שלום לכולם!! =]]

THE WALL1

New member
שלום לכולם!! =]]

רק אתמול שמעתי בפעם הראשונה את the final cut!! אני לא מאמינה!!! היה לי אותו כל הזמן ואף פעם לא ממש שמעתי אותו... ואתמול שמעתי וזה פשוט אלבום מדהים בעיניי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =]]] אז מה דעתכם עליו?? ודרך אגב... בשיר הראשון (the post war dream) מי זאת מגי?!

flowerboy69

New member
יפה!!!

גם בעיני זה אלבום ענק-בעצם זה האלבום שאני הכי אוהב ואני בדעת מיעוט בקטע הזה...ומגי זו כמובן מרגרט טאצ'ר

אני מסכים שזה אלבום טוב

אבל קשה לי לקשר בינו לבין הפינק פלויד פשוט הוא לא נשמע לי כמו דיסק של פינק פלויד למרות שאני די אוהב את הדיסק ובחלק מהשירים אני גם אוהב את איך שרוג'ר שר ובכלל הלחנים נחמדים (אולי טיפה דומים?). זה נשמע כמו שיר\ יצירה אחת עם מספר קטעים- בהחלט דיסק של רוג'ר ווטרס.

flowerboy69

New member
כל עוד השם עליו זה פינק פלויד

זה פינק פלויד בשבילי.ובעיני שיר הנושא הוא השיר הכי יפה ומרגש אחרי comftably numb

wish i was here

New member
חמודי

אתה לא היחיד פה שאוהב את הפלויד.תאמין לי שהוא שמע. והוא צודק....כל עוד כתוב פינק פלויד זה פינק פלויד

FunkyMonk

New member
לא לזה התכוונתי...

ותתפלא, אבל אני מכיר אוהבי פלויד שלא שמעו את WYWH. (ברור שצעקתי עליהם ואמרתי להם שהם לא באמת מכירים PF אבל לא חשוב)

vegetable man

New member
עקרונית אתה צודק

הוא אמנם ממשיך את הקו של החומה, אך הוא יצירה אישית של רוג'ר ווטרס, שמוקדשת לאביו. אין באלבום הזה "להיטים" כמו בחומה, רוב השירים מאוד סולידיים, אפלוליים וחלקם קצת אנמיים. גילמור שר רק ב-Not Now John, וניכר שחסרים הלחנים שלו. גם האורגן של רייט וסגנונו לא פה, אך גם בלי כל אלה, רוג'ר לא בשיאו פה לדעתי. זו יצירה אפיינית של רוג'ר, ומי שמצפה פה לצליל של הפלויד, יתאכזב. כיצירה שלמה, היא לא רעה בעיני, אך גם לא פאר היצירה. פיסגת האלבום היא לדעתי The Fletcher Memorial Home.

avki

New member
../images/Emo45.gif|מאוה| אלבום עצום אינדיד!

מבחינתי הוא לא עומד ברמה של וויש, החומה,
, אנימלס ומדל, אבל הוא מיד אחריהם. מה שכ, האלבום הוא פשוט לא ברמה של פינק פלויד הלהקה, למרות שהוא טוב מאד. זאת אומרת שאין שם אלמנטים פנק פלוידים שחסרים לי מאד, ולכן ערכו יורד מבחינתי.

Blackpanter1י

New member
אם כבר מדברים על דיסקים

שהם בעצם לא כלכך פינק פלויד...אז אני מעדיף את amlor וTDB.

avki

New member
כל כך ../images/Emo31.gif. בוא נעשה סדר בעיניינים.

בAMLOR וTDB אין אפילו שיר אחד שמתקרב לThe Gunner's Dream או לThe Fletcher Memorial Home או The Post War Dream או Two Suns In The Sunset. כל אלו הם שירים גאוניים מכל בחינה, ויש להם מקום היסטורי בתולדות פינק פלויד, לעומת אויל שני שירים מTDB ו AMLOR, שבהם יש נניח אולי 2 שירים שראויים להקרא שירים של פינק פלויד.
Pink Floyd - The Final Cut

holo

New member
שטויות

דיויז'ן בל אלבום מצוין, וכמט כולו מלא בשירים מצוינים. לא יצא לי לשמוע את כל הפיינל קט אבל ממש ששמעתי לא התרשמתי הכי שבעולם. דיויז'ן בל, למרות שאין בו את הצליל המזוהה עם הפלויד, הוא אלבום מצוין.

avki

New member
זה לא סותר את מה שאמרתי.

אני גם חושב שTDB אלבום מצוין. למען האמת, זה אחד האלבומים האהובים עלי. הוא פשוט לא קרוב לרמה של TFC. אני מסכים שהוא מלא בשירים מצויינים, ואפילו כמה קטעים חזקים. אבל אין שם ולו שיר אחד שעומד ברמה מול השירים החזקים של TFC.

שלום חן

New member
אני חושב ש...

התקליט הזה הוא יותר אישי של ווטרס מאשר הרמוני, פינק פלויידי, ניכרת בתקליט הזה הניכור שבין ווטרס לשאר הלהקה הוא לא בא ואמר חברה בואו נעשה תקליט, אלה הוא אמר זה מה יש תנגנו איך שאני רוצה, התקליט נוצר מאינטרסים אישיים, הוא נוצר לזכרו של אביו שנהרג במלחמת העולם השניה. לעניות דעתי התקליט לא מציאה, אך יש שרואים בו תקליט מרגש וחזק, חלק מחברי הפורום אוהבים אותו מאד ואפילו המבקרים מהרולינג סטונס, אני צריך להאזין לתקליט עוד מס פעמים כדי להתחבר אליו, בינתיים, יוק.

yotamn9

New member
../images/Emo45.gif

אני לא מצאתי בו את הפינק פלויד שחיפשתי כשהקשבתי לו. גילמור וגיטרתו המופלאה לא מורגשים שם מספיק, והגיטרה של גילמור היא לדעתי חלק בלתי נפרד מהשירים של פינק פלויד.

למעלה