שלום לכולם..

שלום לכולם..

אני מבין שכולם פה צעירים חח וגם אניי אני מקווה מאוד שהרוב פה הם ימניים ככה נידע שהדור הבא שאנחנו ניהיה מבוגרים אנחנו נעשה פה סדר יותר טוב. מאשר השמאלנים שמשתלטים עלינו. בלי לפגוע באף אחד.. אבל האוייב הכי גדול של ישראל והם היחידים שמסכנים את מדינת ישראל כמדינה יהודית הם השמאלנים.

בגלל אנשים כמוך עוד נאבד את המדינה

השמאלנים הביאו את השנאה עליהם.. כנסי לפורום אקטואליה לא של הנוער. אולי יכול להיות שזה גם פה ברגע שיש יהודי שזורק אבנים על ערבים יש 100 תגובות כל התגובות מקללים את היהודי הזה מחבל טרוריסט וכו'.. מתי שיש פיגוע בישראל יש תגובות בודדות וכל התגובות כמו "מגיע לנו".."חיסלנו להם מישו קיבלנו פיגוע " " מה אתם בשוק זה הגיע לנו".. ברגע שיש הודעה על מתנחלים מלא תגובות של כולם "מתנחלים הם בהמות חולי נפש נבלות רוצחים שונאי אדם גזענים ועוד מלא ומלא דוגמאות".. ומתי שערבי עושה משו ליהודי.. יש 2 -3 תגובות של ימניים והשמאלנים שמחים אם זה היה מתנחל.. עכשיו תגידו לי אתם זה ניראה לכם שפוי?!? איך יהודיםם יכולים לשנוא יהודים?!?!ולאהוב ערבים? אנשים כאלה דחוף לסגור במקום.ולא לתת להם לצאת.

יוטו

New member
מסכים איתך , יש שמאלנים

שאני מגדיר אותם כאוייב ישראל , והעם היהודי -אנשי "שלום" עכשיו , שהולכים לעזור לאוייב בכול מצב . יש שמאלנים שהם מסכנים - פשוט מאוד יפי נפש שטועים , ושלא מאמינים שיש להם אוייב מול הפרצוף ולוקחים סיכונים מיותרים ..

מה אתה רוצה ממני?

אני מסכימה איתך חלקית. אנשים שקוראים לחיילים נאצים ואנשים שקוראים לטרנספר של האוכלוסייה הערבית, הם היינו הך בעצם ואלמלא היינו מדינה דמוקרטית בכח, אולי באמת היה רצוי לסגור אותם בכלוב. השמאל הקיצוני והימין הקיצוני למעשה משיקים זה לזה. הרטוריקה והשיטות זהות, רק התוכן משתנה באופן שנדמה כמעט שרירותי. אנארכיסט נגד הגדר וכו' וכו' יכול באותה מידה להיות נוער הגבעות. אבל בסופו של דבר, אין ספק שאתה, לפני הכל, אידיוט.

אנשים שקוראים לחיילים נאצים זה

כעם סיבה!! הייתי בהרבה מקומות שקראו לחילים נאצים כמו סבסטיה, מאחזים וכאלה וכל פעם שקראו לחייל או שוטר נאצי וזה היה אחרי שצחקו על פאות של מישהו או מלא סיבות כאלה שמצדיקים תקריאה הזאת.

אד גלוריאם..

את כל כך צודקת..! בכל הודעה והודעה שלך..!! שמח שיש עוד שפויים ואנשים חכמים כמוך במדינה..:) אנה לראשות הממשלה!

חחחחחח כנראה שלא.

הנחתי שyochay 2 זהו כינוי פיקטיבי של יוטו, בו הוא רוצה להחמיא לעצמו, אז כתבתי פרפרזה על זה, פשוט התעצלתי לשנות ניק וכו' וכו'.

../images/Emo60.gif אוי יו יו : )

את בהחלט מוזרה.

Continuum

New member
אל תגידי דברים כאלה (=

אנחנו בסך הכול אוהבים אחד את השני ואנחנו אוהבים להראות את זה
יש כאן רק אחווה בפורום, אני לא מבין למה את לא מצטרפת לאחווה,
עם ישראל אחד אל תשכחי. את צריכה תרופה
לשליליות שלך, את צריכה לפתוח את הדלת לשונה
, את צריכה לקום בבוקר ולראות את השמש
זורחת. ויותר מהכול - את צריכה לאהוב
. ואם תאכלי בורקס פיצה תהיה לך צרבת, אז אל.

פחחחחחח הצחקתני.

אני לא משביתה שמחות.
אלא יש מקומות שאני מעדיפה שיהיה בהם אקשן כלומר לא מריבות או מכות ח"ו אלא דווקא ויכוחים אבל לא סתם ויכוחים אלא ויכוחים טובים. אני בעד שלום אחוה ורעות גילה רינה ודיצה. אבל יש מקומות שאני לא מחפשת בהם את הדברים האילו. ופה זה אחד מהמקומות הנ"ל. אבל אם זה גורם לכם אושר אני לא אמנע את זה בעדכם. שיהיה לכם בכיף : ) ואגב פיצה בורקס זה דבר טעים נראה לי שרק שבוע שעבר חברה שלי הביאה לי לאוכל אחד כזה. אם תבקש יפה אולי אני אדאג שהיא תקנה לך גם אחד כזה.

למעלה