שלום לכולם..

תקשיב... השעה 23:28...

חזרתי מפעולה מבן גוריון שהפעולה הייתה סרט כל היום הייתי מחוץ לבית שלי בראשון אני כל כך הרוגה ועייפה מחר על הבוקר יש לי שיעור נהיגה... אז מחר אחרי שאני אסיים עם הקן.. אני אגיב לך! אבל אל תשכח!!!

jast

New member
כן.. זה היה בצחוק..

חוץ מזה שבועות סבון זה נחמד, רינה מביאה גם לי ולנוע.

אז ככה....

"מסחור" הוא בגבול הטעם הטוב..כל המפלגות מפרסמות את עצמן בטלוויזיה,ברדיו,בשלטים ברחובות,בסטיקרים וזה סבבה לגמרי... אבל! בועות סבון?!?!?! וואט דה פאק!?!?!??!?! מה יהיה השלב הבא???? מכוניות צעצוע של מרצ? ארגזים של מרצ? נייר טואלט של מרצ??? אתה לא חושב שבועות סבון זה הגזמה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! נ.ב מנאללללל נזכרתי בציפור הקטנה והחמודה שנתקע בחלון אוףף :(:(:(:(:(:(:(:( כמה היא בכתה מסכנה.....

לא.. זאת לא הגזמה..

בועות סבון זה גאוני.. הגיע הזמן שמפלגה אחת תתמוך בזה..חחחחח בכל מקהר.. זה גאוני..

זה הגזמה ינה הכל בגבול טעם הטוב

עדין אני מעדיפה שעל הציור של הבועות סבון שלי יהיה ליצן לבבות וכל מיני השטויות שיש שם או שזה יהיה בצורה של דולפין מאשר את הפרצוף של ביילין או אנחנו בשמאל האדם במרכז ובלה בלה בלה... אסור להרוס דברים של הילדות....

jast

New member
חח כן..

הרסו לנו ת'ילדות... פעם היינו תמימים, היו לנו ציורים של דולפינים... ומה עכשיו יש? מר"צ! סתם.. זה באמת עדיף מלייצנים. לייצנים זה השטן. (אגב, שנה שעברה זאת היתה התחפושת שלי. ליצןשטן. שנה הבאה זה יהיה ליצנאצי.)

סהכ כתוב שם מרצ ושזה רק רק לשמלאני

ם... כאילו כתוב פור פאן ואז בכוכבית ואז לשמאלנים בלבד

jast

New member
רק לשמאלנים?

ולהומואים? ולסביות? ולערבים? ולאתיופים(לבקניםXD)? ולדתיים? ...

TziMHoNoa

New member
אולי הם יביאו לכם גם טלפון...

jast

New member
וגם מזגן.. כי חם בקיץ..

ונכון הטלוויזיה? אז שיהיה כבלים.. בעצם, למה לא? שיהיה YES! בכלל, תמיד חשבתי שזה מגניב שולחן של סנוקר.. כאילו, זה גאוני! אתה יכול לשחק מתי שבא לך... אולי גם להגדיל קצת את הקן בדרך.. ונכון שבחדר מוזיקה יש רק תופים? אז זה לא בסדר! ואם כבר, אז לנצל אותם עד הסוף.. שיבואו גם לקן שלנו
אה וכמעט שחכתי- נייר טואלט !! כי בקן שלנו יש... אבל תמיד בראשון מרכז אני נתקעת בלי ונאלצת למצוא כל מיני פיתרונות יצירתיים לבעיה.

TziMHoNoa

New member
כדאי גם שולחן פינג פונג מגניב כזה

וכזה של כדורגל שולחן.. ומגברים ורמקולים וכאלה..

Kobi Guerrero

New member
היי

כדורגל שולחן היה ביבנה... עד שחניכים אמרו "היי, עזבו כדורגל שולחן, בואו נשחק בחרבות עם הרגליים של השולחן"...

בראשון מרכז יש כל הזמן נייר טואלט

אולי לא בשירותים אבל במחסן קטן אז לפני שאת נכנסת.... בקיצור אני בעד להעביר את הבית לקן וזהו... טלוויזיה,יס,אוכל,טלפון איך שמרצ אומרים לנו "אני בטוח שאת מאמינה בסוציאליסטים ולא בקפיטליזם אבל עדיין צריך להתקשר מידי פעם ואני מוכן שתתקשרו מהטלפון אצלינו(יש! קו פירטי!!! ואואואוואואו זההכי שאפשר להשיג בקן......) ומזגן כי חשוב בקיץ וואיי שנה שעברה כמעט נחנקתי בקן מרוב החום... אבל בזמן האחרון הקן מקרר את עצמו תמיד קר שם כשחום בחוץ.... זה הכי מעולה!!!! בבקיצור אני לא נסחפת אני רק רוצה קו טלפון,מחשב+אינטרנט לא סתם מחשב,מקרר(לא מפחיד כמו שיש לנו שזה נשמע כמו מישהו שלכוד בתוך המקרר...,אוכל במקרר לפחות לחם...,מזגן וזהו

jast

New member
לנו היה מזגן בקן...

טוב נו.. ציור של מזגן... אבל זה היינו מדמיינים שזה אמיתי ואז לא היה לנו חם. עד שאיזה אידיוט הוריד את הציור.

למעלה