שלום לכולם!

corner2u

New member
שלום לכולם!

לאחר שהסדרתי אי הבנה עם מנהל הפורום אשר משום מה חסם אותי, עוד לפני שהספקתי להיכנס לאיזה שהוא דיון בפורום הזה, אנו שוב כאן. לצערי רק הספקתי להגיד לכם "שלום" ונחסמתי , אני חושב שמגיע למשתתפי הפורום הזה לדעת למה זה קורא? האם זה פורום סגור? יכול להיות שאין לי ידע בנושא שלכם. אז צריך מבחני קבלה לפורום?

corner2u

New member
לכן יש לי הרגשה שאתם

מנהל איזה דיון מגמתי וחוששים מאד ממשהו!

corner2u

New member
פניתי גם להנהלת תפוז בדואר אלקטורני

על מנת לקבל מענה לשאלה שלי ואני מקווה שאקבל תשובה מהם.

9ball master

New member
להבדיל מ...

גוף מסויים בענף הביליארד, כאן אף אחד לא חושש מכלום וכולם מוזמנים להביע את דעתם באוםפ חופשי, כל עוד לא מדובר במתקפות אישיות על חברי הפורום וכל עוד דברים נעשים במסגרת חוקי הפורום של תפוז. אין כאן דיון מגמתי!!!

9ball master

New member
שוב, ברוך הבא...

בהודעה קודמת שלך אמרת שאתה מתעניין במשחק עם הכדורים הקטנים והמקל... מה אתה רוצה לדעת ?? דרך אגב, אתה עדיין מוזמן לספר לנו עליך קצת, מאיזה אזור אתה בארץ, בן כמה אתה, האם אתה משחק את המשחק ואם כן איפה?

corner2u

New member
אני חושב אחרת ממך

יש כאן דיו מגמתי מאד אפילו אבל זה מעניין אני יכנס בקרוב להילוך, תן ללמוד את הנושא

corner2u

New member
בכל מקרה מנהל הפורום חייב לי

תשובה, מדוע נחסמתי בפורום בעוד שלא התחלתי להגיד את מה שיש לי כנראה להגיד.

O f e r P e e r

New member
../images/Emo79.gifהמגמה...

היחידה בפורום זה היא... קידום הספורט ועזרה בכל הקשור לביליארד!!!(עד כמה שניתן) הוצאת האמת לכלל ציבור שחקני הביליארד בישראל!!! תחשוב רגע אחד... איך אתה היית מגיב אם מישהו היה עונה לך: "אני לא עובד אצלך" בסך הכל רוב משתתפי הפורום מעבירים/מקבלים מידע, דנים בכל נושא בדרך מקצועית ולפעמים גם נפגשים למשחק... אבל, כנראה שיש לך בעיה קטנה- כאשר אנשים בפורום זה מנסים להיות חברותיים... זכור לי כי כל משתמש חדש שהגיע לכאן נשאל שאלה זו... וכולם (כולל אני) ענו מבלי לעבוד אצל אף אחד!!! אפשר גם בדרך נעימה ושונה!!! חג אורים שמח... ו... שנה טובה...

corner2u

New member
בוא נתקדם

אין משמעות לעיניין מי אני, כמו שאני מבין שאין משמעות מי זה 9BALL MASTER

9ball master

New member
יש כאן מספר רב של....

דיונים, כמעט כל אשכול הוא דיון בפני עצמו, אנחנו מדברים על נושאים שונים ומגוונים כך שלהצהיר שיש פה איזושהי מגמתיות הינה הצהרה מוטעית, אלא אם כן אתה מתכוון לנושא אחד ויחיד (אשר חוזר על עצמו מידי פעם אבל אלו הם החיים, הם מחזוריים). אני לא מבין מדוע בתור חדש בענף אשר מעוניין ללמוד הינך נתפש לנושא אחד שהוא גם הכי פחות חשוב עבורך בשלב זה.... אני הייתי מצפה מחברים חדשים אשר הם גם חדשים לספורט להצמד דווקא לנושאים הקשורים למשחקים השונים, לחוקי המשחקים ולציוד, אבל לי נראה שאתה פה על מנת להתמקד בנושא אשר עבור רוב משתמשי הפורום ושחקני הביליארד בארץ הינו נושא שולי ולא חשוב. אני חושב שלאחר שתסיים "לקרוא את החומר" ולאחר שתציג את "רשימת השאלות" שלך, כדאי שתספר לנו מהי האג'נדה האמיתית שלך כאן.

corner2u

New member
אין לי מה לספר לך.............

אני לא עובד אצלך כך שהנתונים שלי לא מעניינים את באי הפורום!

9ball master

New member
אתה לא חייב...

