שלום לכולם..

שלום לכולם..

שבת שלום.. יש לכם כאן דש מקן בן גוריון היפה.. =] ומקבוצת ההמשך הכי טובה חע חע חע!! קבוצת המשך 16 רולז.. בכל מקרה.. שבת שלום לכולם.. אנחנו אוהבים אותכם.. ותודה לקן בן גוריון על האירוח (זה כלכך כייף להיות פה.. הנוסטגליות מהקייצת.. אוך... תבואו גם.. זה ה קן!!)

כן לקן בן גרויון יש מחשב ואינטרנט

איזה כיף זה!!!! חחחחחחחח וקן בן גוריון באמת יפה כזה...

jast

New member
ישש רינה:]

היום עשו לי סקר בחירות בטלפון.. זה מוזר, כי למה עושים את זה בשבת?! כאילו, בטוח אף אחד לא אמר להם ש"ס..

מחר אני אהיה שם יאיייאיייאיייאי

והוא באמת קן יפה!! עם כל החדרים שלו וציורים על הקיר

jast

New member
את יודעת בקרוב גם לנו יהיה מחשב...

כי אני מדריכה כזאת טובה.. ויש לי חניכים טחונים... אז חניך שלי מביא מחשב לקן!!

אבל להם יש סורק מכונת צילום וכל מה

שאת רק רוצה... נתחיל שלנו יהיה טלפון אחר כך מחשב ואינטרנט

TziMHoNoa

New member
שני-

כשהייתי עם רוני בקן שלכם, אז אחד ממרצ אמר לרוני משהו על זה שאנחנו עוזרים להם, והם יביאו לכם מחשבים לקן... באמת!!

jast

New member
שמעת שמישהו אמר את זה..

ותגידו, מאיפה לבן גוריון יש כסף לכל זה?

בן גוריון זה גם מרכז בנג'י ונועה זה

לא יכול להיות כי אין לנו קו טלפון אין לנו תשתית טובה בקן... שככה אולי מחשב יהיה לנו אבל לא אינטרנט...

אז..??

גם מרצ עושים את זה.. נב. יש להם בועות סבון עכשיו.. אריזה מגניבים הם =]

jast

New member
למר"צ?!

אפילו הם התמסחרו?? עוד מעט אנשים יתחילו לתלות פוסטרים של יוסי ביילין. מפחיד. (ואם היו קופצים מהגג? גם את היית עושה את זה?? הא כן. שכחתי. את רינה:])

ומחשב אנחנו תומכים בהם

ועוזרים להם בצמתים!!!! אז.................. בקיצור זה הרי ברור היה שמרצ מתמסחרים....

פורה

New member
חחחחח אני חייבת לציין שהצחקת אותי

קשות! חחחחחחח פוסטרים של יוסי ביילין..(במקום פוסטרים של רוני..)

Kobi Guerrero

New member
מה זאת אומרת "התמסחרו"?

בשביל שמישהו "יתמסחר", הוא צריך היה להיות מתישהו נגד "מסחור". כשאנחנו מדברים על "מסחור", עלינו לזכור שמשמעות המילה היא "תהליך פרסום, שיווק או הפצה במטרה להגיע לקהל גדול ככל הניתן". בתור מפלגה, המטרה של מרצ היא שכל בוחר במדינה יכיר אותה וידע מה היא מייצגת. לכן, מרצ מעולם לא "התמסחרה", כיוון שמאז ומתמיד הייתה, בעצם, "ממוסחרת". אלה היו "60 שניות על מסחור". ועכשיו ברצינות - זה לא במטרה להעליב אף אחד או להתנשא או משהו כזה (ובבקשה שזה לא יראה ככה), פשוט תמיד הפריע לי השימוש הקליל-מדי בביטוי הזה.

למעלה