שלום לכולם
אני חדשה פה...(בת 14) מצאתי את הפורום הזה דרך גוגל כי סתם חיפשתי "טוראט" ומצאתי את זה. אני ממש מאושרת שמצאתי את הפורום הזה כי אומנם אין לי את התסמונת הנוראית הזאת אבל לאחותי יש אותה וזה נורא עצוב. בדיוק היא נשארת פה בבית כי יש לה המונהמון טיקים בזמן האחרון
הטוראט של אחותי ממש משפיע עליי בזמן האחרון ובכלל בחיים. הטיקים הדפוקים האלה שהיא מרביצה לעצמה קצת,ומקללת,רוצה לגעת בדברים,ויש לה גם טיקים של קולות,שהיא נוגעת בריצפה,שהיא מסתובבת,שהיא ממצמצת וכ"ו....בנוסף לטיקים האלה יש לה כל מיני אובססיות כאלה..כמו למשל לקפל בגדים.היא מקפלת את הבגדים שלה בארון ואז מבלגנת אותם ושוב פעם מסדרת אותם והיא יכולה לעשות את זה שעות על גבי שעות.בנוסף,היא לא מסוגלת ללבוש ג'ינסים מפני שזה מציק לה וצמוד לגוף והיא גם פשוט לא מסוגלת לסבול את זה שנוגעים בה או יוצרים איתה מגע כלשהו. לאחרונה היא התחילה לטרוף את כל המטבח שלנו..אבל זה קצת נרגע לה טפו טפו. אמא שלי אמרה שלכל ילד עם טוראט יש משהו שבו אין לו טיקים והוא נרגע ככה..לה יש את הטלוויזיה שלה>>היא פשוט מכורה. בגלל הטוראט אחותי לא תוכל להתגייס לצבא.בגלל הטוראט אנשים פוחדים ממנה . שאני מסתובבת איתה ברחוב ויש לה טיקים כולם מסתכלים ופוחדים...אנשים מפגרים.כאילו אנלא מצפה מהם לדעת מזה טוראט אבל שיבינו שיש לה בעיה !! ובנוסף היא לא תוכל לעשות בגרויות ויש לה ליקויי למידה רבים. ותחשבו שכל זה נובע מהטוראט המפגר הזה. ולמרות הכל אני פשוט לא מבינה איך היא לא נשברת וכ"כ חזקה. אני מאוד אוהבת את אחותי וכ"כ כואב לי לדעת שהיא ממש סובלת בגלל המחלה המפגרת הזאת.אני מתפללת שלפחות שהיא תגדל היא תלמד באוניברסיטה ותתחתן ויהיו לה ילדים כמו שצריך. אז זהו...אני ממש שמחה שמצאתי את הפורום הזה כי רק אתם יכולים להבין אותי. המשך שבוע טוב!
אני חדשה פה...(בת 14) מצאתי את הפורום הזה דרך גוגל כי סתם חיפשתי "טוראט" ומצאתי את זה. אני ממש מאושרת שמצאתי את הפורום הזה כי אומנם אין לי את התסמונת הנוראית הזאת אבל לאחותי יש אותה וזה נורא עצוב. בדיוק היא נשארת פה בבית כי יש לה המונהמון טיקים בזמן האחרון