לנו כלום וזכותך לשמור על פרטיותך ועל זהותך וחובתנו לכבד אותך ואת רצונך ואתה תמיד מוזמן להשתתף בכל דיון בפורום כל עוד זה נעשה בצורה מקצועית וממוקדת ואפילו עם קורטוב הומור. התשובה שלך לא הכי מקובלת... אני לא עובד בשבילך, זה נכון אבל יכולת לרשום משהו כמו "אינני מעוניין לחשוף פרטים לגביי" זה היה נראה ונשמע הרבה יותר מכובד.

corner2u

New member
האמת שנכון להרגע אין לי מה

להוסיף לכם או להגיד לכם, אני בנתיים קורא את החומר. יש לי שאלות אבל נמתין עוד קצת. יש לי רק שאלה אחת: המשתתפים בפורום הם מובילי דעת קהל או בעלי תפקיד באיזה שהוא גוף?

9ball master

New member
גם לי יש שאלה....

אתה קורא את החומר ?!?!?!? יש לך שאלות ?!?!?! למה נראה לי שאין לך מושג או שום קשר לענף הביליארד??? אתה יודע ש 80% מהמשתמשים שצצו בפורום זה בחודשיים האחרונים היו נציגי או שליחי "האיגוד הישראלי לספורט הביליארד" וכל מה שהם עשו פה זה ירו לכל הכיוונים... מצטער שאני קצת חשדן לגבי חדשים שמגיעים לפורום אבל הסטטיסטיקה בדר"כ צודקת, מה שגם שאתה לא מסתיר שאין לך כל כך רקע בביליארד. יש לי הרגשה שאני יודע מי שלח אותך ומדוע אתה כאן, אבל אני אזרום איתך עד שתפשל (וכולם נפלו פה אחד אחד...). אני לא יכול לדבר בשם אחרים אבל אני לא מוביל דעת קהל ואינני בעל תפקיד בשום גוף אשר קשור לענף הביליארד בארץ, אני בעל עניין בספורט הביליארד ואני בעל ניסיון וידע בינלאומי ואני כאן לענות ולעזור לכל מי שמעוניין וכן על מנת לתקן את האמת כשהיא מתעוותת

corner2u

New member
ידע בינלאומי?

אני לא הגעתי לכאן לעימות איתך, אני גם לא צריך לחשוף את עצמי בפניך עם אני חבר איגוד או לא. אני לא מתכוון להיכנס איתך למסע שלך מראש שאלתי יש כאן מגמה? ואתה ענית לי שלא אבל מהתשובה שלך מסתבר שיש מגמה ברורה והיא: ביקרות כלפי גוף או אנשים מסוימים. לכן אני מחוץ לתמונה, אני לא ישרת האינטרס שלך תהיה בריא חבר שלום לכולם

corner2u

New member
יש הרבה אנשים ברשת

אם מיומניות וידע ובסוף אנשים נפלו בפח. זה ממש מוזר להלן כרונולוגיה: א. נרשמתי לתפוז ב. נקלעתי לפורום ביליארד וחיפשתי פורום באולינג ג. מנהל פורם חוסם אותי ללא סיבה ד. אני נאלץ לעבור תחקיר: מי אני? מאיפה אני? וכו. ה. משתתף בפורום, בעל ידע בינ"ל, חושד בי בכל מיני חשדות וכל זה עוד לא אמרתי מילה אחת

corner2u

New member
יש הרבה אנשים ברשת

אם מיומניות וידע ובסוף אנשים נפלו בפח. זה ממש מוזר להלן כרונולוגיה: א. נרשמתי לתפוז ב. נקלעתי לפורום ביליארד וחיפשתי פורום באולינג ג. מנהל פורם חוסם אותי ללא סיבה ד. אני נאלץ לעבור תחקיר: מי אני? מאיפה אני? וכו. ה. משתתף בפורום, בעל ידע בינ"ל, חושד בי בכל מיני חשדות וכל זה עוד לא אמרתי מילה אחת

9ball master

New member
לא לקח לך הרבה....

זמן לפשל.... אמרתי לך שבסוף כולם נופלים "נקלעתי לפורום ביליארד וחיפשתי פורום באולינג" אולם בהודעה קודמת שלך (לפני שנחסמת): • אני מקווה שאני במקום הנכון!ו corner2u ו 19:45 | 24/12/05 • אם אתה....ו 9ball master ו 20:19 | 24/12/05 • אני מעוניין במשחק עם הכדורים והמקלו corner2u ו 20:33 | 24/12/05 זה כאן? כלומר אתה מתעניין במשחק אם הכדורים והמקלות.... אם אתה כאן בטעות וחיפשת פורום באולינג אז מדוע אתה עדיין כאן?? ומדוע אתה "לומד את החומר"

corner2u

New member
אתה ממש לא תקין!

אני חיפשתי פורום באלינג היות ואין בתפוז פורום כזה חיפשתי פורום ביליארד, אבל השם ברח לי מזכרוני ואז שאלתי אם אני במקום הנכון? ולצערי קיבלתי מכם ממש תגובות לעיניין

למעלה