כן אני הנציג שלו בארץ
למרות שקרישנה שולט על כל דבר שקורה בעולם, ולמעשה כל העולם זה הגוף שלו (וישנו), העולם החומרי אינו מבטא את הצורה האישית של קרישנה, כפי שהיא מתבטאת בפסל שלו ובתיאור הסיפרותי שלו. העולם החומרי הוא ההיפך מקרישנה, הוא קר ומנוכר, יש בו מלחמת קיום ,צורך לטפל כל הזמן בגוף שלך, סבל מאנשים, מחלות, קור וחום, מס הכנסה ועוד. קרישנה עצמו מגיע לפעמים. הוא יכול לבוא בהתגלויות שנקראות אווטר. ההתגלויות אינן מקריות וידוע מתי הן יהיו והיכן. חלק מההתגלויות הן לדוגמא דג, שור ועוד. מלבד ההתגלויות האלה יש התגלות אחת שהיא הצורה המקורית, העצמית שלו, שנקראת שימאסונדרא שהוא נער חייכן בן 16. כיון שבעולם הרוחני אין סבל, לא תמצא בפניו של קרישנה קמטים או צער. דמותו של קרישנה בפסל היא צילום של אותו קרישנה אשר מבקר לעיתים בכוכבים השונים, כמו שביקר בהודו לפני 5000 שנה. גם כאן ביקוריו אינן מקריים אלא מתוכננים. הוא מגיע תמיד על גבי מרכבה שאיתה הוא עובר מכוכב לכוכב במהירות שמעל למהירות האור. על גבי המרכבה יש סמל, שהוא סימן זיהוי למרכבה שלו, להבדיל ממרכבות אחרות. הדבר היחידי למעשה שנשאר לדבק של קרישנה לעשות זה להיות סוכן מכירות שלו. קרישנה מבקש זאת מהדבק שלו ותמורת זאת הוא משפר את חיי הדבק ועוזר לו להתגבר על בעיות הקיום החומריות והסבל הכרוך בהן. כיון שהדבק נעזר בקרישנה, הוא לא חווה למעשה את הסבל של הקיום האנושי ועבורו העולם הזה הוא כמעט העולם הרוחני. הספקן יכול תמיד לטעון שהדבק משקר, או שאין אלוהים, או שהוא נראה אחרת, או שהוא לא שולט על העניינים, ועוד כל מיני דברים כאלה. להכריח מישהו להאמין אי אפשר. אמונה ללא בדיקה גם היא מיותרת. לכן אנחנו מציעים לכל אחד לתרום טיפ טיפה לקרישנה, ולראות מה הוא מקבל בתמורה ממנו. כיון שקרישנה עצמו לא נוכח באופן אישי, בינתיים, אנחנו מציעים להתאמן. אפשר להציע מזון לפסל של קרישנה, כמו חזרה גנרלית. אפשר לבצע כל שירות שהוא. לקרישנה לא אכפת מה תעשה, או אפילו אל תעשה כלום רק תהיה מודע לקרישנה. כל אדם נהנה לדוגמא שנותנים לו מתנה. אנחנו מציעים לתת מתנה לקרישנה. אם תיתן לקרישנה שקל אחד תקבל ממנו הנאה אשר שווה כאילו קיבלת בעצמך 1000 שקלים מתנה. מי שלא יתן את התרומה לא ידע מעולם על מה מדובר ולא יחוה וימשיך לחשוב שאנחנו סחטנים ורמאים. עבור דבקים אין גבולות. כיון שהם יודעים שהגמול שיקבלו הוא גדול, הם כל הזמן רוצים לתת לקרישנה עוד ועוד. נתינת כסף לא לוקחת הרבה זמן, וכך יוצא שאת רוב היום אין לנו מה לעשות. אז אנחנו ממציאים כל מיני טקסים, ריקודים, השתחוויות, מנטרות, בשמים ושאר עיסוקים שמיועדים עבור קרישנה. לדוגמא יש כאלה שאחראיות לקטוף או לקנות לקרישנה פרחים, ןלהכין לו זר. אם אתה תכין לחברה שלך זר תקבל ממנה חיוך אבל אחרי חודש היא עלולה לשכוח אותך כי מישהו אחר יתן לה צמיד זהב. בניגוד לה קרישנה לא שוכח כלום. אפילו אם נתת לו כוס מים הוא יזכור את זה לעולם, ואתה תהנה מהמים ולעולם לא תהיה יותר צמא. אתה יכול לקרוא לי שקרן, אבל גם מבחינה הגיונית תחשוב: למה לי לשקר לך ? אנחנו לא מכירים, לא ביקשתי ממך כלום. אני אישית אפילו לא גר במקדש ואני רואה דבקים אולי פעם בשנה, אני לא ארויח כלום מהשקר או מכך שתיתן 10 שקלים לקרישנה. אני עובד כעצמאי ואני לא צריך ממך עשרה שקלים. אני רק מנסה לתת לך רמז על הפיתוי. לא רוצה לא צריך. יש מיליארדים של אנשים אחרים שאני יכול להתכתב איתם באיי סי קיו ולשכנע אותם. למה אני אומר את זה? כי אני מקבל מקרישנה וראיתי מה דבקים אחרים מקבלים מקרישנה. הלואי והייתי נותן כמותם, אבל זאת בעיה שלי. מבחינת נתינה, ברצוני להסביר שקרישנה לא צריך כלום, וכל דבר שתיתן למעשה כבר שייך לקרישנה כיון שהוא יצר אותו. פשוט קרישנה רוצה לקבל ממך קצת חיבה, זה הכל. אם תסתכל על קרישנה (בתמונה, פסל וכדומה) ותחייך, זה יהיה מעל ומעבר למה שהוא צריך.