שלום לכולם........

NewUser4

New member
תעשה מה שאתה רוצה.

קשה להסביר דברים לאנשים שמתעקשים בשלהם.

recoil

New member
צודק בכל מילה..

בגלל זה אני מפסיק להתווכח איתך, אתה עקשן.

B B A

New member
ואתה אטום לדעות של מנוסים ממך

אתה גם יכול ללמוד מאנשים עם הרבה יותר נסיון ממך מאשר לבוא בגישה של "אני יודע הכי טוב". בלי להעליב,כמה כבר אתה פאקינג יודע? כמה זמן כבר אתה על הכביש שאתה יכול להחליט שפתיחות זה לא מסוכן? כמה כבר נסיון הספקת לצבור? קראת מה קרה לחבר שלי שחשב כמוך. אז בבקשה אל תלקה בהיבריס ותחשוב שאתה מחזיק את כל העולם בביצים כי אני מאוד מקווה שתלמד מדוגמאות מאשר בדרך הקשה....

recoil

New member
חה

לא רציתי להעלאות את זה, אבל אם אתה בא ביציאות של אהבל ואומר "כמה אתה כבר יודע"... אז קודם כל תשמע לי חבוב, יותר ממך זה בטוח אוקיי? דבר שני אמנם לא נסעתי על כביש, אבל עוד לפני שהיה לי רשיון הייתי עושה פתיחות, וחרשתי ת'דבר הזה וזה לא מסוכן ולא כלום ותפסיק לבלבל בביצים. אז לך תעשה עוד טסט, כי בנאדם שלקח לו 8 טסטים כדי ללמוד את חוקי הכביש ולהיות מיומן מספיק כדי לעלות עליו, לא יבוא ויטיף לי מוסר. ובטח לבטח שבכלל לא דיברתי איתך או פניתי אליך.

NewUser4

New member
הוויכוח מיותר.

1. הוא לא הטיף לך מוסר, ובטח שלא שם אותך ללעג, לכן יהיה זה ילדותי לענות לו בלעג, ולדבר בצורה כזאת. 2. אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה, תעשה פתיחות כמה שאתה רוצה. כל עוד אתה לא עושה את זה על כביש ציבורי זו בעיה שלך בלבד. אתה לא רוצה לשמוע מה יש לאחרים להגיד (ואתה בדעת מיעוט כאן) שום בעיה, תעשה מה שאתה רוצה. דמוקרטיה, לא? ההשלכות של מעשייך בסופו של דבר יחולו עליך. בזה, נסכם את הדיון המיותר.

B B A

New member
תשובה בוגרת מאוד

"יותר ממך זה בטוח"... ספר לי על זה. אולי אני יכול לזקוף את שמונת הטסטים הללו לזכותי? אולי רכשתי הרבה נסיון בתקופה הזאת ועליתי לכביש הרבה יותר מוכן מאדם שעשה טסט אחד או שניים? אם אתה תופס את הדוגמא שנתתי לך כהטפת מוסר ומתחיל להשתמש במס' הטסטים שלי כתירוץ לכך שלא צריך להקשיב לי אז בכיף. ראית פעם תאונת דרכים אמיתית? עם גופות על הכביש והכול? ביום שתראה את זה (ואני מאחל לך שלא תראה אבל הסטטיסטיקה אומרת אחרת) אתה פתאום תבין הרבה יותר על מה שרכב מסוגל לעשות. ואני מחזק את דבריו של NEWUSER באומרו שאם בא לך לעשות פתיחות אז כל עוד אתה לא עושה את זה בכביש ציבורי וכל עוד אתה לבד ברכב אז תעשה מה שבא לך. נ.ב עצם העובדה שעשית פתיחות עוד לפני שהיה לך רישיון לא עושה את זה ליותר בסדר. נהפכו... בזה הוכחתי את הנקודה שלי ומצידי תכתוב את התגובה הכי נודפת היבריס שאפשר ("אני מבין יותר ממך...אני יודע הכל...אני מינימום שומאכר") כל עוד היא ברוח האינפנטילית של ההודעה האחרונה,אני לא מתכוון לענות עליה. תגיד עלי שאני סנוב אבל זה לא לכבודי לענות על הודעות בעלות תוכן כזה.... Peace

B B A

New member
אתה יודע שיש לי חבר שכמעט נהרג

בגלל פתיחות? איבד שליטה על הרכב והתהפך שלוש פעמים. אגב,היו איתו עוד 4 אנשים ברכב ובהרבה מזל זה נגמר רק בכמה שריטות וטוטאל לוס. ואל תצא אם איזה הערה כגון:"מי שיודע לנהוג לא יקרה לו כלום". אתה בכלל קולט שמכונית זה לא צעצוע מזויין? אתה בכלל קולט שהדבר הזה יכול להרוג? אתה לא חי ב"מהיר ועצבני". תנסה רק לשניה לחשוב על הקטע שאם המכונית של חבר שלי הייתה סוטה כמה מעלות שמאלה או ימינה אז היינו מדברים עכשיו על מצבה. תפסיק להיות אניפנטיל. Peace

Daemonlior

New member
עוד סבא?

כל הכבוד על ההודעה!
אגב, כמה קשה נפגע חבר שלך והנוסעים שאיתו? (אם בכלל)

Daemonlior

New member
לא לא..

חס וחלילה! אני סתם תהיתי לגבי זה.. לי ברור שרייסים ופתיחות אני לא הולך לעשות..

B B A

New member
הוא קיבל כמה שריטות

מהחגורת בטיחות (היא הצילה את החיים שלו ושל עוד 3 מהנוסעים) ואחת הנוסעות ברכב שישבה במושב האחורי לא חגורה התערבלה בתוך האוטו, פגעה בעוד נוסעת וגרמה לה לחבורות. החבר הצליח לטייח את הסיפור עם חברת הביטוח ולדאוג שאף אחד מכוחות האכיפה לא ישמע על התאונה. פשוט לא מזמינים אמבולנס או משטרה ואף אחד לא יודע. הביטוח באורך פלא לקח אחריות על התאונה. לסיכום: בנאדם מאוד טיפש שלקה בהיבריס ושם את עצמו ועוד 4 אנשים במצב מאוד מסוכן ויצא מזה בהרבה מאוד מזל. ילדים,אל תנסו את זה בבית.

Daemonlior

New member
הרבה הרבה הרבה מזל יש לומר..

אני רק חושב על זה, להתהפך 3 פעמים בלי חגורת בטיחות.. אווץ' זה כואב..

MrJacKasS

New member
פתיחות

שני רכבים עומדים זה לצד זה ברמזור אדום כשהרמזור מתחלף שמים פול גז ומושכים תהילוך כמה שאפשר וההוא שהוביל וניצח פתח את ההוא שמאחור מכאן השם "פתיחות" :)

MrJacKasS

New member
יש מצב ..

האמת שאני לא ממש יודע ויש מצב גדול שאתה צודק .. אבל אם מישהו פתח מהר יותר לא אומר שהוא ינצח בסוף ..הוא כולה זינק בצורה טובה יותר

8-AN

New member
שמע יש גם

סגירות מ"סגירת פערים"(?) בכולופן כן הכוונה למי שפותח הכי מהר ולא זה שמצמצם ולאחר 300 מטר בסוף "מנצח", בכל מקרה זה מטומטם.

למעלה