דברים יותר חשובים לעשות חוץ מלבוא ולצחוק עליכם יום שלם. רק לציין שאני מעדיף להכניס את הראש שלי לבלנדר יחד עם טיפה חלב ,להפעיל ואז לקחת דרך-הווריד את התערובות שהתקבלה. אבל כמובן הכל באור ובאהבה. *ג´סטין מרים את מפרק-המולקולות שלו ומכוון טוב טוב לכיוון דולה*

דולה

New member
נראה כי המפרק...

חזר אליך , מה לעשות ככה זה ביקום, יש בומרנג בכל כוונה.

למעלה