שלום לכולם........

madrid7

New member
שלום לכולם........

מה המצב???????????????????????????????? הכל טוב???????????????????????????????? אני צריך המלצה יש לי כבר רישיון חודש וקצת ונשארו לי עוד חודשיים מלווה ויש ילדה אחת שאני רוצה אז קיצר אמרתי לה שהיום אני יסע איתה לחיפה והיא שאלה אותי אבל אין לך מלווה ואמרתי לה שנגמר לי... קיצר מה לעשות?! שווה להסתכן ולנסוע לחיפה? כי היא ממש שווה או שלא שווה?

danihashamen

New member
ממש לא שווה

לא שווה להסתכן בשביל אף בחורה בשלילה .. הרשיון זה כמו הבייבי שלי

תלןי אם אתה חוזב שיצא לך מזה משהו..

נראה לך באמת?? להסתכן בשביל זה?!?. ושאני אומר להסתכן אני מתכוון לזה שאתה מסכן את החיים שלך ושלה, ולא לזה ששוטר עלול לתפוס אותך.

recoil

New member
שמע

אני בדיוק במצב שלך, חודשיים וקצת נשארו לי.. עבדת הרבה יותר מחודשיים בשביל הרשיון הזה, למה לך לסכן אותו בשביל חודשיים?

ChilD SouL

New member
אם...

היא מבטיחה זיון אחרי הנסיעה - אז כן. אם לא - אז שים אתה עליה זין.
אבל ת'כלס
לא.

wil

New member
הבטחות כמו חול ואין מה לאכול

אם אין מקדמה לפני הנסיעה (מינימום THIRD BASE) אין על מה לדבר
וברצינות - תמשוך את הזמן עד שייגמר לך המלווה וקח אותה לחיפה אחרי זה. חבל שתהיה בלחץ כל הדרך לשם מה יקרה אם יתפסו אותך וכו' - זה לא שווה את זה.

NewUser4

New member
מסוכן ומיותר.

נתחיל מזה שתקופת המלווה אינה לחינם. היא בכדי שתצבור נסיון ע"י נהיגה כאשר לצדך יושב נהג מנוסה. לאחר חודש בלבד, עדיין אין לך את הנסיון המספיק, כמובן שאין לך כלל נסיון בנהיגה ללא מלווה, ולא הייתי ממליץ על נסיעה ארוכה (לחיפה, בהנחה כי אתה גר מחוצה לה) כנסיעה ראשונה ללא מלווה. בנוסף, במקרה של תאונה הביטוח יתנער מאחריות. ואתה ממש לא רוצה שזה יקרה. כמובן שאם יעצור אותך שוטר אתה צפוי לשלילה, לקנס, נקודות, וסנקציות אחרות ממשרד הרישוי (כגון טסט חוזר, תיאוריה חוזרת וכו').

Daemonlior

New member
חחח

יש לאנשים פה בפורום בעיות עם סימני שאלה.. אגב, ממש ממש לא.. תלמד קצת לשלוט ביצרים שלך..

MrJacKasS

New member
אחי

אני אכנס לראש שלך ואגיד לך שאם היו משלמים לי כל פעם שהייתי רוצה לקחת את האוטו בתקופת המלווה, הייתי מליונר .. כל פעם הגעתי למצב ..: "נו איזה שוטר יראה אותי ב2 בלילה ?! ולמה שבכלל יעצור אותי ?!" והייתי ככה קרוב מלקחת את האוטו ..אבל אז חשבתי כמה כסף שילמתי על הרישיון, וכמה לא שווה לקחת את האוטו ולהסתכן (מבחינת משטרה וביטוח) על יצר מסכן אחד שבא לי בלילה אחד .. סעו לחיפה באוטובוס שבת שלום!

B B A

New member
חחחחח...

