שלום לכולם..

יש הבדל בין עם לבין אופיה של מדינה.

על אותו עקרון אשאל אותך מה ההבדל בין ישראל לארה"ב בה מתגוררים רוב יהודי העולם. התשובה היא כמובן בכך שישראל מגדירה את עצמה כמדינת היהודים בעוד שארה"ב לא עושה זאת. כך גם ירדן לא מגדירה עצמה כמדינה פלסטינאית (המלך עבדאללה הוא בדואי).

יוטו

New member
רוב תושבי ארצות הברית הם יהודים ?

לא נראה לי בכלל .. רוב רובם של תושבי ירדן הם גם ערבים וגם מגדירים את עצמם לעם החדש שהם המציאו - פלסטינאים .. וירדן ורוב (אם לא כול - ואני דיי בטוח שכול ) מדינות ערב מגדירות את עצמם קודם מוסלמיות ואחר כך מצריות\ירדניות וכו' ...

אני באמת אשמח אם תתרום לי קישור

של שירשור מזעזע מהסוג שתארת... אתה לא יכול לדבר איתי על שנאה, כי גם אתה לא נשמע לי האוההבבב, לא כלפי יהודים- שמאלנים ובטח שלא כלפי ערבי... באמת הזדעזעתי ממה שהבאת פה, אבל עדיין הכל הכללה מכוערת שאני יכולה להתאים כמוה עוד הרבה הכללות לצד הנגדי...

איזה ילד מפגר..

זוהי התגלמות הימין לבוא ולקלל שמאלנים ולהגיד כמה שאתה שונא אותם ואז להביע תמיהה ולזעוק לשמיים "איך יהודים יכולים לשנוא יהודים" ? כן יהודים יכולים לשנוא יהודים בדיוק כמו כל בני אדם אחרים שיכולים לשנוא אחד את השני.

שיט עלית עלינו

אוי לא, איך נוכל עכשיו להשטלת על העולם ולהרוס את מדינת היהודים? מואהאהאהאהאהאהאאהאה!!! אנחנו כל כך מרושעים!

איזה ראיה של ילד בן 3.

אני אומר הכל כימני... אני בעד פלורליזם, זה שיש דעה אחת בלבד זה פשוט סכנה לדמוקרטיה. אז נכון, כל האנרכיסטים נגד הגדר והסוציאליסטים המטורפים באמת הם בעיה קשה אבל מצד שני יש גם את הימנים הקיצוניים המטורפים! אני בעד ראיה הגיונית של הדברים ובעד נוער דעתני. אם היה משהו שהייתי מתקן זה דבר ראשון חינוך חינוך חינוך. מה שאתה אומר ממש לא מטריד אותי. מה שמטריד אותי זה נוער אגואיסטי שלא אכפת לו משום דבר חוץ מעצמו, בטח שלא מפוליטיקה. כל מה שמעניין אותו זה בגדים וחפצים ובד"כ זה גם מגיע להרבה מאוד אלימות ברחובות. זה נוער שהוא מסוכן. לא שמאלנים פה בפורום שלפחות יש להם אומץ להביע דעה ולחשוב טיפה. הדבר ההכי חמור בין הימין לשמאל שהייתי משנה זה השנאה. במיוחד בין הקיצוניים. אני חושב שמה שכתבתה זה חלק מהבעת שנאה ואי קבלה של האחר.

B i g B

New member
רק שתדע...

השמאלנים הקימו את המדינת ישראל, אז אל תגיד לי "אנחנו נעשה פה סדר יותר טוב". מצד אחד אתה אומר "שלום לכולם" ומצד שני אתה כותב הודעה מלאת שנאה. מצד אחד אתה אומר "בלי לפגוע באף אחד" ומצד שני אתה פוגע מאוד בציבור השמאלני כשאתה אומר שזה האויב של מדינת ישראל (מה שמחזיר אותי שוב לעניין הקמת המדינה). אז כפי שאתה רואה יש הרבה ניגודים בהודעה שלך, לכן אני מציע קודם לחשוב, ואז לכתוב.

יוטו

New member
השמאלנים של פעם הם לא השמאלנים

של היום .. השמאלנים של פעם הקימו ישובים , ולא תמכו בהריסתם . את חלק מגוש קטיף הקים דווקה פרס , ועוד עשרות ישובים נוספים ..

יוטו

New member
עדיף משהו שמדבר דיברי שמאל ועושה

ימין , מאשר משהו שמדבר דברי ימין ועושה שמאל ..

למעלה