שלום לכולם!

corner2u

New member
אני נרעש ממך

אתה כאן לתקן מעוות? מי מינה אותך לכל זה? אתה מקסימום יכול להביאה דעה פרטית שלך. אתה כלך כך בטוח בידע שלך? האם הוא עמד במיבחן המציאות? יכול להיות שיש לך כושר ביטוי ובזה אתה מנסה להשפיע לאיזה כיוון שאתה רוצה. שוב אני אומר אין לי ידע מקצועי בביליארד ולכן לא נוכל לדון בנושאים אלו, אבל אני מופתע מקבלת הפנים, מהחקירה ומההתקפות.

9ball master

New member
מצטער אם ה....

חוש הבלשי שלי מהיר מידי בשבילך אבל אני יודע לעשות אחד ועוד אחד שווה שניים מהר מאד ומעטים הם המקרים בהם טעיתי... שוב, אני לא חושב שיש מגמתיות, כל גוף ציבורי צריך לדעת שהוא חשוף לביקורת והוא צריך לדעת לקבל אותה, כמו כן אם אתה כן נציג איגוד מן הראוי שתציג את עצמך באופן נאות, אני מבטיח שלא תזכה להתנגחויות (לא מצידי בכל אופן) רק בשל היותך נציג האיגוד וזה נכון לכל חבר איגוד באשר הוא, אני גם לא מנסה להתעמת איתך רק מנסה להסביר שאין כאן מגמתיות כלשהי ואם זה נראה כך אז אולי אתה לא רואה את כל הדברים. שוב אתה "נדבק" לנושא מסויים אשר בתור חדש לספורט הייתי מצפה שזה לא יעניין אותך.... אין לי שום אינטרס מעבר לכך שאני רוצה את טובת ענף הביליארד. ולגבי הכותרת שלך, כן ידע (וניסיון) בינלאומי, יש לי את שניהם, יש לך בעיה אם העובדה הזו?? ותודה שוב על הדאגה לבריאותי (דוקטור???)

corner2u

New member
דוקטור ביליארד!

יש לך בעיה אמתית עם החוש שלך, אין לי קשר למוסד זה או אחר. אני מאחל לך הצלחה במסימה שלקחת לעצמך.

9ball master

New member
חיפשתי עבורך....

פורום באולינג אבל אין, לא בתפוז ולא בשום מקום אחר בעיברית, מצטער.... דרך אגב יש לי גם קצת ניסיון בבאולינג אז עם יש לך שאלה בנושא אני אשמח לענות לך

corner2u

New member
אני ממליץ בחום לכל משתתפי הפורום

לקרוא את הודעות של האיש הזה בזהירות רבה! נראה לי שהוא מיצג כאן איזה אינטרס, אבל לי אין חוש בלשי לכן לא יכול לפתור עבורכם סימן שאלה זה.

corner2u

New member
חוץ מזה אני לא מקצוען בבאולינג

לכן אין צורך במבחנים אבל אני יכול לנסות זה מעניין

9ball master

New member
לא ולא....

אין וועדת קבלה, כולם מוזמנים גם אם יש להם דעות שונות משל אחרים, אני חושב שכבר אמרתי לך "ברוך הבא" פעמיים... אולי נבקש ממנהל הפורום לפתוח לנו איזה תת פורום בנושא באולינג או אולי אתה יכול לפנות לתפוז ולפתוח פורום באולינג, זה אחל'ה ספורט וגם לו מגיע פורום משלו

corner2u

New member
דרך אגב יש לי ידע בינ"ל

בבאולינג אבל לי עיניין לברבר על באולינג

9ball master

New member
אז על מה כן...

בא לך לברבר, ביליארד??? אולי נושא שלא קשור לכלום, תמיד אפשר לפתוח נושא off topic

9ball master

New member
אבל אם השחקן...

הוא שמאלי???

corner2u

New member
אין משמעות יחד עם זה..

עלי לצין שרוב השחקנים הטובים הם שמאליים

9ball master

New member
מבלי לפגוע אני חושב שאתה...

טועה או שלא הבנתי אותך... אם השחקן הוא שמאלי והכדור נכנס מצד שמאל אז זה נקרא pocket ואם הוא נכנס מצד ימין אז זה נקרא brooklyn

9ball master

New member
כמובן שעבור שחקן ימני...

זה הפוך... מה השיא שלך?? האם אתה משחק בליגה?? מה הממוצע?? זוהי לא חקירה, סטם ליידע כללי כשאני שיחקתי לפני שנים אז הממוצע שלי בליגה היה 175 ושיאי האישי הוא 275

corner2u

New member
אני יסביר לך שוב

ברוקלין לימני צד מצד שמאל ואילו לשמאלי מצד ימין. פוקט זה בראש. והיסברתי שרוב השחקנים משחק עם יד שמאל לכן זה מימין

9ball master

New member
פוקט זה לא....

בראש, אלא מהצד שממנו אתה זורק!!! אם אתה פוגע בראש אז רוב הסיכויים שזה לא יהיה strike ואתה תשאר עם split

9ball master

New member
מתוך מילון מושגי באולינג

pocket The space between the head pin and the 3-pin for right-handed bowlers, the 2-pin for left-handed bowlers. This is the target for the first ball in a frame. Brooklyn hit A hit on the wrong side of the headpin; i.e, the left side for a right-handed bowler, the right side for a lefty. Brooklyn strike A strike that results from a Brooklyn hit.

למעלה