שלום לכולם!

אהבתיה

New member
היי דניאל ברוך הבא ! ../images/Emo24.gif

איזה אומץ זה לגלות לנו שאתה חבר של שגיא...כל הכבוד!
סתם אני צוחקת,כולנו כאן ברחנו מבית משוגעים כך שעוד אחד כמו שגיא לא יזיק לנו...ההיפך! אז....ספר לנו קצת על עצמך..איך התחלת לאהוב את שלמה,שיר אהוב וכדומה...נשמח לשמוע! יום טוב
מורן

בן בן!

New member
שלום מורן

מה שלומך? שנים לא התראינו....
אגב, אני לא ממש חבר של שגיא, אני עושה עבודת חקר באוניברסיטה כמה בן אדם יכול להיות פסיכי. אני פשוט במעקב אחריו. הוא חושב שאני חבר שלו, אבל עזבי, אל תגלי לו הוא סתם יעלב. מה אני יכול לספר על עצמי? אני בן 24, רווק, תל אביבי(כאילו שינקנאי כזה,כמו שגיא,רק עם יותר סטייל) את שלמה אני אוהב מהצבא. פשוט החדירו לי אותו באינפוזיה מבלי שרציתי, קודם הייתי נעול על רגאיי והיפ הופ, ומצאתי את עצמי הולך להופעות שלו פתאום, מקשיב לשירים. מזה זה התחיל. שיר אהוב? וואו, זה קשה. יש כל כך הרבה. אני חושב שאליפלט מהשירים הישנים (אם מישהו מכיר), אבל ממה שהוא כתב "תרקוד".

אהלן דניאל! ברוך הבא

מה קורה? הכל טוף? שגיא, אין לך מושג כמה כיף שאתה מביא אנשים! זה התחיל להיות מתסכל בטרוף שאנשים לא נכנסים, וכיף לראות רענון קל. נמאס לי להיות האינפנטילית/מטורפת/פסיכית/מפגרת/כל התשובות נכונות (הקף את התשובה הנכונה) היחידה פה. ולכן ארים כוסית לחייך!
(אוי, אני הורגת את עצמי...
)

אהלן דניאליקו!

מה קורה, אחי? הכל טוף??? (תראה, אני רק יומיים פה וכבר מושפע מהם.....) אנשים פה מדליקים לאללה, ראה הוזהרת, זה ממכר.

למעלה