תגיד, באמת נראה לך ששווה לך להסתכן בנסיעה בלי מלווה? באמת נראה לך שבשביל בחורה שווה לך לאבד את הרישיון? הנסיעה הזו ללא מלווה לא מסכנת רק את הרישיון שלך אלא גם אותך,את הבחורה ואת כל מי שעל הכביש. ובבקשה אל תיתן לי תגובה "אני נהג תותחחחחח מה נראה לך" כי תאמין לי שלנסוע עם מלווה או מורה ולנסוע לבד זה שני דברים שונים בתכלית. הקיצר,תגיד לבחורה בעדינות שיש לך מלווה או תמציא איזה תירוץ שיפתור אותך לחודשיים הבאים ואל תעשה שטויות.

רן88

New member
חיפה זו עיר מרכזית

לא איזה ישוב נידח בנגב. אין בעיה להגיע לחיפה באוטובוס או ברכבת (גם יצא יותר זול וגם לא תעבור על החוק). כדי לצאת איתה סבבה אז תגיד שההורים פשוט לא נתנו לך את האוטו לנסיעה כזאת.

almog2323

New member
מה אתה דפוק?

אני גם כבר מחכה בקוצר רוח שיגמר לי המלווה וזה יקרה רק ב9.2.06 ותאמין לי שכל פעם שאני רואה את המכוניות של הורי חונות אני מתה לקחת אותם! אבל באמת נראה לך שתיקח את הסיכון הזה שאולי תתפוס אותך ניידת ותבדוק לך רשיונות ואז אממ בחיים לא תוכל להיות נהג חוקי! וגם חס וחלילה מישהו יכנס בך או תעשה תאונה הביטוח לא תופס כי אתה בלי מלווה! וגם חס וחלילה קורה לה משהו אתה באמת תיהיה מסוגל לומר לההורים שלה ששיקרת להם רק בגלל שהיא שווה? תעשה מה שבראש שלך, אבל אתה מתכוון לשקר לה שזה לדעתי ממש גרועה!

OLYMPIAKOS8

New member
ווואלה שאלה מעניינת

זיון עם אחת כוסית, ולסוע בלי מלווה או לפספס דבר כזה, ולא לקחת סיכון

MrJacKasS

New member
ואם היא לא תיתן לו ?

ובו זמנית יתפוס אותו שוטר ? חבל חבל .. למה צריך לנסוע עד לחיפה כדי לקבל זיון ??

adidas88

New member
נראה לי ש

קיבלת מספיק תשובות -וכולן חוץ מאחת אומרות לך -אל תעשה את זה. באמת שלא שווה לך, נגיד שהכל ילך חלק ותחזור הביתה בשלום ושבוע אחרי זה היא מגלה שיש לך עדיין מלווה-נראה לך זה ייגמר בטוב? חכה עוד חודשיים זה לא סוף העולם

magic girl2

New member
אחחח אנשים תחשבו קצת לפני ש...

אתם מוציאים דברים מהפה!! אם כבר הצעת לה ליסוע איתך לחיפה (ונגיד שהתרגשת ולא שמת לב למה שאתה אומר, קורה) אז היתה לך אפשרות לתקן את זה ולהגיד לה "לא נגמר לי המלווה, אבל שווה לקחת את הסיכון בשבילך...
" ככה גם לא היית צריך לסכן את הרישיון (כי אם היא מספיק חכמה היא לא היתה מסכימה לזה) וגם היית יוצא חנפן גבר גבר אז בקיצר.. או שתספר לה את האמת ותצא קצת טמבל (אבל לך תדע אולי היא תקנה את זה וחשוב שהשקר הלבן הזה חמוד), או שתגיד לה שאחר מההורים פתאום צריך ת'רכב או שתפליץ לה איזה תירוץ (רכב מקולקל או משו) מה שלא יהיה....לא שווה לסכן את הרישיון אפילו סיכון קטן!!! לא חראם על כל השיעורים כל הטסט כל הכסף...??????????

OLYMPIAKOS8

New member
אויש, בנות אל תשתתפו בויכוח הזה :)

אתן לא אובייקטיביות. הוא רוצה אותה מאוד, ואולי היא תתן לו את מה שכל גבר רוצה :) זה אשכרה דילמה :)

למעלה