שלום לכולם..

Continuum

New member
..

אפילו הסמיילים שלך כועסים! אפילו הניק שלך "מספיק ודי" הוא שלילי! את פשוט בן אדם עם משקפיים שחורות! תשימי משקפיים ורודות איילת! תאהבי את העולם כי את חיה בו!!!

פחחחחחח פחחחחח פחחחחחח

אתה סובל מחד צדדיות.
אתה מתייחס רק לניק ולא גם לחתימה והניק לא שלילי, הוא מגניב וצריך לקרוא אותו במנגינה הנכונה. האמת יש לי עוד כמה ניקים אחרים אבל אין על איילת מפיק ודי!!!!!!!!!! ולא אני לא בנאדם עם משקפיים שחורות. זה סותר את תכונות אופי שלי. אבל אם אתה אומר... מי אני שאתווכח על מי אני?

Continuum

New member
אני לא סובל בכלל..

אני לגמרי בסדר, אפילו אם זה בסדר מחד צדדיות או כל המושגים המסובכים האלה שלך. אני לא מבין למה את הופכת הכול לכל כך מסובך - הכול לא מסובך כול כך! הכול יפה והחיים טובים, תפסיקי להשבית שמחות של כולם!

../images/Emo6.gif

אבל מישהו צריך לעשות את זה, לא? ואותי לימדו ובכך אני מאמינה שאם חסר גלגל אני גלגל. אז אני לקחתי על עצמי את התפקיד

Continuum

New member
עכשיו את גם צינית!?

וואו טוב שאת לא משאריה מכתבי התאבדות בכל מקום!!!

../images/Emo60.gif לע

למה שאני אתאבד?
אני אוהבת את העולם, אומנם לפעמים את האנשים לא, אבל סה"כ אני חושבת שאני יכולה לחיות פה.
מקסימום תמיד אני יכולה להתנחל על אזשהי גבעה

E טי

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

קונטינום? הכל בסדר???

Continuum

New member
אתה לא מבין

לא מזמן גיליתי את אלוקים וזה פתח לי עולם חדש לגמרי של תבונה ויופי!!! היו דברים שהמתנחלות בנות 13 (יתברך שמן) ידעו יותר טוב ממני ואני ככה זילזלתי בכולם. אני פשוט לא מאמין איזה בן אדם הייתי לפני שבוע בלבד! אבל עשיתי הרבה התקדמות. אני רואה את האור.

E טי

New member
../images/Emo24.gif

איזה כיף לך!!!
שיהיה לך ה-מ-ו-ן בהצלחה. אני ממש שמח בשבילך

../images/Emo60.gif אוקי

עד כמה אתה רציני? סורי על חוסר האמון, אני כן מאמינה באנשים אבל פה כל העסק פשוט לא נראה לי, אבל תמיד יש מצב שאני טועה.

אני הייתי שם.

אם אתה רוצה לספר לי מה ששמעת- סבבה אבל אני הייתי וראיתי. וכששוטר צוחק לילד יהודי על הפאות שלו, תסלח לי, אבל עם כל הכבוד מבחינתי הוא נאצי. בנאדם שצוחק על סימנים יהודים של מישהו בגלל שהוא יהודי והוא דתי- מבחינתי הוא נאצי ואני יצעק לו את זה כמה שאני יוכל. וכששתי שוטרים תפסו את אחות של חבר שלי בת 12(!...) סתם והתחילו לפוצץ אותה מכות אני יקרא להם נאצים.

סלוניק

New member
וגם אני הייתי וראיתי.

מוזר מאוד שקראו לי ולחברים שלי נאצים בלי שהוצאנו מילה. בכל אופן אם אתה חושב שלצחוק על פיאות זה סממן לנאציזם, אני מציע לך ללמוד מעט היסטוריה לפני שאתה מפזר זילות שואה שכזו.

Theherod

New member
אף על פי שהאלימות המילולית כמעט ולא

קיימת, אם היא בכלל קיימת, ולמרות שאני מאמין שלהרבה מהם זה מגיע (למה הם לא צריכים לשרת בצבא, ואני כן? כמה הפליות על רקע דת יש בארץ הזו, לא להאמין, סטודנט שיתרום למדינה צריך לעבוד ב27 עבודות כדי איך שהוא להתקיים, ודוס שלומד בישיבה ממומן על ידי המדינה), באמת נראה לה הגיוני לקרוא לשוטר/חייל נאצי בגלל קינטור קל? סלח לי, אתה פסיכי.

יוטו

New member
טרנספר לערבים זה דבר חובה וזה הדבר

היחיד שיתן פה שקט אמיתי , אין מה לעשות .. מה שנותר זה רק לקבוע איך התוכנית תיוסם . שלום ? זה לעולם , אבל לעולם לא יהיה ! ככול שתקלטי את זה יותר מהר - המצב של כולנו יהיה טוב יותר ..

yochay 2

New member
יוטו..

אתה כל כך צודק..! בכל הודעה והודעה שלך..!! שמח שיש עוד שפויים ואנשים חכמים כמוך במדינה..:)

למעלה