שלום לכולם.

שלום לכולם.

הנני חדשה בפורם הזה. יש לי כמה שאלות. מקווה מאוד שתוכלו לעזור. 1.אני מתעניינת מאוד בטלקינזיס. יש לכם אולי טיפים או הצעות שזה יעבוד? ניסיתי כמה פעמים עם גולה...אך זה לא עבד. מישהו יודע למה? ואיך אפשר שזה יעבוד? וכיצד ניתן לפתח יכולת זו? 2.אני מתעניינת גם במטוטלת. יש לי מטוטלת בבית. רציתי לדעת מה מפעיל אותה? האם תשובותיה אמיתיות? ואילו סוגי שאלות ניתן לשאול אותה? על העתיד? על דברים מסויימים? 3.אני מתעניינת גם בטלפאתיה. ניסיתי את הניסויים הראשוניים עם אחי.. נראה לי שזה עבד...או שזה סתם צירוף מקרים. בקיצור..רציתי טיפים לזה..איך אפשר לפתח את יכולת הטלפאתיה? והאם זה באמת קיים? והמידע על הטלפאתיה והטלקינזיס לקוח מאתר בית הרוחות. האתר הזה אמיתי? נכון? חלק אומרים שהוא סתם שטויות... אז מה האמת?! אני יודעת שזה המון...אך זה מאוד מאוד חשוב לי. תודה רבה רבה לעונים =]]]

דגנית

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo65.gif

אין לי כל כך זמן לענות כרגע על כל השאלות... ממליצה לך על הספר: "החוש השישי" של תומס רייק ורותי פשמן יענה לך על הרבה שאלות.. ממליצה לך לעשות חיפוש בגוגל.. תתחילי משם.. וגם חיפוש מתקדם פה בפורום.. בהצלחה

תודה....וידוע מאיפה ניתן

לקנות אותו? ויש בו חומר/מידע על טלפאתיה,טלקינזיס ומטוטלת????

דגנית

New member
יש על שלושת הנושאים הללו,

ועוד הרבה. אני מניחה שאפשר לקנות אותו בכל חנות ספרים שיש בה מדפים של העידן החדש..

למעלה